Şimdi Ara

TRAXXAS JATO 3.3 RTR alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba jato 3.3 rtr düşünüyorum başka onerebileceginiz bir araç var mı bufiyat aralıklarında bazıları hpi tavsıye ettı ama ben traxxastan yanayım nedense eger parça kırlırsa parçasını bulma sıkıntım olur mu jato 3.3 te onemli olan bu birde kaza yapmadıgımız sürece araziye girmedigimizde felan sorun cıkartırmı bu araç yenı merak sardım bu işe

• gayet iyi bir araç bence güzel seçim :)2.el almayı düşünüyorsanız o fiyata çok güzel savageler de bulabilirsiniz.kaza yapmadığınız sürece araçta sorun yaşamamanız gerekir tabi aracı çok zorlamaz bakımını düzenli olarak yapar ve düzgün bir ayar yaparsanız ;)
  • teşekkürler ayar derken ne ayarı ? pek bilmiyorumda :) hpi düşünmüyorum traxxas :)
  • birde bu jato sadece 2arkadan itişli ya korkmadan gaza asılabilirmiyim her dakka atakla atar mı ? takla tekeri taksmda zırt pırt şahlanmasını istemiyorum basstın mı gidicek yani : )
  • kullanmayı öğrenince pek sorun yaşamazsınız
    ayarı falan derken rodaj sonrası motor bakımı rölantı vs ayarları gibi
  • anladım aracları arkadasım satıyor ondan alacagım o bana rodaj yapacak ayarlarınıda yapar o halde bakımlarınıda örenirim :) teşekkürler
  • rica ederim arkadaşınız yardımcı olur o zaman size :)
  • bır arakdaş vurursn parca sıkıntısı cekersın dedi türkiyede yokmuş parçaları doğrumu ?? yurtdışınan gelse cok mu uzun sürer yoksa parçaları mevcut mu türkiyede ?? teşekkürler
  • türkiyede daha yüksek fiyata bütün parçaları olmasa da aradıklarını bulabilirsiniz yurtdışından daha uygun fiyata bulabilirsiniz kargo 10 15 günde gelir tabi alışveriş yaptığınız siteye göre bu süre azalabilir
  • savage tavsiye ederim daha cok yedek parcası var.. ama trax de guzeldir . birden tam basarsan her off arac sahlanır takla atar 4 ceker olsun yada olmasın onu azaltmak icin biraz rolantisini yukseilte bilirsin o zamanda top speed den bi dusme yasarsın ama sahlanma sorunu ortadan kalkar ama arazi icin hoplasın zıplasın diosan jato. savage i ezer o yonden :)
    umarım yardımcı olabilmişimdir .
  • jato alıcam teşekkürler
  • şahlanma sorununu hiç ayar yapmadan giderirsin
  • önce yavaş başla ve yavaş yavaş hızlan ve aban
  • Konuyu hortlatayım jatoyu aldınız mı başka araçmı aldınız yoksa hobiden mi vaz geçtiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.