yerel bir mağazadan trident dvg06 yazan bir pmp aldım, gerçi muhtemelen sahtedir, fakat orası önemli değil, ben şu anda problemsiz kullanıyorum. herşeyi güzel çalışıyor. fakat converter olarak cd ile gelen Sunplus Pmp transcoder isimli programdan başka bir converter bulamadım. çok program denedim fakat hiçbirisi ile çevirdiğim videoları açmadı cihaz.sadece sunplus pmp transcoder ile çevirdiğim videoları oynatıyor. asıl sorun ise video boyutunun fazla olması. 7 dakikalık video yaklaşık 40 mb. yer kaplıyor.cihaz ise kendi 512mb hafızasına ilaveten 2 gb.'a kadar sd kart desteğine sahip.daha önce kullandığım mp4'ler avi, 3gp ve mp4 oynatabiliyordu ve ben pek çok farklı programla istediğim özelliğini ( video çerçevesi, ses ve video bitrate hızı, fps vs. ) değiştirebiliyordum. fakat bunda yapamıyorum.bu cihaz sadece asf formatını destekliyor.özelliklerinden benzer codecleri kullanarak farklı programları denedim. fakat aşağıya aldığım bir asf videosunun özelliklerinde de görüldüğü gibi divx 4 diye bir codec var ki hiç bir yerde böyle bir bilgi ben bulamadım.ses mp3 desteklediği için sorun olmayacaktır, fakat bu video formatına dönüştürebileceğim bir program tavsiye edebilirseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim.
General Complete name : C:\Users\emrullah\Desktop\SmartMovie converted files\pmp\3D Kabe.ASF Format : Windows Media File size : 37.2 MiB Duration : 6mn 47s Overall bit rate : 767 Kbps Maximum Overall bit rate : 628 Kbps Encoded date : UTC 1970-01-01 00:00:00.000
Video Format : MPEG-4 Visual Codec ID : DIVX Codec ID/Info : Project Mayo Codec ID/Hint : DivX 4 Description of the codec : DIVX4 Width : 320 pixels Height : 240 pixels Display aspect ratio : 4/3 Resolution : 24 bits
Audio Format : PCM Codec ID : 1 Codec ID/Hint : Microsoft Description of the codec : PCMS16LE Duration : 6mn 47s Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 8000 Hz