Şimdi Ara

Treasure Chest Çılgınlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler cypher da bu gün başlayan çılgınlıkla +1 raptor 50m den rouge sheller 50m den gidıo bunun sebebi sie Treasure Chest lerin dupe lan masıymış fiyatlar çooook düştü bu fırsattan faydalanın derim

• tmm da aynı topicden neden 2 tane açtın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !champion!

tmm da aynı topicden neden 2 tane açtın ki?
    anlamı ne bunun biraz acar mısın konuyu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: !champion!

quote:

Orjinalden alıntı: !champion!

istemeden oldu arkadaşım.
    konuyu açiim.Treasure Chest forgotten temple dan düşüo.abyys gibi kırdırılıo içinden en düşük chıtın çıkıo.(ben 2 tane kırdırdım bi chıtın bi lıghtıng erenıon düştü).bu ıtemlerı cypher da bi clan dupe lemiş ve piyasaya sürmüş herkeste high class item dolu.50m den de satıolar bu Treasure Chest leri.(dark vane falanda düşüo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeN0N

quote:

Orjinalden alıntı: !champion!

istemeden oldu arkadaşım.
    konuyu açiim.Treasure Chest forgotten temple dan düşüo.abyys gibi kırdırılıo içinden en düşük chıtın çıkıo.(ben 2 tane kırdırdım bi chıtın bi lıghtıng erenıon düştü).bu ıtemlerı cypher da bi clan dupe lemiş ve piyasaya sürmüş herkeste high class item dolu.50m den de satıolar bu Treasure Chest leri.(dark vane falanda düşüo)

Alıntıları Göster
    cypherdan xigenona geçmiştim iyiki geçmişim ne salak server...

• quote:

Orijinalden alıntı: aGGr3ss1v3

cypherdan xigenona geçmiştim iyiki geçmişim ne salak server...

Alıntıları Göster
    tüh be sadece haftasonları girebiliyorum (dersler nedeniyle evden sildim) girebilseydim alırdım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresqq

tüh be sadece haftasonları girebiliyorum (dersler nedeniyle evden sildim) girebilseydim alırdım:))

Alıntıları Göster
    sanırım cıkan bu kutular dupedir. millet basmıs dupeyi satıyor.923 tane kutucuk satıyordu adam . sacma geldi bana. adam 50m a roque ctin shell kask satıyordu.. adamın birisi de bana trade attı ve 40 tane bedevadan verdi bu kutulardan. e bende dogal olarak kırdırdım .. daha hic gormedigim itemler cıktı..

diyecegim o ki cok sacma bir server

• quote:

Orijinalden alıntı: tornados

sanırım cıkan bu kutular dupedir. millet basmıs dupeyi satıyor.923 tane kutucuk satıyordu adam . sacma geldi bana. adam 50m a roque ctin shell kask satıyordu.. adamın birisi de bana trade attı ve 40 tane bedevadan verdi bu kutulardan. e bende dogal olarak kırdırdım .. daha hic gormedigim itemler cıktı..

diyecegim o ki cok sacma bir server

Alıntıları Göster
    <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 13 Aralık 2005, 0:16:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KutupBedevisi

<

Alıntıları Göster
    ewt beyler cypherin boku cıkmış durumda.üzülerek söylüyorum cypher da oynamanın bi anlamı yok artık.
    herkeste raptor hellbreaker dark vaneler chestler 5m uniq ler 15m raptor 100m dan gordum.bazı gercek item satanlar koymuş eski fiattan bekliolar garibanlar.25m dan chitin satamadım.3 gündür.Benim merak ettiğim bu itemler chestler nolcak.silinmicek mi?biz ezik mi kalcaz.düp yapanların yanına kar mı kalcak?
    hani düp kalkmıştı.aq bu serverinda.oyunda raptorsuz warrior bi ben varım.

Bu arada bana temiz bi server önerebilirmisiniz.?ares nasıl veya olympia?

• quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

ewt beyler cypherin boku cıkmış durumda.üzülerek söylüyorum cypher da oynamanın bi anlamı yok artık.
    herkeste raptor hellbreaker dark vaneler chestler 5m uniq ler 15m raptor 100m dan gordum.bazı gercek item satanlar koymuş eski fiattan bekliolar garibanlar.25m dan chitin satamadım.3 gündür.Benim merak ettiğim bu itemler chestler nolcak.silinmicek mi?biz ezik mi kalcaz.düp yapanların yanına kar mı kalcak?

Alıntıları Göster
    walla dupe almış başını yürümüş arklar saolsun banada veriolar bunu geçte olsa anladım k.o adil oynanmayı haketmeyen bi oyun önce gmlerin adil olması lazm

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

oyunun boku bu kadar çikmis, sen hala temiz server ariyosun

yok kardesim temiz server falan, bütün serverlarda dupe var
    bütün serverlarda kospçu var
    bütün serverlarda lag var, ok?

oynamayin artik su aptal oyunu yaw...

• quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

quote:

oyunun boku bu kadar çikmis, sen hala temiz server ariyosun

yok kardesim temiz server falan, bütün serverlarda dupe var
    bütün serverlarda kospçu var
    bütün serverlarda lag var, ok?

oynamayin artik su aptal oyunu yaw...

Alıntıları Göster
    serverlar arası savaşlarda CYPHER ve OLYMPIA yok dikkat ederseniz

cypher da res atılacak ve olypia daki charlarında itemlerinin güçlenmesi beklenecek.

ozaman cypher dakilerin alayı cıbıl kalacak ama bir clan hariç HEAVEN..!!!!

oyundaki her türlü hile dolandırıcılık sahtekarlık bu clanın elinin altından çıkıyor ve

gm bile bunlara boss indiriyor ÖZEL SİPARİŞ !!

önceki kopya item siliminde bi çok arkadaşımın boss dan düşen drop itemi silindi..!!!

ulan memleketi kurtardık oyun kaldı

SALLAAAAAA

• quote:

Orijinalden alıntı: h2º

serverlar arası savaşlarda CYPHER ve OLYMPIA yok dikkat ederseniz

cypher da res atılacak ve olypia daki charlarında itemlerinin güçlenmesi beklenecek.

ozaman cypher dakilerin alayı cıbıl kalacak ama bir clan hariç HEAVEN..!!!!

oyundaki her türlü hile dolandırıcılık sahtekarlık bu clanın elinin altından çıkıyor ve

gm bile bunlara boss indiriyor ÖZEL SİPARİŞ !!

önceki kopya item siliminde bi çok arkadaşımın boss dan düşen drop itemi silindi..!!!

ulan memleketi kurtardık oyun kaldı

SALLAAAAAA

Alıntıları Göster
    diez de hiç böyle şeyler olmuyor kosp da uzun zamandır görmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

diez de hiç böyle şeyler olmuyor kosp da uzun zamandır görmüyorum

Alıntıları Göster
    aga diezdede var smilodonlarda kuytu yerlerde rastladım ben bi kaçtane adam kospla dark mare kesmeye çalışıyo bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan -- 13 Aralık 2005, 16:06:50 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dostum diez i öneririm ben başladıımdan beri diezdeyim ve neredeyse hiç dupe item yok ve kospta çok az onlarda banlanıyo yane Beklerim bende diezdeyim
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

Dostum diez i öneririm ben başladıımdan beri diezdeyim ve neredeyse hiç dupe item yok ve kospta çok az onlarda banlanıyo yane Beklerim bende diezdeyim
    quote:

Alıntıları Göster
    uf ya bugün 5 tane aldım şu meletten 2 raptor 1 mirage sword bi complete helmet bide impact çıktı hepsi +4 oldu sonra dandik bi item yaktım birine bastım patladı diğerine bastım patladı öyle öyle 1 tanesi bile +5 olmadı ve en sonunda sadece mirage +7 vardı ona +8 basıyım dedim o da patladı ne param kaldı ne bişey hiçbişeyim kalmadı artık clanlardan item dilencem başka yolu yok hepsi item dağıtıo onlardan alcam artık hiç bişeyim kalmadı sadece 17m var

• onu yapan adamı Gm yapacan abi 700 tane koydu adam pazar'A yuh felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KruxeL

onu yapan adamı Gm yapacan abi 700 tane koydu adam pazar'A yuh felan
    beyler dediğim gibi gmler adil diil ben nie adil olayım bu oyunu sen ben diil gmlerin düzeltmesi lazm adam özel silah verir boss indirir edit char yaparsa ben bu oyunda kendim kasayım boss arayım silah için yaratık keseyim nie ben enayimiyim bunu ben anladım herkeste anlasın bu oyunun sonu gelio arık dupedede varım kosptadasizinde gözünüz açılsın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

beyler dediğim gibi gmler adil diil ben nie adil olayım bu oyunu sen ben diil gmlerin düzeltmesi lazm adam özel silah verir boss indirir edit char yaparsa ben bu oyunda kendim kasayım boss arayım silah için yaratık keseyim nie ben enayimiyim bunu ben anladım herkeste anlasın bu oyunun sonu gelio arık dupedede varım kosptadasizinde gözünüz açılsın artık

Alıntıları Göster
    adamlar artık shout tan yazıolar Treasure Chest 5m die 30 sn geçmeden satıolar kafayı yicem ya geçen ark diodu macro sende bırak die ben bırakmıodum bırakacam bende artık.az önce adam gördüm 3 vuruş golem kesıo(koxp saolsun).

• quote:

Orijinalden alıntı: XeN0N

adamlar artık shout tan yazıolar Treasure Chest 5m die 30 sn geçmeden satıolar kafayı yicem ya geçen ark diodu macro sende bırak die ben bırakmıodum bırakacam bende artık.az önce adam gördüm 3 vuruş golem kesıo(koxp saolsun).

Alıntıları Göster
    o cheastler cok dupe lendi hatta bi adam her önüne gelene 1500 tane veriyordu
    ben ark a vermiş 1500 tane cocuk kırdırmaktan yolruldu
    en son 2 takım shell warior set bis sürü ilah falan avrdı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.