Şimdi Ara

Trendyol Express araçlı kurye işi yapan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
54.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

geçen yıl 23 bin fatura kesen arkadaş vardı yoğun aylarda... başka bir şubede haftalık 10 bin kesen olmuş onuda duyduk.. bu yıl o rakamları gören oldumu bilemiyorum ama 15i gördüm ben..

• hocam babam emekli. 2017 model citroen berlingo var. gir bu işe dedim araba yıpranır,benzin parası kazancın çoğunu götürür, sürekli trafikdesin kaza riskin falan var dedi.

bu konuyu babama tekrar açmak istiyorumda şey sorucam eğer kabul edilirsek en az 5 ay 10 ay çalışacaksınız yoksa şu kadar tazminat alırız falan olayı var mı? 1 2 ay denedik atıyorum ya kazanç bizi tatmin etmedi yada iş direk bırakabiliyor muyuz?

bize bölge veriyorlar mı yoksa kargo neredeyse oraya gitmek durumunda mıyız? biz denizlide yaşıyoruz ve merkezde 2 tane ilçe var. pamukkale ve merkezefendi ilçesi. bize dediler ki pamukkale ilçesine dağıtacaksınız şu iki üç kargoyuda merkezefendiye bırakın diyorlar mı?

kargo başına ücret ne kadar hocam?

günlük en az kaç kargo veriyorlar?

aklımdaki sorular şuanlık bunlar detaylı anlatırsan sevinirim hocam.

babam 55 yaşında src belgesi falan var. iyi şöfördür. çok yola gidip geldi.

• NORMAL BİNEK ARACI İLE TRENDYOL EXPRESS DE KURYE OLARAK ÇALIŞAN VAR MI ACABA???

• ILKERxxx I kullanıcısına yanıt
    Günaydın. Bu kurye işini yapan, görüştüğünüz kişilerin fikirleri neler acaba. Tavsiye ediyorlar mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu işin mülakatına katıldım ve bildiklerimi de bu içerikte paylaştım.

https://www.kozba.org/trendyol-express-isi-nedir-kac-para-kazandirir-2021/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleOfAbhazya -- 23 Temmuz 2021; 20:24:22 >
  • 10 15 milyar kazanci varmis aylik biri diyoduda bek.inanmadim aslen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTILI

10 15 milyar kazanci varmis aylik biri diyoduda bek.inanmadim aslen

9000 TL + KDV net veriyor hocam zaten.

Daha fazla kargo dağıtarak bu tutarlara yaklaşan fatura kesenleri biliyorum.

Ama göründüğünden çok daha zor bir iş.

• https://www.devletdestekli.com/trendyol-aracli-kurye-maaslari-ve-sartlari/ sayfasında ayrıntıları mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.