Şimdi Ara

-----trekstor organix+sennheiser cx500-----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ikili sizce yükses ve kaliteli ses verir mi?

şimdiden teşekkürler....

• ilk önce ses yüksekliği konusunda organix gayet yüksek birde cx500 ü buldumu tamam alacağın sesin kalitesi mükemmel olur tahminimce cx500 ve organix çok iyi ikili oluşturur organix zaten mükemmel bir ses kalitesi veriyor birde cx500 gibi kaliteli bir kulaklıkla kullanıldığında gerisini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

ilk önce ses yüksekliği konusunda organix gayet yüksek birde cx500 ü buldumu tamam alacağın sesin kalitesi mükemmel olur tahminimce cx500 ve organix çok iyi ikili oluşturur organix zaten mükemmel bir ses kalitesi veriyor birde cx500 gibi kaliteli bir kulaklıkla kullanıldığında gerisini sen düşün
    organixler 32 ohm empedanslı kulaklıklarla öneriliyor bilgin olsun.
    yoksa alette sorun çıkabiliyormuş.
    ben mx200 le kullanıyorum, sanada onu tavsiye edeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind025

organixler 32 ohm empedanslı kulaklıklarla öneriliyor bilgin olsun.
    yoksa alette sorun çıkabiliyormuş.
    ben mx200 le kullanıyorum, sanada onu tavsiye edeyim..

Alıntıları Göster
    arkadaslar peki organix cx500 lemi yooksa mx200 lemi daha yüksek ses verir zamanında o kadar para verdik cx500 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: ağ

arkadaslar peki organix cx500 lemi yooksa mx200 lemi daha yüksek ses verir zamanında o kadar para verdik cx500 e

Alıntıları Göster
    bunun bir resmi felan yok mu birde fiyatı ne kadar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplacess

bunun bir resmi felan yok mu birde fiyatı ne kadar??

Alıntıları Göster
    quote:

cx500 nasıldır bilmiyorum ama mx200 fiyat/performans olarak bakarsan oldukça kaliteli bence..
    bende zamanında heveslendim farklı kulaklıklar denedim ama bu empedans yüzünden olsa gerek pek iyi ses vermedi sonunda mx200 alıp dinleyince diğerlerinden vazgeçtim..
    yani daha iyisi çıkana kadar organix için en uyumlu kulaklık diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind025 -- 9 Mayıs 2008; 17:53:43 >

• quote:

quote:

cx500 nasıldır bilmiyorum ama mx200 fiyat/performans olarak bakarsan oldukça kaliteli bence..
    bende zamanında heveslendim farklı kulaklıklar denedim ama bu empedans yüzünden olsa gerek pek iyi ses vermedi sonunda mx200 alıp dinleyince diğerlerinden vazgeçtim..
    yani daha iyisi çıkana kadar organix için en uyumlu kulaklık diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    halen resim koymamışlar...

• quote:

halen resim koymamışlar...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar resmen saçmalamışsınız trekstorun vibez dışındaki hiçbir modeli 32ohm değil organix hem 16ohm hem 32ohm kulaklıkla rahat kullanılabilir zaten ben ep630 la kullanıyorum 16ohm ayrıca cx500 mx200 gibi düşük bir kulaklıkla karşılaştırılamıyacak kadar iyidir çünki sennheiserin en iyi kulakiçi modeli cx500 mx200 sadece bütçesi az olanlar için iyi bir alternatif
  • quote:

arkadaşlar resmen saçmalamışsınız trekstorun vibez dışındaki hiçbir modeli 32ohm değil organix hem 16ohm hem 32ohm kulaklıkla rahat kullanılabilir zaten ben ep630 la kullanıyorum 16ohm ayrıca cx500 mx200 gibi düşük bir kulaklıkla karşılaştırılamıyacak kadar iyidir çünki sennheiserin en iyi kulakiçi modeli cx500 mx200 sadece bütçesi az olanlar için iyi bir alternatif

Alıntıları Göster
    belli olmaz ama rahat kullanımda sağlayabilir.
  • quote:

belli olmaz ama rahat kullanımda sağlayabilir.

