Şimdi Ara

Traxxas Jato mu acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RC Model Car olayına yeni başlayan birisiyim, hevesliyim, amacım araçları parçalamak, toplamak, modifiye etmek vs.
    yakıt veya elektrik hangisini tercih etmeliyim bilemedim,
    Traxxas Jato almak istiyorum, başlangıç için doğru araç mıdır?
    ilk aracımda 800-900 TL vermeye değer mi? bundan sonra parça vs. masrafı beni üzer mi?
    alternatif önerilerinizi ve bu hobiye yeni başlayacak birisine tavsiyelerinizi bekliyorum

şimdiden teşekkürler

• Mesajım silinmiş neden acaba?
  • ne yazmıştın göremedim, pm at istersen?
  • Tavsiyem 4wd arac kardes 4wd kullan ogren sonra 2wd al. Arka cekisliler her zaman zordur kirim yasarsin ama jato alma bende senin mutlu olmani isterim ayrintili bilgi icin bir hobi magaZasina gidebilirsin. Traxxas TMax iyi secimdir 6yil En cok satilan rc ama simdi revo cikti ama tam monster truck degil.Revoda geri vites var o heyecanla geti vitese alirsin(araba yavaslamadan) piston delinit disli siyrilir.Jato 115km hiz yapar kontrol zordur
    Ama maddi durumum iyiyse 2wd al araci almakla bitmiyor 1 kirim en az 50ye (salincaklar encok kirilir)
  • teşekkürler cevap için

sanırım söylediğin gibi 4 çeker araç daha mantıklı olacak, parça sıkıntısını en az yaşayacağım marka tarxxas mıdır peki?
  • Evet Traxxas en meşhur markadır Araçları şu şekildedir Başlangıç - Orta seviyesidir. Size tavsiyem TMaxx almanızdır özel mesaj atabılırsın.
    Benim kullandıgım ilk arabam Traxxas TMaxx.Yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız.
    On-road düşünmeyin derim kulanılacak yer yok aracı pert edersiniz.
    Aldıgnız ilk 1 ay içeriisnde plastik dişli sıyrılcak ve modifiye çelik dişli alıcaksınız (istersende istemesende sıyrılıyor çelik dişlide bu oran yoktur)

PARÇA SIKINTISI EN AZ YASIYACAGIM NE DEMEK ?

TRAXXAS'A 14 MARKA MODIFIYE URETIYOR:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manmalx -- 9 Aralık 2011; 19:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.