Şimdi Ara

TRde şu an gelen 400 mblık patchden haberi olan varmı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık sanırım arkadaşlar oyundan çıktım girdim 400 mblık bi patch atıyor varmıdır haberi olan içeriği nedir yeni nerfler bufflar için sordm

• quote:

Orijinalden alıntı: Quillinasty

Soru açık sanırım arkadaşlar oyundan çıktım girdim 400 mblık bi patch atıyor varmıdır haberi olan içeriği nedir yeni nerfler bufflar için sordm

euwest de patch atıyor şuan. ama boyutu okadar büyük değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 7 Şubat 2013; 7:29:45 >
  • Yeni skinler geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgilendirme için arkadaşlar bende baya büyük bi patch var ama anlamadım bakalım hayırlısı :) yama notları yerine baktımda pek bişey bulamadım
  • Yeni skinler o kadar. Ama emin değilim 2-3 saat sonrahttp://www.surrenderat20.net burdan ogrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 7 Şubat 2013; 8:37:37 >
  • weste gelen patch de ranked maçlarda artık maç sonunda kazandığın veya kaybettiğin lp yi gösteriyor şuan gördüğüm değişiklik bu.
  • Ben hala göremiyorum patch yüklemede error alıyorum çözümüde bulamadım bakalım kendi forumlarındada çözememişler sildim bidaha yüklüyorum water bilmemne png bişeysi yüklenemiyor :P
  • bende 30 mb gözüküyor patch ? repair yapmayı dene bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

bende 30 mb gözüküyor patch ? repair yapmayı dene bence

Repair denemedim ya forumlarda işe yaramıyor demiş birkaç kişi bende kısa yoldan sileyim dedim net çok hızlı kaldığım apartta repair edene kadar birdaha kuruyor. Ama sonu formata kadar gidecek gibi duruyor baya kişi almış bu hatayı ve aylardır konu devam ediyor çözülememiş :)
  • Şimdi baktım 40 mb civarı.
  • 3g modem kullananlara yazık :(

• Sabah banada 0 mb patch geldi ama yeni skinler gelmedi şu anda galiba farklı bir patch daha geliyor sanırsam 400 mb dediklerine göre yeni skinler geldimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Sabah banada 0 mb patch geldi ama yeni skinler gelmedi şu anda galiba farklı bir patch daha geliyor sanırsam 400 mb dediklerine göre yeni skinler geldimi ?

Sanırım 400 mb hatası benim clientten kaynaklanıyordu herkes 40 mb diyor ben patch yukleyemedım zaten hata verdım sıldım bastan yukledım oyunu yenılık gordugum liglerden cıkınca lp yazıyor artık elo gibi
  • 30mb geldi yenisi gelmezse
  • 400 mb deyince korktum çünkü Kotalı netim var inşallah 40mbdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Quillinasty

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Sabah banada 0 mb patch geldi ama yeni skinler gelmedi şu anda galiba farklı bir patch daha geliyor sanırsam 400 mb dediklerine göre yeni skinler geldimi ?

Sanırım 400 mb hatası benim clientten kaynaklanıyordu herkes 40 mb diyor ben patch yukleyemedım zaten hata verdım sıldım bastan yukledım oyunu yenılık gordugum liglerden cıkınca lp yazıyor artık elo gibi

Hocam bakabilme şansınız varmı panda annie skini yada xinin skinine oyunda iseniz çok makbule geçer
  • Xin geldiyse 4k rp çekicem işteyim biri cevap verirse teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.