Alıntıları Göster
    cx500 almana gerek kalmayabılır bazı kullanıcı yorumlarını okumustum cx300 ıle bır fark goremedıklerını soylemıslerdı
    cx500 alacaksan ıkı kulaklıgıda dınleyıp deneyıp karar vermen daha saglıklı olur dıye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivermetal

cx500 almana gerek kalmayabılır bazı kullanıcı yorumlarını okumustum cx300 ıle bır fark goremedıklerını soylemıslerdı
    cx500 alacaksan ıkı kulaklıgıda dınleyıp deneyıp karar vermen daha saglıklı olur dıye dusunuyorum

Alıntıları Göster
    kulaklıklar ile gerçekten faklı oluyor. ses kalitesi kulaklar ile doğru orantılı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

bencede mx200 ile cx500 kıyaslanamaz ama uyum olarak organix ile mx200 uyumlu
    bu arada organix in klavuzundan baktım 32ohm altındakini önermiyor..
    tabiki isteyen 16 ohm ile de kullanabilir bu da kesin sorun yaşarsın anlamına gelmiyor tabi ama bir riski var sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind025 -- 10 Mayıs 2008; 3:50:46 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

bencede mx200 ile cx500 kıyaslanamaz ama uyum olarak organix ile mx200 uyumlu
    bu arada organix in klavuzundan baktım 32ohm altındakini önermiyor..
    tabiki isteyen 16 ohm ile de kullanabilir bu da kesin sorun yaşarsın anlamına gelmiyor tabi ama bir riski var sonuçta.

Alıntıları Göster
    klavuzda 32ohm ve üstü kullanılabilir diyor ama sonuç olarak trekstor organix çıkış ohm si 16ohm ama 32ohm üstü de kullanma müsayit yani kulaklık seçmeyen nadir playerlerden bir tanesi bu sadece 32ohm de kullanılır lafınıda ilk defa burada duyuyorum trekstorun vibez dışındaki hiç bir modeli 32ohm değil ayrıca bir not 32ohm 16ohm ye göre dolgun ve kaliteli ses verir

• quote:

klavuzda 32ohm ve üstü kullanılabilir diyor ama sonuç olarak trekstor organix çıkış ohm si 16ohm ama 32ohm üstü de kullanma müsayit yani kulaklık seçmeyen nadir playerlerden bir tanesi bu sadece 32ohm de kullanılır lafınıda ilk defa burada duyuyorum trekstorun vibez dışındaki hiç bir modeli 32ohm değil ayrıca bir not 32ohm 16ohm ye göre dolgun ve kaliteli ses verir

Alıntıları Göster
    sadece 32 ohm da kullanılır diye birşey yok zaten.
    en uyumlusu mx200 bence, zaten yanında verilen kulaklıkta mx200 benzeri birşey.
    32 ohm üstünde de dinlenilebilir ama sana dolgun gelen ses bi başkasına boğuk gelebilir.
    birde çıkış ohm u derken eğer çıkış gücünden bahsediyorsan o organix de 20mw+20mw
    yani klavuz 32ohm la kullanılır derken çıkışı 16ohm olması mantıksız geldi..
    neyse uzatmaya gerek yok herkesin seçimi kendine kalmış sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind025 -- 12 Mayıs 2008; 13:51:18 >

• quote:

sadece 32 ohm da kullanılır diye birşey yok zaten.
    en uyumlusu mx200 bence, zaten yanında verilen kulaklıkta mx200 benzeri birşey.
    32 ohm üstünde de dinlenilebilir ama sana dolgun gelen ses bi başkasına boğuk gelebilir.
    birde çıkış ohm u derken eğer çıkış gücünden bahsediyorsan o organix de 20mw+20mw
    yani klavuz 32ohm la kullanılır derken çıkışı 16ohm olması mantıksız geldi..
    neyse uzatmaya gerek yok herkesin seçimi kendine kalmış sonuçta..

Alıntıları Göster
    ya peki organixi kullanımı falan rahatmı aslında bi arkadaş organixin incelemeli bi videosunu çekse ne kadar güzel olurdu...

aklımda bisürü soru var çünkü kullanmla ilgili....

• quote:

Orijinalden alıntı: kartopik

ya peki organixi kullanımı falan rahatmı aslında bi arkadaş organixin incelemeli bi videosunu çekse ne kadar güzel olurdu...

aklımda bisürü soru var çünkü kullanmla ilgili....

Alıntıları Göster
    bencede kullanımla ilgili bu dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: migualdasilva5

bencede kullanımla ilgili bu dostum

Alıntıları Göster
    evet kullanım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivermetal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ivermetal

Ses açılmadan yorum yapanlardır muhtemelen onlar...

IE4 cx300 den bile iyi diyolar ki.... cx 500 e de IE 4 den iyi dediklerine göre .. CX500 CX 300 den bariz derecede daha iyi demekki.... ama 196 ytl de iyi fiytat hani

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

IE4 cx300 den bile iyi diyolar ki.... cx 500 e de IE 4 den iyi dediklerine göre .. CX500 CX 300 den bariz derecede daha iyi demekki.... ama 196 ytl de iyi fiytat hani

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

ya yardım edin bana bi video çekseniz koysanız organix incelemesiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: kartopik

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

ya yardım edin bana bi video çekseniz koysanız organix incelemesiyle

Alıntıları Göster
    yukarı....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.