Şimdi Ara

Trials Frontier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mi arkadaslar bu oyunu oynayan ? Mobil platforma cikmis en basarili oyunlardan bir tanesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet ben de oynuyorum 2 gündür ve resmen bayıldım. Motoru sürme aşamasında kesinlikle size gerçekçi hissiyatı veriyor. İlk başta arkadaşım önermişti vehttp://www.kaydol.com.tr/trials-frontier adresinden biraz bilgi aldım. Zaten oyun resimlerini görünce kendinizden geçiyorsunuz diyebilirim. Bu arada haritalar sık sık ekrana geliyor ve tekrar yarış yapmak için sürekli sizi yönlendiren kişilerin hikayesini dinlemek zorunda kalıyorsunuz.

Her şeye rağmen süper oyun.
  • bende oynuyorum 11 lvl im sizi nasıl eklicem arkadaşlar . Oyun çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

bende oynuyorum 11 lvl im sizi nasıl eklicem arkadaşlar . Oyun çok iyi ya

Oyundaki sanıyorum en yüksek seviyeli Türk oyuncu bendim yaklaşık 9 ay önce ancak oyunu bıraktım diyebilirim. Belki bir heves tekrar geri dönerim. Uplay üzerinden ekleyebilirsiniz. NaganoJPN oyun içindeki nickim.
  • Konu hort olacak ama biraz.: Şu oyunun resmen değeri bilinmemiş neden çünkü baya zor odan olsa gerek.
    Moktan koşu oyunları 50-60 milyon indirmelere ulaşmış bu oyun 10 milyon yazık. Denemeyen arkadaşlara tavsiye ederim
    yarışmacı ruhu olan ve zoru sevenlere tabi.
  • Yeni bir Iphone ile oyuna tekrar geri dönüş yapacağım bende. Gerçekten değeri bilinmemiş oyunlar arasında bu oyunun ismi en üstte ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Yeni bir Iphone ile oyuna tekrar geri dönüş yapacağım bende. Gerçekten değeri bilinmemiş oyunlar arasında bu oyunun ismi en üstte ne yazık ki.

Zor olduğu içindir arkadaşım millet kolayı seviyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.