< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 1-2-3 Haziran 25 TL indirim kuponu (7. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 4 tane hesabın koleksiyonları var. PM atarsanız karşılıklı kaydedebiliriz.
-
bu sistemi kurduğunuz için bende teşekkür ederim gerçekten akıllıca ve faydalı bir sistem olmuş
şöyle bir sorunla karşılaştım androidde herhangi bir sorun olmadan linkleri kaydettim ama ios ta linke tıkladığımda koleksiyon yerine ana sayfa geldi bir türlü kaydedemedim ama sizin sistemde kaydettiklerimde sayaç ilerledi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 Haziran saat 18.00 gösteriyor Hocam. Ama geçen defa belirtilen saatten yaklaşık 1 saat sonra yüklenmişti
-
Harika olmuş, eline koluna emeğine sağlık.
-
Aksine Mayıs koleksiyon kaydet kampanyasında kuponlar saat 14'de tanımlanacak demelerine rağmen sabah erken saatlerde tanımlanmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: hydraman4 Haziran saat 18.00 gösteriyor Hocam. Ama geçen defa belirtilen saatten yaklaşık 1 saat sonra yüklenmişti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Safari'den siteye girdiğinizde koleksiyon linklerine yeni sekmeden açla girmeyi deneyin, öyle sorunsuz bir şekilde yönlendiriyor uygulamaya. Her ne kadar kaydetmiş gibi gözükse de sitede ben hak yememek için kaydettim hepsini.
-
emeklerin için teşekkürler Kralsın .
-
Peki fikirlerinize saygı duyuyorum. Uygulama aslında çok iyi. Ama bence makul olan 25 kaydedilme için sınırın 60 olması. Yani brüt 60 ın 25 net olması olasılığının, brüt 50 nin 25 net olması olasılığından daha fazla olması yeterli bir neden. +10 kaydetme sanırım sistemi tıkamayacaktır.
-
keşke 4 haziran 00.00da verselerdi kuponu neden yarın kargoya çıkma saatini kaçırtıyorlar ki
-
Son 3 kampanyadır sayfanız sayesinde maximum 10 dakika içinde tamamlayıp çıkıyorum. Riske atmamak için 50 kaydet yapıyorum genel olarak 35 civarı dönüş alıyorum. Milletin nazını, niyazını çekmekle, instagramda yorum ve mesaj engeli ile ve ekran görüntüsü çekmekle uğraşmıyorum. Kendi adıma teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 4 Haziran 2021; 1:8:27 >
Arkadaslar konu ile alakasiz olacak belki ama. Ty de sepet tamamlamak icin en dusuk fiyatli urunleri gönderebilirmisiniz? Özelden yada genelden... Cok tesekkur ederim simdiden...
Hocam böyle birşey mümkün değil trendyol satıcı bazlı kargo alıyor ancak aldığınız satıcıdan sepeti tamamlayabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal
Arkadaslar konu ile alakasiz olacak belki ama. Ty de sepet tamamlamak icin en dusuk fiyatli urunleri gönderebilirmisiniz? Özelden yada genelden... Cok tesekkur ederim simdiden...
Hadi geçmiş olsun arkadaşlar. Gün sonunu bekleyeceğiz
İstediğim şey gerçekleşmiş demektir. Çok güzel özetlemişsin. Yorumun için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, son 2 veya 3 etkinlikte ben de sitenizi kullandım ve soranlara da yönlendirdim. Teşekkür ederiz böyle bir platform için
Kupon işi yalan oldu galiba, biri yeni üyelik,numara ve cihaz olmak üzere toplam 3 cihazda yaptık hicbirine gelmemiş !
Rica ederim. Sanırım baya bir insanın hayatından birkaç dakikanın daha gitmesini engellemiş oldum. 27k kullanıcıya 5'er dk kazandırmış olsam toplamda insanlığın ömrünü bir günden fazla uzatmış oldum. 😛
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle. çok verimli bir uygulama. Aynı zamanda kişilerle iletişimi kesiyorsun. İnsanlarla uğraşmak zor ve yorucuquote:
Orijinalden alıntı: mertskaplan
Rica ederim. Sanırım baya bir insanın hayatından birkaç dakikanın daha gitmesini engellemiş oldum. 27k kullanıcıya 5'er dk kazandırmış olsam toplamda insanlığın ömrünü bir günden fazla uzatmış oldum. 😛
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 4 Haziran 2021; 9:38:40 >
Doğru diyorsunuz 😊
Bu kampanyalar devam ettiği sürece yenilikler de katabilirsiniz.
Mesela, üyelik şeklinde olabilir. Geçmişe yönelik linkleri takip olabilir veya premium fiyat farkı olabilir, daha da geliştirilebilir.
Sonuçta eski ile yeni aynı olmaz 😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X