Şimdi Ara

Travegoda en rahat koltuk ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tekerin ustune oturma onlerde otur yeter ama her turlu yorulacaksın
  • ya en arkada koltuk falan yatmaz sıcak bakmıyorum diğer koltuklardan hangisi en rahatı acaba
  • travego fake cagirip durmayin sunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 SHD ile 6 kere yolculuk yaptım, hiçbirinde de orta kapının arkasına geçmedim.

13-14 ve 15-16 numaraları benim için rahattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

15 SHD ile 6 kere yolculuk yaptım, hiçbirinde de orta kapının arkasına geçmedim.

/>

13-14 ve 15-16 numaraları benim için rahattı

ben 5-6 kere yaptım bu otobüste 20 saatlik yolculuğumu memleket-üniversite arasında. biri hariç hepsinde 19 veya 20 numarada oturuyordum koltuğu sonuna kadar salıyordum rahat ediyordum.ama sizin bahsettiğiniz koltuklar normal koltuklar.hiç rahat edemem o koltuklarda ben ilk yolculugumda normal bi koltukta oturdum malesef uzun boylu insanlar için yapılmamış bu otobüsler :( 19-20 deki rahatlığı acaba başka hangi koltukta bulabilirim diye merak ediyorum acaba 42-39 numara nasıl diye merak ediyorum yada 23-24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlut19031905 -- 18 Nisan 2014; 20:19:41 >

• hocvam benimde boy 197. Şu ana kadar en rahat ettiğim koltuk şu orta kapının oradaki. Arka tarafta hani önünde kimse olmayan. Neden mi ? önden kimse yatıramıyor ve arkaya dayıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.