ya bunu koyman önemlimi bende koyarım dual dv bu uniq bir item olduğu için iddayada girerim herşeye girerim bu yeşil kutudan çıkmaz
Kardeş sende bilmeden konuşuyorsun test serverinde green treasure chest ten banada çıktı.Adam niye yalan söylesin.yalan söyleyecek olsa sadece dark vane düştü der satacam felan der.ama adamın sorunu dark vane +kaç da yandığını öğrenmek.
Dark Vane+6 dan önce parlamaz.
ii düşmüş sana. rogue shell pad düştü bana. eskiden olsa para ederdi belki de şimdi heryer shell olmuş
bana ne düştü biliyonuz mu kimse inanmayacak inanması cok zor cunki allah kahretsin yaa roge chitin kolluk
ya beyler asgadaki bütün görevleri yaptım bu görev çıkmıyo, acaba 60lvl olmak mı gerekiyo. bunu yapan bi -60 varsa sölesin lütfen
bu grell gorevi sadece bir kez mi yapılabiliyor?
rogue chitin boots :'(
quote:
Orjinalden alıntı: Drizz
quote:
Orjinalden alıntı: Goblet_Of_Fire
ya bunu koyman önemlimi bende koyarım dual dv bu uniq bir item olduğu için iddayada girerim herşeye girerim bu yeşil kutudan çıkmaz
Kardeş sende bilmeden konuşuyorsun test serverinde green treasure chest ten banada çıktı.Adam niye yalan söylesin.yalan söyleyecek olsa sadece dark vane düştü der satacam felan der.ama adamın sorunu dark vane +kaç da yandığını öğrenmek.
Dark Vane+6 dan önce parlamaz.
karde$ bilgilendirdigin içn cok saol heralde bazıları inandı yaLan söylemedigimize
uniqu itemlar damage leri 80 olunca parlar yardımcı olabilmişimdir inşallah
Bana Hell Breaker düştü olimpiadayım acaip para ihtayacım vardı ZeroTolarance calnında birisine 10GB den sattım
vaLLa ßendede paraya ihtiyac var diesdeyim ve kaça satcagımı bilmiyom
complete keske satsaydım :@
mirage sword çıktı ki maneste çok az bulunan bir item.sadece md +7 +100 m karşılığında verdim
bende bugün kırdım ama warior +1 chitin çıktı
Philium çıktı +1 middle class tek el mızrak item direk kırdım
quote:
Orjinalden alıntı: _NetKing_
bana ne düştü biliyonuz mu kimse inanmayacak inanması cok zor cunki allah kahretsin yaa roge chitin kolluk
hayatta inanmam yalan söylüyorsun
bana ap 65 lı balta dustu adını sölemye bıle degmez raptor duser vs duser hevesıye gıttık ne cıktı delı oldum ya
shell pad prieest ...
Ark. hell breaker cıkmsı sanırım
mirage swort yaw bu oyunun yeni halinde itemdan geçilmiyo