Forumda pek konusunu görmeyince şaşırdım, Trendyol uygulamasında akşamları canlı yayınlar oluyor iyi indirimli kodlar da dağıtılıyor, bu akşam 20.00'da Orkun Işıtmak'ın yayını varmış geçen onun yayınından şu ürünü 1500 TL indirimle aldım
https://www.trendyol.com/nespresso/inissia-c40-red-kahve-makinesi-p-5461795?merchantId=138468
Güzel kod dağıtabilir yine yayın anneler günü hediyeleri temalıymış alınacak ürün mutlaka çıkar izlemenizi öneririm Taktik: Bi' yayındaki sepeti inceleyip kesin alırım dediğiniz ürünü sepete atıp kodu bekleyin bazen hızlı bitebiliyor kodlar, zaten indirimler iyi oluyo yayınlarda hızlı bitiyor |
Trendyol Canlı Yayın İndirimleri
-
-
genelde 20 sn de tükenen kuponlar veriyorlar. ilgilenenlerin haberi olsun.
-
-
Hocam evet çok hızlı gidiyor bazı kodlar o yüzden indirime gircek ürünlerden ne almak istiyorsan sepette hazırda tutup kodun geçerli olduklarını tikli bırakıp ödemeye hızlı geçmek lazım 🤘
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kuponlar 20 sn içinde bitecek şekilde açılmıyor. belli bir kullanım sayısı var doğal olarak. sana her gün 1000 tl lik kupondan 1000 tane veremez değil mi :)
-
oturacaz işimiz gücümüz yok, canlı yayın seyredecez de oradan kupon verecekler de ondan sonra sepeti hazırlayacaz da 20 saniyeden önce kupon bitmeden sipariş verecez.
Trendyol mudur nedir son 2 senedir bir tane sipariş bile vermedim bunlardan.
bu sitede yapılan yorumlara da güvenmiyorum.
Fiyatları da pahalı bence, aynı saticalar, aynı ürünler, diğer sitelerde fiyatları yüksek, her ne hikmetse sadece trendyolda fiyatları ucuz.
kendinden soğuttu trendyol.
-
Canlı yayın indirimleri- Fenomen indirimleri. Bu ikisinin müşteri tarafından hiç sallanmayan en saçma reklam olduğunu ne zaman anlayacak bu koskoca sitelerin departman müdürleri ? Tonlarca para basıyorlar birde o fenomenlere !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 23 Temmuz 2024; 7:23:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
oturacaz işimiz gücümüz yok, canlı yayın seyredecez de oradan kupon verecekler de ondan sonra sepeti hazırlayacaz da 20 saniyeden önce kupon bitmeden sipariş verecez. Trendyol mudur nedir son 2 senedir bir tane sipariş bile vermedim bunlardan. bu sitede yapılan yorumlara da güvenmiyorum. Fiyatları da pahalı bence, aynı saticalar, aynı ürünler, diğer sitelerde fiyatları yüksek, her ne hikmetse sadece trendyolda fiyatları ucuz. kendinden soğuttu trendyol. |
Canlı yayın indirimleri- Fenomen indirimleri. Bu ikisinin müşteri tarafından hiç sallanmayan en saçma reklam olduğunu ne zaman anlayacak bu koskoca sitelerin departman müdürleri ? Tonlarca para basıyorlar birde o fenomenlere !
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X