Şimdi Ara

Travian Tüyolar!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
18.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye şaşırdın?
  • Çok sağol ben de yeni başladım ihtiyacım vardı.
  • bende yeni başlıyacam eskiden biraz tecrübem vardı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 9 Mart 2008; 20:46:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Neye şaşırdın?

180 altın yuh yani
  • bunlar sömürgeciler icin kötü oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SilkRoad_

bunlar sömürgeciler icin kötü oldu

Aynen inş. yakınımda DH den biri yoktur
  • Ona şaşırdıysanız buna bakmayın
    Köy benimdir arkadaşlar, s3, BelieveMe

Travian Tüyolar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 11 Mart 2008; 0:27:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

Ona şaşırdıysanız buna bakmayın
    Köy benimdir arkadaşlar, s3, BelieveMe

Travian Tüyolar!!!

Hocam bu ne böyle? Bunları parayla aldın değilmi. Aksi takdirde çok zor. Yada arkadaşlarınla birleşip oyuna ilk kayıt olduğunda onları kendi linkinden kayıt ettiysen olabilir. Helal valla

• KAç para verdin?
  • Evet parayla aldım.. Kendime aldığım 120 YTL, bi arkadaşa aldım o 80 YTL, sx de aldım o da 40 ytl. bi de bi akrabama aldım o da 40 ytl, bi de birlikten bi arkadaşa almıştım 20 ytl, 300 YTL vermişim bu oyuna toplam
  • Bu tüyo her server için geçerli olmayabilir. S1 için söylüyorum. Piyasada tahıl fazlası var tahılınızı arttırmak yerine hammadde üretimlerinizi arttırın. Bu şekilde pazarda 1 e 1.5 oranında tahıl alabilirsiniz.
  • 3x'te de odun kıtlığı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

Bu tüyo her server için geçerli olmayabilir. S1 için söylüyorum. Piyasada tahıl fazlası var tahılınızı arttırmak yerine hammadde üretimlerinizi arttırın. Bu şekilde pazarda 1 e 1.5 oranında tahıl alabilirsiniz.

evet doğru tahıl karşılığnda pazarda hiçbirşey satılmıyor... bende birlik arkadaşlarına yolluyorumm...
  • haaaa satılmıyor ben çok gördüm s10 da
  • 3x tr de hesap devredecek var mı acaba :) ?
  • 3x te devreden zor bulunur be hele şimd oyun oralarına geldi çünkü bide iyi oyuncular hesaplarını siler dewretmez bknz:ben kötü bi oyuncudan alacağın hesapta ya tarladır yada reislenme riskiyle karşı karşıyadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man_of_gondor -- 28 Nisan 2008; 18:19:02 >
  • Yeni gelen arkadaşların görmesi için gerçekten çok önemli bir konu.
  • Güzel , yararlı bilgiler gerçekten.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 6 Kasım 2008; 18:20:15 >
  • Savunma Askeri İle Yağma Yapmayın :)) fazla etkisi olmaz..Kahramanınızı Savunmaya önem veriyosanız cermende Paladin,Romada ( billmiyorum acıkcası) galyada ise Druyid Veya Heduan Olsun..Heduan 2 yöndende cok iyidir unutmayalım :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.