Şimdi Ara

TRİDENT MİNİ HD 7000 UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
27.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim sizlere bir sorum olucak hd uydu alıcısı almak ıstıyorum trident mini hd 7000 yeni çıkmış ücret olarakta cok uygun sizin önerinizi ve yorumlarınızı öğrenmek ıstedım yarıdmcı olabılrmsnız;?http://trident-uydu-alicisi.com/index2.php

• güzele benziyor ama bir de denemek lazım sanırım. kağıt üzerinde iyi ama denemeden bir şey demek yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

güzele benziyor ama bir de denemek lazım sanırım. kağıt üzerinde iyi ama denemeden bir şey demek yanlış olur.
    Bende merak ettim şimdi. Bu fiyata büyük ihtimal dandik işlemcili bir alettir ancak bilirkişilerden yorum bekliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Bende merak ettim şimdi. Bu fiyata büyük ihtimal dandik işlemcili bir alettir ancak bilirkişilerden yorum bekliyorum bende

Alıntıları Göster
    aynı ürünün 700 olan versiyonu var ve 89 tl kargosu da bedava.aralarında ki fark fiyatı.birde bahsedilen ürünün tek eksik yönü digitürk ve d smart kartlarını takıp izleyemiyorsun.
    ürünü bir satıcıya sordum,next'in daha iyi olduğunu söyledi.satıcının elinde trident olmasına rağmen önermedi.ben de vazgeçtim almaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kc14682

aynı ürünün 700 olan versiyonu var ve 89 tl kargosu da bedava.aralarında ki fark fiyatı.birde bahsedilen ürünün tek eksik yönü digitürk ve d smart kartlarını takıp izleyemiyorsun.
    ürünü bir satıcıya sordum,next'in daha iyi olduğunu söyledi.satıcının elinde trident olmasına rağmen önermedi.ben de vazgeçtim almaktan.

Alıntıları Göster
    efet ne yapayım sizce bende alup bu belırtılen kanalları ızyemessem bosuna havaya para vermış olucam dıye dusunuyorum next sorduma ama butceyı asıyor bu aralar bıraz sıkıntdı soz konusu buda uygun geldı bılmıyorum kafam karıstı yaa:(

• quote:

Orijinalden alıntı: canbaz78

efet ne yapayım sizce bende alup bu belırtılen kanalları ızyemessem bosuna havaya para vermış olucam dıye dusunuyorum next sorduma ama butceyı asıyor bu aralar bıraz sıkıntdı soz konusu buda uygun geldı bılmıyorum kafam karıstı yaa:(

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaş ben bu cihazı aldım, 50 gündür kullanıyorum. Hd yayınlarda başarılı. Sd yayınlarda ise diğer cihazlardan geri kalır yanı yok.Ben daha uygun fiyata almıştım. Fotoğrafta seri 7000 görünüyor ama gelen cihazda seri no 700. Özellikleri senin belirttiğin linkteki ile birebir aynı. Next bana pahalı geldi. Bir de bazı yerlerde fazla ısındığına dair yorumlar gördüm vazgeçtim. Düşünüyorsan bu cihazı daha uygun fiyata alabilirsin. Kullandığım için sana tavsiye edebilirim. 100 TL'ye almıştım, şu an 89'a düşmüş. Normal hd olmayan bir cihazın fiyatı da aşağı-yukarı 50-60 dan az değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaneralp

quote:

Arkadaş ben bu cihazı aldım, 50 gündür kullanıyorum. Hd yayınlarda başarılı. Sd yayınlarda ise diğer cihazlardan geri kalır yanı yok.Ben daha uygun fiyata almıştım. Fotoğrafta seri 7000 görünüyor ama gelen cihazda seri no 700. Özellikleri senin belirttiğin linkteki ile birebir aynı. Next bana pahalı geldi. Bir de bazı yerlerde fazla ısındığına dair yorumlar gördüm vazgeçtim. Düşünüyorsan bu cihazı daha uygun fiyata alabilirsin. Kullandığım için sana tavsiye edebilirim. 100 TL'ye almıştım, şu an 89'a düşmüş. Normal hd olmayan bir cihazın fiyatı da aşağı-yukarı 50-60 dan az değil.

