Ben 1 tanesi 2 ay kullanıyorum. 2 ay sonra bile gayet iyi kesiyo. Tek kullanımlık demelerinin nedeni millet bunu 1 kere kullanıp atsın sonra tekrar alsın para kazanalım düşüncesi
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos
quote:
Orijinalden alıntı: DisCoKraL
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos
quote:
beyler bıyığımı kesiyorum bıyık o kadar sert ve gür değil ergen bıyığı diğer adıyla simitçi bıyığı bişey olur mu 2-3 kere kullansam :P 6 tanesi 12 tl
gilette blue3 kullanıyosun sanırım. Ondan kullanma gilette blue2 kullan yoksa o smitçi bıyığı bildiğin barzo bıyığı olur. 1 bıçağı 3-5 kere kullanabilirsin. hem 1 lira
gilette kullanıyorum kırmızı bişey hatta kabında motor resmi var 3 bıçaklı oynar başlıklı
artık yorum yazamam
fesat arkadaşım benim oynar başlıklı dememden yanlış anlama traş bıçağının bıçakları tutan kısmı ileri geri yapıyor çıkıntılı yüzler için
quote:
Orijinalden alıntı: xxxrunoxxx
bu bıçağın özelliği nedir ?
Al bir Mach3 yada Fusion uzun uzun kullan.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xxxrunoxxx
bu bıçağın özelliği nedir ?
Bir özelliği yok dandik bir jilet reklamı ama sana önerim paraya kıy adam gibi bi jilet al Gilette Fusion gayet iyi ve aylarca kullandığından bazen dahada ucuza geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme