Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moraldecay

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Arkadaşlar Steam üzerinden Tribes Starter Pack 20$'dan 5$'a düşmüş.

Paket içeriği = -800 Gold (10$)
    -4 silah (Soldier için Spinfusor , Pathfinder için Thrust Pack , Pathfinder için Light Assault Rifle , Juggernaut için MIRV Launcher)
    -2 tane klas (Technician ve Infiltrator)
    -4 tane perk (Bayrağı daha uzak mesafeden kapmak için Reach , Silahları daha hızlı değiştirmek için Quickdraw , Aldığınız her kill için daha fazla credit veren Bounty Hunter ve energynizi arttıran Ultra Capacitor II)
    -Son olarak (Ve bence en önemli içerik) sınırsız VIP üyeliği.Bu sayede oynadığınız her maçtan %50 daha fazla xp alacaksınız.

@moraldecay
    Ekranın sağ ve solundaki bar senin hızını gösterir(Km cinsinden).Soldier konusuna gelirsek ; rifle,smg gibi silahlar açık alanda avantaj sağlar.Diğer disk tabanlı veya launcher tarzı silahlara göre düşmanları daha kolay vurabilirsin.Verdikleri hasar düşüktür ama otomatik silah oldukları için daha rahat kullanılır.Ve eğer bu tip silahlarda ustalaşabilirsen açık alanda çok rahat edersin ve düşmanlarına kan kusturursun bi nevi Ayrıca Soldier'ın Thumper'ı candır Kullanması rahat ve damage açısından çok iyi bir silahtır.İstersen klas ve silahlara alışmak için ilk birkaç level TeamDeathmatch(TDM) oyna ondan sonra oyunun asıl modu olan CaptureTheFlag(CTF)'ye geçersin.
    Sana tavsiyem her klası bir dene önce en keyif aldığın,en iyi oynadığını düşündüğün ile kendini geliştir.Bol bol maçlara gir skorun başlarda biraz düşük kalabilir pek sallama.Oynadığın klaslara alıştıkça sen de yüksek puanlara ulaşıcaksın.Ve sadece kill oynama oynadığın klasın yükümlülüklerini yerine getir.İyi eğlenceler.

Cevabın için çok teşekkür ederimBir de xp kasmak zor gibi geldi bana yav.Kaç oyun oynadım anca 8000 küsür xp var iyi silahlar hep 20000 küsür filan onları almak çok zamanımı almaz mı?

Evet zor biraz.Bazı silahlar 88 bin xp istiyor hatta Ama biraz da iyi az gelmesi.Hani çok çabuk gelip sen herşeyi en baştan itibaren açsaydın oyunu oynamak için pek bi amacın kalmazdı belli bir süre sonra.Ayrıca Steam'den oynuyorsan şu Starter Pack indirimine bi göz at istersen.En azından sınırsız %50 xp boost için değer

• Bahsedilen sınıfları açmadıysanız indirimi kaçırmayın derim. Açıkçası yaz indirimlerinde gördüğüme de şaşırdım.

XP meselesinde, Infiltrator'un Jackal'ını açmak için kaç haftadır uğraşıyorum. Bu şekilde oyuna iyi bağlanılıyor. 20000 küsür puan eksiğim var. Temmuz sonuna doğru açmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moraldecay

Çok teşekkür ederim wildlove yararlı bir rehber olmuşDaha yeni başladım hatta bu konu sayesinde başladım Tribes'a Oyun çok güzel ama bir o kadar da zor..İlk oyunumu Soldierla oynadım 5 kill alabildimNeyse lafı uzatmadan sorularıma geçiyim ekranın sağ ve sol kenarlarında iki bar var onlar neyi gösteriyor?Bir de ben Soldier oynarken tüm killerimi Grenade launcherla alıyorum.Rifle'ı kullanmak işkence ya..Biraz garip bir soru olacak kusura bakmayın şu rifle kullanımının bir püf noktası filan var mı?GL'nin bombaları hemen bitiyor da rifle'a alışmak gerek.

rifle kullanımının püf noktası sol mouse tuşuna basmak

ekrandaki crosshair'i düşmana yöneltme hatta o mouse imlecine hiç bakma bile otomatikleri kullanırken, sıkarken mermileri görürsün onları düşmana doğru nişanlayacaksın. işi kaptığın zaman döktürürsün automatic silahlar hep öyle.. sağ ve soldaki barlar hızın ve km/h üzerinden verilerdir, space'e basıp ski yaparken çıkar. soldier'ın grenade launcher'ı yok senin dediğin thumper olması lazım, düşük menzilli ve sıkınca thump diye ses çıkaran bir silah, assault rifle ile birlikte iyi kombodur, grenade launcher ise raider'dadır ki o öyle dokunur dokunmaz patlamaz.

dediğim gibi rifle vb otomatik silahlarda sakın ola sakın ekranın ortasındaki o nokta şeklindeki hedefi doğrultma yoksa boşa harcarsın şarjörü..

