Şimdi Ara

Trendyol güvenilir bir site mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
52.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bilal115

anladım dostum evet farkındayım nerede alt başlık olarak açıldığını sonradan farkettim. Ama playstationdan başka site hakkında da yorum yapılmış olduğu için yazdım teşekkür ederim uyarın için ;)

Rica ederim umarım sorularına en yakın zamanda çözüm bulabilirsin. İyi geceler.
  • iyide arkadaşlar ben trendyol da ps3 oyunları görmedim açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_frame

iyide arkadaşlar ben trendyol da ps3 oyunları görmedim açıkçası...

Trendyol gibi siteler kisa sureligine satisa cikarirlar urunleri. konuda eski oldugu icin gecti artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü şipariş edeli 6gün oldu fakat hala kargpya verilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: safran.78

ürünü şipariş edeli 6gün oldu fakat hala kargpya verilmedi

Gönderim tarihi sipariş ayrıntılarında yazar, gönderimler genelde kampanya bitiminden sonra olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba trendyoldan kredi karti ile bişey sipariş ettim de acaba kartın kaç hanesini yazacagız bilgisi olan var mı
  • Ben bi parfüm aldım. Zamanında gönderdiler tamam o açıdan güzel. Ama ürün kalitesi açısından hiç tavsiye etmem. Ben küfür eden birisi değilim ama bunlar ağzımı bozacaklar. Bu insanlığını kaybetmiş kişiler 100 liramı aldılar ama gönderdikleri ürün 10 liralık bile değil. Arkadaşlar bu tarz ürünler internetten alınmaz bunu anladım size de tavsiye ederim. Elinizle bakın deneyin öyle alın. Bunlar bizim safiyane duygularımızdan yararlanıp para kazanıyolar. Aman dikkat edelim. Ben tavsiye etmiyorum. Sadece bu site değil böyle yamuk iş yapan diğer siteleri de kınıyorum. Allah'a havale ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.