Şimdi Ara

Traxxas Slash 1/10 2WD pil tavsiyeleri acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bu hafta sonu Traxxas Slash 1/10 2WD almayı düşünüyorum ama pil konusunda pek bilgim yok.Bana bu modele göre uzun kullanım sağlayabilecek pil (marka,model,şarj cihazı vb.) konusunda yardımcı olurmusunuz.

İSTANBUL

Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar birde bu ürünü nereden alabilirim.Dükkan arıyorum ama çoğu mağazada ürün pahalı ben 399 tl 'ye buldum.

İSTANBUL
  • emnönü tahtakaleye bi bak istersen veya yabancı net sitesinden isteyeblirsin
  • Arkadaşlar 4600mah lık pil kullanan varmı yada bana diyebilirmisiniz lipo piller nimh pillerden daha dayanıklıdır yada kullanım süreleri daha uzundur gibi.

Fikirlerinizi alabilirmiyim ?

Hafta sonu 3300 lük pil grubu aldım karaköyden.Fakat oradaki adam bana 4600 lük bir pili ölçtüğümde 4600mah vermeyeceğini söyledi.Bu doğru mudur ?

Piyasada satılan 4600mah lık piller gerçekten de denilen kadar kötü yada kullanım süreleri açısından 3300mah lık pile eşitmidir.
  • Traxxas Türkiyede çok parçası yok bu yüzden distirbütöre git diyemem.. Ama mecidiyeköyde yeni açılan bi hobby shop var orda on-road yerine daha çok off-road 1/10, 1/8, 1/5 modeller satıyolar. Oraya bakmanı öneririm. yardımcı olurlar. Şunu da göz önünde bulundurmalısın Traxxas parçasını türkiyede bulamazsın, modlayamazsın yani.
  • Pil konusunda tavsiyelerin nedir ?
  • İntellect marka 4600mAh pillerden kullanıyorum bir süredir.
    4600mAh yazıyor ve hakkını da vermiyor deği ancak doğru düzgün bir şarj aleti ile kullanmak gerekiyor bence.Dükkan sahipleri 'genelde' bu tür pilleri pek görmedikleri için doğru bilgi veremiyorlar. 2000mAh+ ni-cd pil olmaz,3600mAh gp pilden iyisini bulamazsın gibi söylemleri normal karşılamak lazım.
    Lipo piller ni-xx pillere oranla daha yüksek akım verebilirler.
    Ekleme: nicd/nimh piller, li-poly pillere göre daha ağırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmrHun -- 4 Şubat 2009; 17:34:47 >
  • Bana tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ?

Şarj aleti olarak.

Teşekkürler.
  • Yine kullandığım bir cihaz olan Simprop Intelli Bipower önerebilirim :)
    Çok çeşitli aletler var ihtiyacınıza göre sağlam bir şarjer edinmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.