Şimdi Ara

Traş olurken köpük kullanıyor musunuz yoksa kuru kuru mu giriyorusunz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
23.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Traş olurken köpük kullanıyor musunuz yoksa kuru kuru mu giriyorusunz?

(En Son Oy Tarihi: 3.4.2023)
Giriş
  • daha yeni yeni çıktığından yumuşaktır o sakallar tüy gibi yiyosa ben girişeyim köpüksüz yada bıçağı ıslatarak. valla bu yaşta oturur ağlarım acıdan o derece
  • köpük kullanmazsam zor kesiliyo acıtıyo onun için kullanıyorum
  • muhtemelen sakalın yeni çıkmaya başlamıştır veya çok çok ince tüy şeklindedir. yoksa köpüksüz traş imkansızdır. acıdan ölürsün. ben köpük + mach3 le olmama rağmen bazen canımı yakıyor.
  • Bir keresinde el sabunuyla yapmak zorunda kalmıştım, aslında yapılamaz değilmiş onu öğrendim.

Evde köpük yoksa önce suratınızı sıcak suyla iyicene yıkayın hatta sabunla yumuşatın, sonrasında tekrardan sabunu köpürtüp işlemi yapın.

En son çare olarak yapılabilirliği en güzel işlem budur bence.
  • Kopuksuz dayim kendi sakallarini kesmeye calisti kesemedi, resmen jileti surtuyor 1 tane bile kesilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpüksüz olmaz
  • derby ile giriyom direk ölümüne sabun bile fazla bana
  • yüzümü sıcak suyla yıkayıp el sabunuyla köpürterek yapıyorum.traş köpüğü kullandım pek hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 19 Kasım 2012; 0:40:15 >
  • vazelinle
  • sakallar daha tam çıkmadığı ve yumuşak olduğu için sıcak suyla yumuşatmam yetiyor
  • köğük kullanmıyorum diyenlerin sakalı olduğundan süpheliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

köğük kullanmıyorum diyenlerin sakalı olduğundan süpheliyim

gece gece uğraşmayacagım fotoğraf için.

ben köpük kullanmadan kesiyorum sakalımı

3-5 yerde falan da çıkmıyor sakalım normal yüzümü kaplamış şekil de.

tabi ki kuru kuru jileti sürmüyorum ıslatıp sağlıklı bir şekilde traş oluyorum.

• Arko sabun + traş fırçası + gilette yeşil bantlı çift bıçaklı kullan at, adını hatirlayamadi.. Tavsiye edilir bu takım

• Köpüksüz traş sabunsuz elizabet olmaz
  • Ben ilk önce yüzümü sıcak su ile yıkıyorum.Daha sonra traş köpüğünü sürüyorum.Babam mach 3 almış.Çok memnun kaldım.Mentollü.

Aslında çok yok yüzümde ama sadece su ile de yapamıyorum.Tahriş oluyor.
  • Bizim arkadaş vardı köpüksüz girişiyordu şaşıyordum sakallarıda öyle böyle değil kırt kırt ses geliyordu.
    Köpük olmadan olmaz aga.
  • traş dediğin böyle olacak şu usturayı kullanmayı bi öğrenebilsem

• sabunsuz elizabeth olmaz diyenler var, galiba ne kadar büyük hasarlara yol açabileceğini bilen yok
  • Traş sabunu olmadan traş olunurmu yaa ilerde o cilt mahvolur. Arko traş sabunu

• Köpüklü tabii ki ama tıraşta fırça kullananlara anlam veremiyorum.
    Ulan elinle yaydır işte ne takım taklavat karıştırıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.