Şimdi Ara

Treasure Key Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH dükkan sayfamdaki steam oyunları Dota 2 Treasure Key karşılığı takas olunur. Oyunları istediğiniz kişiye hediye gönderebilir veya doğrudan kendi hesabınızda aktive edebilirsiniz. Hiçbiri rus keyi değildir. Asla hesabınızdan silinmez veya sizi tehlikeye atmaz. Tamamı ROW (Rest of World) olarak bölge kilidi içermeden her yerden aktive edilip oynanabilir.

Ayrıca her daim TL karşılığı yüklü miktarlarda Treasure Key almaktayım, fiyatlarınızı lütfen PM olarak bildirin. Asgari 30 key alıyorum, 3-5 key için hiç konuşmayalım gerek yok. Kesinlikle 4 TL'ye key almak gibi bir niyetim yok, olsaydı sizden değil internette yer alan dota store'lardan alırdım. Şuana kadar 400'ün üzerinde key aldım, referans derseniz zaten profilimde 10bin TL üzerinde referansım var.

Ayrıca Full Mode Dragonclaw Hook satabilirim. Dota2Lounge sitesinde açık artırmaya koydum ve şuanki en yüksek teklif 95 Key, daha iyi bir teklifiniz varsa tekliflerinizi pm'den yapabilirsiniz. Bu ay sonuna kadar teklifleri değerlendireceğim. Steam wishlist'imde yer alan herşey için envanterim takasa açıktır. Maksat takas yapmak ise orta yol bulabiliriz.

Saygılar

Not: Steam profilime dükkanımda yer alan "Steamshop" ilanımdan ulaşabilirsiniz. TL karşılığı derken kontör değil nakit demek istedim, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 10 Mart 2014; 20:22:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.