Merhaba,

Cihazda optik çıkış var mıdır? Sesi ne ile veriyor cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kanal geçişi nasıl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: scania1905

quote:

quote:

kanal geçişi nasıl hocam

Alıntıları Göster
    Cihazda optik çıkış yok. Sesi hdmi çıkışından normal olarak veriyor. Kanal geçişlerinde sorun yok, bu arada fiyatı biraz daha düşmüş.

• quote:

Cihazda optik çıkış yok. Sesi hdmi çıkışından normal olarak veriyor. Kanal geçişlerinde sorun yok, bu arada fiyatı biraz daha düşmüş.

nerden aldınız hocam trident hd 7000 arıyorum bulamadım nette henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

quote:

https://www.netvarium.com/UrunKamp/teknoloji-ozel-teklif/TRIDENT-HD-7000 79 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: scania1905

quote:

quote:

https://www.netvarium.com/UrunKamp/teknoloji-ozel-teklif/TRIDENT-HD-7000 79 liraya

Alıntıları Göster
    hocam biz 90 liraya aldık hdmi kablo hediyeli olarak geldi. biss key nasıl giriliyor biliyormusunuz?

• quote:

hocam biz 90 liraya aldık hdmi kablo hediyeli olarak geldi. biss key nasıl giriliyor biliyormusunuz?

Alıntıları Göster
    Trident HD 7000 uydu alıcısını tv ye bağlar bağlamaz çıkan ekran resimdeki gibidir yapılacak işlem hakkında bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yaseminhy

Trident HD 7000 uydu alıcısını tv ye bağlar bağlamaz çıkan ekran resimdeki gibidir yapılacak işlem hakkında bilgisi olan var mı

Alıntıları Göster
    bende yeni aldım. böyle bir ekran geldi .. ne yapcam hiç bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaygunes

bende yeni aldım. böyle bir ekran geldi .. ne yapcam hiç bir bilgim yok

Alıntıları Göster
    aynı böyle bir ekran geldi.. hiç bişey yapamıyorum. kendi kendine kapanıyor... ne yapcaz yardım ltf
  • quote:

aynı böyle bir ekran geldi.. hiç bişey yapamıyorum. kendi kendine kapanıyor... ne yapcaz yardım ltf

Alıntıları Göster
    acil yardım.. oktay070@gmail.com
  • quote:

acil yardım.. oktay070@gmail.com

Alıntıları Göster
    hd7000
    uzak durun. burnumdan geldi
    3-5 ay çalıştı. gitti. servis desen yaygın değil yazılm desen yok
    tek hdmi çıkış var cihaza erişim yok
    entegre felan değiştirdik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolphin46 -- 9 Nisan 2013; 14:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolphin46

hd7000
    uzak durun. burnumdan geldi
    3-5 ay çalıştı. gitti. servis desen yaygın değil yazılm desen yok
    tek hdmi çıkış var cihaza erişim yok
    entegre felan değiştirdik yok.
    Arkadaşlar kanal geçişi nasıl? hızlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekecetinalper

Arkadaşlar kanal geçişi nasıl? hızlı mı?

Alıntıları Göster
    Bu ürün şuan mediamarkt'da 69 tl ve kargo bedava bende düşünüyorum ama kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuyo

Bu ürün şuan mediamarkt'da 69 tl ve kargo bedava bende düşünüyorum ama kararsız kaldım

Eğer uygun fiyatlı bir ürün düşünüyorsanız tavsiye ederim,bende kullanıyorum memnunum.
    Uyumlu usb wireless antenle internete bağlanıyor,Biss şifresi çözüyor,2 adet Usb girişi var,
    NTFS formatındaki taşınabilir hard diskleri görmesi büyük artı,Türkçe altyazı karakter sorunu vardı onuda hallettim
    Uzun lafın kısası dediğim gibi uygun fiyatlı güzel bir ürün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.