Şimdi Ara

Trendyol Üründe Hediye Çekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
7.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Andropoz bunlar hocam. Emekli galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prostat olabilme ihtimali de var. yoksa sebepsiz yere ne diye sarsın.

• Bravo akıllılar demek ki sizin gibi çok var burada. Aklı düz çalışan sadece işi gücü pc nin önünde hayat deviren ergen tipleri. Biraz daha çalışmanız gerek sizin. Eğitim şart diye boşuna söylememişler. Konu sahibi dertlenmemiş tasası size düşmüş boşlar sizi..

@Komedidansshow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 10 Ekim 2021; 17:2:23 >
  • 15/75 kitap kuponu.

trendyol.com
    Dune Serisi İthaki Yayınları 6 Kitap Takım Set Yorumları, Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/ithaki-yayinlari/dune-seti-6-kitap-takim-p-71255431?boutiqueId=584818&merchantId=419643
  • bayılıyorum bu tirreendyol başlıklarına 

doğru dürüst fırsat mırsat kupon çek olmasada forumda yazılanları okumak tam şenlik 

• trendyol.com
    Nike Koşu Ayakkabı Wmns Air Zoom Pegasus 34 Kadın Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/nike/kosu-ayakkabi-wmns-air-zoom-pegasus-34-kadin-p-2540471?boutiqueId=556044&merchantId=291801

450 de 75 var bunda banada bi 125 de 20 felan lazım bulan olursa :)

• @J3ASKAN Kuponlar artık çoğaldı. Neredeyse çoğu satıcıda çıkıyor bu tip kuponlar. Artık favorilere göre hesaplara abuk sabuk kuponlar vereceğine bu yolu denemişler.

@vitriol Al bi ergen daha 😨

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 12 Ekim 2021; 0:2:7 >
  • Bağlantılara tıkladım ama kuponlar çıkmadı, atladığımız bir şey mi nasıl çıkıyor kuponlar?

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

kuponları hesaba tanımlayınca ilk 333 kişi felan diye kotası varmış

• alt limitsiz kupon var mı acil lazım

• yeniler eklendi

• cek olayini anlamadim bu urundeki cekleri baska urunde mi kullaniyoruz? anlamadim olayi. urunu ekledim cek bir tek o urunde gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğin için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.