Şimdi Ara

Traxxas 3.3 =) 2sn 119 KM=) aracımı satıorum ihtiyaçtan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözüm gibi baktığım aracımı acil satıorum özelliklerine resmi sitesinden bakabilirsiniz yada google amcaya yazın o size söyler:) köpek alacağım için aracımı satıorum tertemizdir sadece kepde ön farları saydam yaptım sıcak silikonla far sistemi yapmıştım ama sinirden aattım farları yani ama kep güzel yani kırık falan yok sizde far yapabilirsiniz:) performans olarak çoğu RC aracı farkka boğar...hee bu arada arka aksların yedekleri de var onlarıda vericem kullanma kılavuzu falan herşeyi var..rodajı da ii yapıldı

şu an resim koyamıorum resimler silinmiş formattan şimdide çekmeye üşendim:) fiyat olarak da 650 düşünüorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertuu -- 1 Şubat 2008; 11:50:35 >

• İlgilenen arkadaşlar için modelini de belirtmen yerinde olur bence. Malum Traxxas ın 3.3 motorlu birden fazla modeli var.
  • onroad modeli nitro tec 3.3 modeli bu arkadaşımın kullanıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acn -- 1 Şubat 2008; 18:54:10 >
  • UPUPUPUP nitro 4 tec 3.3 modeli
  • 2 saniyede 119 km/h ye mi ulaşıyor bu araç?
  • Arkadaşım 120 Km 2 Saniye lafı biraz abartı olmamış mı? Benim Hpi Savage X 4.6 Big Block Nitro Offroad aracım bile 76 Km'yi geçmiyor. Üstelik Hpi'in Onroad aracı olan, EVO+ PLUS'I bile o hıza çıkamıyor. Şunu istersen 75 Km olarak düzeltelim. (O da maksimum tabiki.) Bahsettiğin aletin Full Modifiyeli olanı bile 95 Km'yi anca görebiliyor. Yani çok abartılı olmuş. Hele 2 Saniye yazınca çok uçmuşsun.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 14 Şubat 2008; 11:03:25 >
  • savage bende de var. Şu anda pistte max 94km/h gördüm .32 lik motor ile. Arkadaşın aracı 1kg civarında bir ağırlığa sahipken seninde benimde elimde olan araç 7.5kg civarı. Ayrıca evo+ lar giriş seviyesi onroad lardır. O hıza zaten çıkamazlar. 2 saniye mi bilmem ama 5port .12 lik turbo bir motor rahatça onroad bir aracı o hızlara çıkartacaktır. Örn:nova 5port .12 turbo motorlu 1/10 serpent 710 lar rahatça o hızları görür. Burda arkadaşı savunmuyorum. Bilemem o hızlara çıkmışmıdır kaç saniyede çıkmıştır fakat evo+ lar giriş seviyesidir ayrıca o hızlara çıkan birçok araba var...

Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Arkadaşım 120 Km 2 Saniye lafı biraz abartı olmamış mı? Benim Hpi Savage X 4.6 Big Block Nitro Offroad aracım bile 76 Km'yi geçmiyor. Üstelik Hpi'in Onroad aracı olan, EVO+ PLUS'I bile o hıza çıkamıyor. Şunu istersen 75 Km olarak düzeltelim. (O da maksimum tabiki.) Bahsettiğin aletin Full Modifiyeli olanı bile 95 Km'yi anca görebiliyor. Yani çok abartılı olmuş. Hele 2 Saniye yazınca çok uçmuşsun.

Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazıyı degıstırmen iyi olmuş 2sn 100 e cıkmıyor bu araç ve 120 yide cok ama cok uzunda görebilir sonuçta turbo motor kullanmıyo hayırlı satışlar
  • Arkadaşın aracının hızı 115 civarıdır 2 sn gibi bi süre olmasa bile o hızı yeterli bizamanda görebiliyor 5-6 saniye gibi bi sürede bu arada traxxas 4 tec modelini savage ile nasıl karşılaştırıyosun teknika biri offroad biri on road tamamiyle farklı iki araç ayrıca 4 tec rs4 plustan stock hali ile daha hızlı bi araçtır bilmeden kafamızdan yorum yapmayalım lütfen biraz araştıralım...
  • Beyler atıp tutmayın tamamı teknik bilgisi olmayan bu işten anlamayan 1 model alıp kendisini modelci sananlar hele hiç konuşmasın.. tarxxasın 3.3 motoru 3 portlu ve 30derecelik açılı yerleşimi sayesinde %30 daha fazla güç üretmektedir ayrıca o motor 38500 + devirden fazla devir yapmaktadır.. bende RS4+ ta var full modlu Traxsas revo 3.3 te var sprint 2 - TT01 de var elimden biçok araçta geçti bunlara 1/5 lerde dahil olmak üzere..

o araç 115 kilometreyi görür hiç şüphe yok.. aracı savage yada RS4+ ile nasıl kıyaslarsınız aklım almıyor..

Traxas Jato 3.3 lük motoru ile rahatça 100KM görmektedir ve kendisi truggydir yani bu araçtan yaklaşık 1 kilo daha ağırdır.. ve resmi sitesinde +70MPH yani 100 kilometreden fazla sürat yapabilir diye belirtilmiştir.. tabi 105 olur 110 olur orası hava koşullarına ve motorun zengin fakir ayarına bağlı...

Ayrıca Traxxas 3.3 motoru 21 liktir .. ben ne iddalar duydum 18 lik GS vision ile 110 KM yaptım diyen.. bu aracı ve motorunun özelliklerini bilmeden konuşmanız çokm yanlış

Hayırlı Satışlar kardeşim istrsen birdewww.clubrc.com 'a gel orda ilan ver

bu arada 2sn yede tabiki yapamaz o model araçlar için bir değimdir ancak dünyada CBR 1100 RR bile hiç zorlanmadan geçen araçlar var

biraz araştırmayla bunlara rahatça ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 21 Şubat 2008; 13:47:45 >

• İnşallah 2 sn de 100km/h yapacağız birgün

Mesut abi birgün silecekler imzanı.kurallara uygun bir imza kullanman senin yararına olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

İnşallah 2 sn de 100km/h yapacağız birgün

Mesut abi birgün silecekler imzanı.kurallara uygun bir imza kullanman senin yararına olacaktır.

Silsinler onlar sildikçe ben yenisini yapıcam çünkü bi önceki imzamı hiç bir uyarıda bulunmadan silmişler inadına imza yapıcam inadına yapıcam bol bol

üstelik bir önceki imzam PCmin modifiyelerini ve özelliklerinn yer aldığı bir metindi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.