Şimdi Ara

Trenle Doğu Turu Yapacağım[Tavsiye Bekliyorum]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şubat ayında doğu ekspresi ile bir gezi düzenleyeceğim ve fotoğrafları yazıları falan forumda paylaşmayı düşünüyorum. Bir tane de blog açtım paralel olarak paylaşımları yapacağım.Rota şöyle olacak büyük olasılıkla:
    Ankara-Sivas
    Sivas-Erzurum
    Erzurum-Kars
    Kars-Ankara
    Tavsiye edeceğiniz bir şeyler varsa bekliyorum.

Blog: vagustafa.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genLiinsan -- 20 Ocak 2015; 15:56:09 >

• kayseriden nevşehirede geçsene kapadokya falan gezersin

bende kayseride üni okuyorum aklımda böyle bişi var ama üşeniyorum :D

kaç günlük düşünüyorsunuz birde sanırım konaklama yapmayacaksınız trende giderken uyurum mu diyorsunuz?
  • Blogu da paylaşır mısın takip edelim yasaksa pm atabilirsin şimdiden iyi yolculuklar...
  • Abi adanayı çıkart bence gidilecek yerlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @2014ygslysşampiyonu
    Hocam Nevşehir'i yaz aylarına saklıyorum.
    ---
    @amicable_27
    vagustafa.blogspot.com
    şuan ilk mesajı bile yazmadım ancak gezideyken düzenli olarak yazacağım.
    ---
    @Asosyaller Kralı
    Hocam sebebini söyler misiniz ? Kesin gideceğim diye bir şey yok mantıklı açıklaması olduktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genLiinsan -- 11 Ocak 2015; 14:49:54 >
  • genLiinsan kullanıcısına yanıt
    Usta adana pis memleket. Ben nevşehirdeyim. Zaten son duraklarınızdan biri zehir etmeyin derim. İğrenç bi yer insanları desen ayrı şehir desen ayrı. Hiç gitme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanayı çıkartıcak olursan yerine Gaziantepi ekleyebilirsin, müsait olursam gezdiririm seni.(tren yolu uzun zamandır bakımda, Kayseriden tren var mı onu bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 11 Ocak 2015; 18:14:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip :) //yaza daha rahat olmaz mıydı?//
  • her şehirde ne ne kadara mal oldu onuda yazarsan güzel olur
  • Kayserili olarak gezilecek çok yer yok haberiniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın yoğun sınav döneminden dolayı aktif olamıyorum. Siteye giriş yazısı bile yazamadım nasıl bir dizayn olsa iyi olur ? Ve şubatta doğu çok soğuk olacaktır nasıl bir mont tavsiye edersiniz ?
  • Arkadaşlar bloga az da olsa bir şeyler yazdım tek korkum soğukta bu işi başarabilecek miyim?
    Arkadaşların tavsiyeleri doğrultusundan 2 ili rotadan çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genLiinsan -- 20 Ocak 2015; 15:56:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.