Şimdi Ara

Trendyol'da 12'li 4'lü Havlu 31.95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
12.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşımızın paylaştığı canlı bağlantı görüşmesine göre 12'li tekli paket gönderecekler, kelime oyunu yapmışlar demek ki adiler

Konuyu silebilirsiniz sayın yöneticiler
  • Normalde kağıt havlular pakette 12 tane balyada 4*12 tane oluyor,ürün adını sanki veri tabanından çekmişler. 12 li 1 paket gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman bir zahmet ürün içerik bilgisini düzeltsinler. Bu Trendyol'da eskisi gibi değil artık. Satıldıktan sonra çok bozuldu. Geçen bir sipariş verdim 10 dakika sonra iptal etmek istedim fakat uygulama hata verdi. Canlı destek ile görüştüm iptal etmediler. Ürün elinize ulaşsın iade edin diyorlar. Bir sürü teferruat ile uğraştırdılar. Zaten indirimli fiyat namına hiç bir şey yok. Her yerde bulabileceğiniz fiyatları klasik bindir-indir taktiği ile sunuyorlar.
  • Bence 12 adettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Ürün tükenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldik ama ne gelicek bakalim 12 tane yollarlar kesin...
    Iptal mi etsem napsam 4 tane aldim birde normalde 2 tane aldik baktim anasayfata atti alinmadi diye 1 tane daha aldim 4 tane oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Ağustos 2019; 22:57:38 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Gelince kaç adet geldiğini paylaşırsanız iyi olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: webnettr

Gelince kaç adet geldiğini paylaşırsanız iyi olur hocam
    Hocam sorun su ben bu geldiginde ukraynada olucam

Tamam hocam ukraynadan gelince paylaşırsınız, bu arada ukrayna da kolaylıklar dilerim
  • İzmir-deü-1994-tarsus İ kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan kelime oyunları, insanları kandırmaktan başka bir şey değil bu.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    ürün elinize ulaşsın çünkü gidip geri gelince kargo parasını sizden kesecekler.
    konudaki kağıt için yorumum ise bence almayın, geçende forumda bir arkadaş (adını hatırlayamadım okursa kendi alıntılasın)fairy platinum makine deterjanı sipariş vermiş ama gönderilen fairy platinum elde yıkama deterjanıymış. oysa verdiği linkten ürüne ben de baktım, resmi ve açıklaması kesin makine deterjanı, buna rağmen sorun çıkarmışlar. böyle yanıltmacalarda dikkatli olun.
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti kesilmedi. Ödediğim tutar aynen iade edildi. Sadece 1 hafta önce elime geçmesi gereken para 1 hafta sonra elime geçti.
  • Trendyol'da 12'li 4'lü Havlu 31.95 TL

https://store.donanimhaber.com/a7/22/20/a7222009cfebb247c505468b242e0657.png

• quote:

Orijinalden alıntı: webnettr

Arkadaşımızın paylaştığı canlı bağlantı görüşmesine göre 12'li tekli paket gönderecekler, kelime oyunu yapmışlar demek ki adiler

Konuyu silebilirsiniz sayın yöneticiler
    Hakkınızı arayın arkadaşlar kelime oyunu nedir aynı isimde aratın 4lü koli çıkıyor.

• Fiyat doğru bile olsa Solo neredeyse piyasadaki ucuz market markalarından bile daha kalitesiz kağıt havlu üretiyor... Daha koparıp eline almadan yırtılıp dağılıyor... Ucuz diye kalitesiz ürün almaktansa fiyat performans ürünü almak daha mantıklı...

• bana da böyle cevap verdi. bekleyip gorecegiz
    Trendyol'da 12'li 4'lü Havlu 31.95 TL

• Ben butige mail attirdim dun cevap gelirse paylasirim ama bu kargo parasi muhabbeti yuzunden dun almadim bile yok diyor iptal edemeyiz gelince iade edin bir suru zimbirti ugrasamazdim valla.

• Adam 4 lu dediği. 4 lu paket 3 tane . Yoksa 7.5 TL ye 12 li havlu verecek değiller ya

4 sipariş mi verdiniz totalde maşallah maaşı yatıraydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Anonim A.Ş

4 sipariş mi verdiniz totalde maşallah maaşı yatıraydınız
    normalde 2 tane alacaktim sitenin hatasi yüzünden bi 2 tane daha aldim 127 lira gömdük.4 siparis 12x4 den gelirse toplam 192 kagit havlu gelecek.Kargoya verdiler 26 desi diyor bakalim 8x12 olmasi lazim gelen kutularda kargocunun yaninda açarim eksikse geri yollariz degilse 3-4 yil kullaniriz
    umarim pazartesi gelir yoksa sıkıntı olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Ağustos 2019; 18:25:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.