Şimdi Ara

Trend Micro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trend Micro Maximum Security - 3 Bilgisayar / 1 Yıl kendi sitesinde 85 tl, hb gibi sitelerde 13 tl . Bu fark nereden kaynaklanıyor? Alınacaksa nerede alınmalı? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

• Aradaki fark seni şaşırtmasın ben zamanında Bitdefender pahalı olunca hepsiburada.com dan epey miktarda senin bahsettiğin fiyattan daha da ucuza(3 PC 1 Yıl 9,90TL.'ye) toplamda 10 adet aldım ne zaman kullanmak istersem o zaman kullanacağım(Özellikle de ucuza Bitdefender lisans anahtarı bulamazsam)Anlayacağın arkadaşım bu bir satış stratejisinden başka bir şey değil Trend Micro kaliteli bir yazılım sadece 2 eksiği var 1.si kendine ait bir güvenlik duvarı yok(windows güvenlik duvarını kullanıyor)diğeri de Bitdefender ve Kaspersky de olduğu gibi bankacılık işlemlerinde kullanılan güvenli tarayıcı özelliği yok bunlara rağmen AV TEST'in yaptığı testlerde daima en yüksek puanları alıyor çekinmeden al kullan ben bir dönem kullandım sistemi yormuyor(Özellikle de ram'in 4gb. dan aşağı değilse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Aradaki fark seni şaşırtmasın ben zamanında Bitdefender pahalı olunca hepsiburada.com dan epey miktarda senin bahsettiğin fiyattan daha da ucuza(3 PC 1 Yıl 9,90TL.'ye) toplamda 10 adet aldım ne zaman kullanmak istersem o zaman kullanacağım(Özellikle de ucuza Bitdefender lisans anahtarı bulamazsam)Anlayacağın arkadaşım bu bir satış stratejisinden başka bir şey değil Trend Micro kaliteli bir yazılım sadece 2 eksiği var 1.si kendine ait bir güvenlik duvarı yok(windows güvenlik duvarını kullanıyor)diğeri de Bitdefender ve Kaspersky de olduğu gibi bankacılık işlemlerinde kullanılan güvenli tarayıcı özelliği yok bunlara rağmen AV TEST'in yaptığı testlerde daima en yüksek puanları alıyor çekinmeden al kullan ben bir dönem kullandım sistemi yormuyor(Özellikle de ram'in 4gb. dan aşağı değilse)

Cevabın için çok teşekkür ederim tarik1968. Özellikle Pop up virüsleri için istiyorum. Bir de çinceleri var ki tam baş belası. Eşimin bilgisayarı iki kere format yedi bunlar yüzünden. Trend micro veya başka antivirüs olabilir . Yeter ki trojen, malware, pop up virüsleri temizleme konusunda iyi olsun. Bitdefender a baktım da dediğin gibi pahalı. Pc i5, 6200u 2,40 ghz işlemci, 4 gb ram özellikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 7 Temmuz 2017; 21:43:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fellini

quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Aradaki fark seni şaşırtmasın ben zamanında Bitdefender pahalı olunca hepsiburada.com dan epey miktarda senin bahsettiğin fiyattan daha da ucuza(3 PC 1 Yıl 9,90TL.'ye) toplamda 10 adet aldım ne zaman kullanmak istersem o zaman kullanacağım(Özellikle de ucuza Bitdefender lisans anahtarı bulamazsam)Anlayacağın arkadaşım bu bir satış stratejisinden başka bir şey değil Trend Micro kaliteli bir yazılım sadece 2 eksiği var 1.si kendine ait bir güvenlik duvarı yok(windows güvenlik duvarını kullanıyor)diğeri de Bitdefender ve Kaspersky de olduğu gibi bankacılık işlemlerinde kullanılan güvenli tarayıcı özelliği yok bunlara rağmen AV TEST'in yaptığı testlerde daima en yüksek puanları alıyor çekinmeden al kullan ben bir dönem kullandım sistemi yormuyor(Özellikle de ram'in 4gb. dan aşağı değilse)

Cevabın için çok teşekkür ederim tarik1968. Özellikle Pop up virüsleri için istiyorum. Bir de çinceleri var ki tam baş belası. Eşimin bilgisayarı iki kere format yedi bunlar yüzünden. Trend micro veya başka antivirüs olabilir . Yeter ki trojen, malware, pop up virüsleri temizleme konusunda iyi olsun. Bitdefender a baktım da dediğin gibi pahalı. Pc i5, 6200u 2,40 ghz işlemci, 4 gb ram özellikli.

Bence reklam virüsleri için fazla ümitlenmemek lazım. Çünkü antivirüsler çoğu reklam virüslerini algılamaz. Antivirüslerin görevi ana zararları algılamaktır. Son zamanlarda Cryptolocker/ Ransomware'ler var. Bunlar için antivirüs şart. Truva atı, solucan gibi zararlılar için de şart. Ama reklam virüsleri için antivirüsü, anti-malware diğer araçlarla desteklemek durumundasınız. Gerçek zamanlı korumaları kapatılmış Malwarebytes Anti-Malware ile haftada bir taramanız reklam yazılımları, PUP'lar için yetecektir bence. Eğer biraz sıkıntı olursa Malwarebytes AdwCleaner kullanabilirsiniz. Antivirüs de sizi tehlikeli zararlılardan koruyacaktır.

Burada bence en önemli unsur önemli verileri yedeklemeniz. Verileriniz zarar gördüğünde yedekleriniz olduğundan dolayı fazla bir zarar görmeyeceksiniz.

Antivirüs önerisi olarak bir şey söyleyebilmem güç. Çünkü herkesin ihtiyacı farklı. Ama size tavsiyem antivirüslerin genelde 15 ya da 30 gün deneme süreleri olur, deneyin ve ona göre karar verin. Test kuruluşlarına fazla güvenmenizi önermem. Bazı kişiler para aldıklarını söylüyor, o yüzden önermiyorum ama ne kadar doğru bilemeyiz. Bir kuruluş ESET'e iyi diyor, diğeri kötü diyebiliyor. Bunlar aylık olarak da değişebiliyor. Bir de yanınızda herhangi bir duruma karşı Kaspersky Rescue Disk bulundurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım ben de antivirüs tek başına yeterli olmayabilir, malware desteği de gerekebilir diye düşünmüştüm. Denemek iyi fikir zaten şu an trend micro deneme sürümü kullanıyorum hoşuma giderse deneme bitince alacağım. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.