Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TRİDENT A53 PRO 6/128GB Satın Al 14 Aralık 2021 19:45 1 1 TRİDENT A53 PRO 6/128GB Evkur'dan 1 yıl önce aldım, 1 yıl daha resmi distribütör garantisi mevcut. Hoparlör ve batarya da sorunları vardı, garanti kapsamında tamiri yapıldı batarya sorunsuz ama hoparlörün tekrar değişmesi lazım ses geliyor ama ses gitmiyor. Ekran koruyucu ve kılıf ile kullandım yedek tel olarak, kozmetik olarak 10/7 alır. Kutusu, faturası, şarj aleti, kılıfı hepsi orijinal olarak yanında verilecek. Telefonun durumuna göre fiyatı uygun yazdım, pazarlık ve takas mesajları atmayınız lütfen. Telefonun hiçbir masrafı yok sadece tamir süreci garanti kapsamında halledilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox Series X Full Set - 22.000TL Astro Bot Kutulu Ps5 Beyaz Dualsense [SATILDI] SATILIK EPİC HESAP-ZENGİN İÇERİKLİ