• Senin sayende başlıyorum oyuna
  • @hellraisers başla tabi ama unutma hem öğrenme hem de ustalaşması zordur. Zamanla öğreniliyor gerçi, doğrudan CTF modu ile başlamayı unutma..

dün oynadığımız bir maçı arkadaş videoya almış, inanılmaz bir voice spam vardı gülmekten oynayamadım light sınıfların i'll repair our turrets sesi çok kıl çıkıyor maçı nasıl kazandık o kadar geyiğe rağmen hala anlamadım

http://www.youtube.com/watch?v=UzsHECAvwg0&list=UUN0YtZGs2nPLdL0mJ2jtCtg&index=2&feature=plcp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 19 Temmuz 2012; 23:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

7 levelim uzun zamandır oynamıyorum Techinican , sentinel gibi sınıflar nasıl açılıyo. Levellemi bilmiyordum xp ile açtım. İnşallah boşuna xp harcamamışımdır. Bide techinicianlarda iki tane turret nasıl konuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

@hellraisers başla tabi ama unutma hem öğrenme hem de ustalaşması zordur. Zamanla öğreniliyor gerçi, doğrudan CTF modu ile başlamayı unutma..

dün oynadığımız bir maçı arkadaş videoya almış, inanılmaz bir voice spam vardı gülmekten oynayamadım light sınıfların i'll repair our turrets sesi çok kıl çıkıyor maçı nasıl kazandık o kadar geyiğe rağmen hala anlamadım

http://www.youtube.com/watch?v=UzsHECAvwg0&list=UUN0YtZGs2nPLdL0mJ2jtCtg&index=2&feature=plcp

ARPRARTHETURRETS

• quote:

quote:

7 levelim uzun zamandır oynamıyorum Techinican , sentinel gibi sınıflar nasıl açılıyo. Levellemi bilmiyordum xp ile açtım. İnşallah boşuna xp harcamamışımdır. Bide techinicianlarda iki tane turret nasıl konuluyor

oyunda sınıflar, perkler, silahlar, belt itemlar, packler felan her şeyi ya xp kullanarak ya da gold ile açabilirsiniz ki en zoru silahları açmasıdır (onları açmak da son accelerate yaması ile hızlandırıldı)

technician'larda 2 turret kurmak için önce bir tanesini kuruyoruz sonra inventory station'a girip çıkıp 2. turret kurma işini yapıyoruz..

bir de söyleyeyim otomatik silahlara alışmak için technician'ın stok silahı TCN4 smg oyundaki en etkili ve kullanımı kolay smg'dir.. sınıfı sevmesem de bu yüzden yeni oyunculara tavsiye ederim technician'ı, üs-bayrak korumasını, deployable itemları ve turret-sensor-generator tamirini öğretir.. ha infiltrator problemi olursa thumper silahı soldier'ınkinden çok daha farklı ve çok daha etkilidir, tek atışta alacaktır inf'leri..

• orjinal bi çalışma daha

• Günlerdir aynı hatayı alıyorum çok aradım ama çözümünü bulamadım yardım edene teşekkür ederim.

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber
  • Dosyaları steamden doğrulamaya çalış, gene olmadı sil baştan kurmayı dene.
  • Sonunda Jackal'ı (88000 XP ile) açabildim. İmanım gevredi ama mutlu sona ulaştım. Beklediğimden daha yaman bir silahmış ya da wildlove'ın deyimiyle zalım.

İçeride olduğu kadar açık alanda da etkili. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Sonunda Jackal'ı (88000 XP ile) açabildim. İmanım gevredi ama mutlu sona ulaştım. Beklediğimden daha yaman bir silahmış ya da wildlove'ın deyimiyle zalım.

