Şimdi Ara

Trident av831a amfi ve 5 hoparlor; parca lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. bugun bir arkadasım ev hediyesi niyetine eskiden barında kullandıgı trident ses sistemini bana getirdi. kabloları yok. anfinin arkasında hoparlorlerden gelen kabloları tutan vidalardan da yalnızca 4 tanesi mevcut, 8 daha lazım 5+1 baglanabilmesi icin, ayrıca SW da yok :))
    - bu tarz parcalar bulunabilir mi? nereden ve adı nedir bu anfiye giren kabloyu tutan vidaların?
    - subwoofer baglamak istersem nasıl bi sw almalıyım ?
    - bu modele ait bir kullanım kılavuzu ya da teknik bilgiye bir turlu ulasamadım, bilen varsa paylasırsa cok sevinirim.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabsis -- 9 Ekim 2012; 22:45:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ha bir de kumandası eksik :) kimse yok mu?

• guncel

• bu konuyu tekrar hortlatmak istiyorum çünkü bu model amfi ile çalışacak kumandaya ihtiyacım var. Bilgisi olan kimse yok mu?
  • amfi anladığım kadarıyla eski model. ampli ve kumandanın resmini bulup koyabilirsen belki elinde olan biri çıkar. inşallah bulursun.
  • Evet amfi eski. Fotograf ekledim bikaç tane. Bu modele ait bir sürü konu bulaibliyordum eskiden, şimdi hiç bulamıyorum :)
    Kumanda resmi yok ne yazık ki, kumandasını hiç görmedim, o yuzden piyasada bulunabilen evrensel kumandalardan biri uysa bile mhangisi bilmiyorum. O nedenle yardıma ihtiyacım var.

Trident av831a amfi ve 5 hoparlor; parca lazım Trident av831a amfi ve 5 hoparlor; parca lazım Trident av831a amfi ve 5 hoparlor; parca lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabsis -- 18 Kasım 2015; 9:15:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.