Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 21-23 Eylül 25 TL indirim kuponu (4. sayfa)
-
-
Arkadaşlar site üzerinden gerçekleştirdim işlemi 27 kaydedilme diyor ama kupon ne zaman gelir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya link atıp uğraşmayın boşuna. Dedikleri siteye gidin 1-2 dk da hallediyorsunuz her şeyi. Aradan 1-2 saat sonra da kaç kaydedilme olmuş ona bakın yeter.
-
Trendyol uygulamasından kaç kaydedilme olduğunu nasıl görüyoruz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24 Eylül saat 18.00'den sonra tanımlanacak diyor.
-
Aşağıdaki kalp şeklindeki favorilerim e tıkla, sonra üstten Koleksiyonlarım a tıkla, koleksiyonunun altında kaç ürün olduğu ve hemen yanında da kaç kaydedilme olduğu yazar. Ama hemen güncelleme olmuyor yarım saat 1 saat gibi güncelleme olur diye tahmin ediyorum. Şu an bende de orası sıfır yazıyor ama güncellenecektir. Takip et yeterli.
-
Tamamdır hocam sağolun 👍🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ohh 1er dkdan toplam 4 dkda 4 hesap yaptım :D:D:D:D::D
-
1 dk da yapılacak şeyler var yapılmayacak şeyler var arkadaş. Abartmayı çok seviyorsun anlaşılan. Aceleyle ilgili birsürü atasözü var. 1 dk lık o işin sırrını anlat da herkes öğrensin. Karşıdakilerin koleksiyonlarını eklemiyor musun yoksa. Seni gidi...
-
çok ayıp. premium abonelik aldık
-
İyi güzel de kuponu indirimler bitince veriyorlar ve bir haftalık. O arada yeni indirim de olmaz. Pek yararlı gibi gelmedi bana. Hem market ve yemekte gecerli değilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rina24 -- 21 Eylül 2021; 12:24:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"İşi bilen 1 dkda koleksiyonu tamamlayıp linki alır, bir dakikada da koleksiyonunu kaydettirir ücretsiz bir şekilde 😁"
Çevir kazı yanmasın 😋
-
Hocam girip kaydetmezseniz 1 dakikadan da az sürer. Çoğu insan kaydetme yapmıyor.
-
freemium benimki
-
Evet aynı şu 1 dk da yaparsınız diye akıl veren freemiumcu arkadaş gibi. Yaptığı şey marifetmiş gibi.
-
Linke tıklayıp kaydetmeyenler için söylüyorum: Kendi ayağınıza sıkarsınız.Site işlevini yitirirse artık buradan linkleri paylaşmaya devam edersiniz.
-
2 farklı hesapta kaydedip paylaştım ve diğer arkadaşların da koleksiyonlarını kaydettim.
ilk kez deniyorum bakalım yatacak mı 25 liralar :)
-
telegramda trenyolubot var arayın kullanın. Son 5 6 kampanyada kullndım sıkıntı yok.
benim referansımla kayıt olursanız ücretsiz 5 kredi veriyor. yani 4 tane kayıt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
baktım şimdi 2 koleksiyon da sıfır kaydedilme var :D
kimse kaydetmiyor demekki.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X