İçeride olduğu kadar açık alanda da etkili. Tavsiye ederim.

harika gerçekten, light ve mediumları tek atışta indiriyor ama şansın kötüymüş salı günü zalım büyük bir yamanın içinde jackal'a gelecek nerf de var, sıktığı bomba başına düşen hasar azaltılacak. bir de şerefsiz olmak gerekiyor, o zaman çok adam sinir edip çok kill alıyorsun TCN bir şey mi repair ediyor daya jackal'ı, inventory station'da biri mi yenileniyor daya jackal'ı, statik duran sniper mı gördün sız arkasından daya jackal'ı az önce sen de vardın oyunda kayıyordum brute ile ama net koptu tam sonlara doğru, TCN elemanlar deli oldu is that the best you can do deyip duruyorlar benim pc acayip şişmiş bi format atayım geri döneceğim yarın izin günüm zaten tribes all day long

jackal demişken trolleme potansiyeli de çok yüksek

mesela aynı takımda arkadaş iki infiltratorden biri diğerinin üzerine jackal'ı yapıştırıyor ve üzerine bomba yapıştırılan gizlenip düşmanın yanına yaklaşıyor sen de uzaktan r tuşuna basıp patlatıyorsun

bir de farklı takımda iki infiltrator versiyonu daha harika, dün phanrisal ile birlikte denedik, sunstar haritasının midfield'ındaki kulede buluştuk, ben ona yapıştırdım o kendi takımındaki sniper'ın yanına giderek VGH dediği anda ben uzaktan patlattım, yarıldık gülmekten en sonunda o sentinel eleman bol bol küfür ve isyandan sonra çıktı oyundan

seninle yapalım dur bir kaç trolleme girişimi, birbirimizin üzerine yapıştırıyoruz, anahtar kelime seçiyoruz (shazbot veya hi uygun) sonra çat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 21 Temmuz 2012; 19:13:19 >

• Umarım hasarı çok azaltıp sevincimi baltalamazlar. Kaç haftadır sadece bu silah için çırpınıyordum. TDM oynamaktan gına gelmişti artık, COD'dan çıkıp Tribes'a girmiş olanların sürekli "skor tabelasında niye ölüm sayımız yazmıyor?" sorusu kanser eder insanı.

Güzel video bu arada. Özellikle motor olayını sevdim. Beleş araç buldum diye atlıyor çoğu sonra boom.

Takım arkadaşının üstünde bombalar kızamık gibi durmuş.

Yarın müsait olursan yapalım bu işi. Olabildiğince senin oyununda, takımında olmaya çalışıyorum. Ancak ya sen çıkıyorsun ya da takım batırıyor. Son zamanlarda aynı oyunda 10 dakikadan fazla kalamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Dosyaları steamden doğrulamaya çalış, gene olmadı sil baştan kurmayı dene.

Hocam ilgin için teşekkürler repair yaptım düzeldi.

@wildlove

teşekkürler oyunda alışana kadar kullancam zaten technicanı ama genellikle soldier kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Umarım hasarı çok azaltıp sevincimi baltalamazlar. Kaç haftadır sadece bu silah için çırpınıyordum. TDM oynamaktan gına gelmişti artık, COD'dan çıkıp Tribes'a girmiş olanların sürekli "skor tabelasında niye ölüm sayımız yazmıyor?" sorusu kanser eder insanı.

Güzel video bu arada. Özellikle motor olayını sevdim. Beleş araç buldum diye atlıyor çoğu sonra boom.

Takım arkadaşının üstünde bombalar kızamık gibi durmuş.

Yarın müsait olursan yapalım bu işi. Olabildiğince senin oyununda, takımında olmaya çalışıyorum. Ancak ya sen çıkıyorsun ya da takım batırıyor. Son zamanlarda aynı oyunda 10 dakikadan fazla kalamadık.

TDM oynamasaydın keşke çok az xp veriyor hasar olarak light sınıfları indirecek doğrudan ama mediumlarda birazcık daha uğraştıracak seviyeye gelecek jackal. asıl amacı tuzak kurmaktı ama fazla hasar verdiği için o amaçtan sapmıştı..

ben oyundan bazen çıkıyorum keza benim şerrefsiz net bağlantısının sinyal değeri mi neyiyse kötü olduğu için günde bir kaç defa kopma yaşıyorum ve onlar da hep tribes maçlarının en güzel anında oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 22 Temmuz 2012; 11:38:59 >

• bol xp kazanmak istiyorsanız badge kasın derim, az önce bir maçta aldığım xp'ye ben bile şaşırdım 537174 xp var ama harcayacak yer yok her şey açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 22 Temmuz 2012; 13:58:02 >

• Arkadaslar 5-10dk dır açık duruyor fakat ekran hep böyle ne o mavi bar ilerliyor nede yazı değişiyor.

• O sorun gitti şimdide 3.12GB lık bir dosya indiriyor :S Ben oyunu steam'den indirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

SCOOOOOOOOOORP
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.