Şimdi Ara

TRİDENT MİNİ SCART ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
62.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medhelsinq

bu ürünü alınca tv ye taksak yayın gösterir mi yoksa çanak anten şart mı bunu soruyorum çünkü bu konu hakkında hiçbirşey bilmiyorum lnb çanak falan anlamam öğrenciyim ben haber kanallarını versin cnbc -é versin bana yeter ? yoksa illa çanak anten mi istiyor

Alıntıları Göster
    Çanak anten istiyor tabii ki. Benim oturduğum öğrenci evinde çanak sadece Turksata ayarlı galiba ve yaklaşık 400 tane kanal var. Daha pek kanal arama falan yapmadım çünkü içinde işime yarayan herşey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Çanak anten istiyor tabii ki. Benim oturduğum öğrenci evinde çanak sadece Turksata ayarlı galiba ve yaklaşık 400 tane kanal var. Daha pek kanal arama falan yapmadım çünkü içinde işime yarayan herşey var.

Alıntıları Göster
    mini uydu alıcısına bulaşmayın alacam diyosan illa yu-ma-tu mini al çok ucuz 29 a bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

mini uydu alıcısına bulaşmayın alacam diyosan illa yu-ma-tu mini al çok ucuz 29 a bile var

Alıntıları Göster
    tam bi rezalet. iki tane aldım ayrı yerlerden ikisinde de 11700 ün üstündeki frekanslrı göstermiyotr. kanal d show tv falan ve bunun gibi 11700 ün üstündrekileri göstermiyor. napıcaz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

tam bi rezalet. iki tane aldım ayrı yerlerden ikisinde de 11700 ün üstündeki frekanslrı göstermiyotr. kanal d show tv falan ve bunun gibi 11700 ün üstündrekileri göstermiyor. napıcaz bilmiyorum

bende kanal d var ama show tv fox vs yok :D çözebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

quote:

Hocam işler iyice karışti bi geliyor bo gidiyor kanallar. İşin komik yanı içerde ki tv yi açıncabunda kanallar geliyo bi de kumandasi tv nin kontrolü nu de yapıyor ama abuk subuk tuşları çalıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam işler iyice karışti bi geliyor bo gidiyor kanallar. İşin komik yanı içerde ki tv yi açıncabunda kanallar geliyo bi de kumandasi tv nin kontrolü nu de yapıyor ama abuk subuk tuşları çalıştırıyor

ben ilk aldığımda çalışyordu kanalların hepsi vardı. sonra meraktan karıştırdım en son fabrika ayarlarına döndüm. sonra arattım fox show falan onları bir türlü bulamıyorum. tgrt 24 tv falan bir sürü kanal çıkmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben ilk aldığımda çalışyordu kanalların hepsi vardı. sonra meraktan karıştırdım en son fabrika ayarlarına döndüm. sonra arattım fox show falan onları bir türlü bulamıyorum. tgrt 24 tv falan bir sürü kanal çıkmıyor

Büyük ihtimalle aynı şeyi yaşıyorsunuz bazı kanallar bi gidiyorbi fgeliyor. Bi süre takip edin bakalım gelecek mi o kanallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle aynı şeyi yaşıyorsunuz bazı kanallar bi gidiyorbi fgeliyor. Bi süre takip edin bakalım gelecek mi o kanallar

Alıntıları Göster
    konuya bakamadım bayadır,eeeee cihazdan kısmen memnunum.daha önce ulusal kanal çekmiyordu mesela şuan izleyebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

konuya bakamadım bayadır,eeeee cihazdan kısmen memnunum.daha önce ulusal kanal çekmiyordu mesela şuan izleyebiliyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bu cihazdan carrefour dan aldım 1tane.fakat atv ve birkaç kanal dışında star,kanal d,fox gibi kanalları çekmiyor.edindiğim bilğiye göre frekans aralığımı ney yetersiz geliyormuş.11700 üstündeki kanalları çekmiyormuş.sizce ne yapmalıyım.
  • newface80 N kullanıcısına yanıt
    bu uydudan bende aldım internet sitsinden 19,90 tl ye indirmişlerdi.
    uydu eklemeye Turksat 3a frekanslarını eklerseniz kanald star, fox gibi kanallar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_58

bu uydudan bende aldım internet sitsinden 19,90 tl ye indirmişlerdi.
    uydu eklemeye Turksat 3a frekanslarını eklerseniz kanald star, fox gibi kanallar çıkıyor.
    Ürün bugün indirimplusta 9.90 a satılıyor. satıcı değilim, almadan önce bir bakınayım dedim, istediğim sadece ortadaki uydu alıcıdan ve kablo karmaşasından kurtulmak. küçük odada hafta 3-5 saat TV seyretmek için alınacak. sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...
    sonuçta 10 TL lik bir üründen Zeki Mürenin beni görmesini sağlamasını beklemiyorum tabii ki ama kullanım konusunda örneğin ;

- Seste sürekli bir vınlama... (mevcut uydu alıcımın özellikle kırmızı renk gördüğünde yaptığı şey...) ?
    - Çok az / Çok fazla ses çıkışı gibi bir saçmalığı ?
    - Kontrastın detayları kaybedecek derecede kötü olması ?
    - Vestelin DG için yaptığı uydu alıcılardaki gibi, kağnı tadında kanal geçişi
    - yedikeresekiz den başka, uydu alıcının frekansı ile TV kumandasının frekansı karışan var mı ?

gibi sıkıntı yaratacak durumları var mı ? kullanan arkadaşlar acil yorum yaparsa çok sevinirim.

teşekkürler...

yedikeresekiz, TV marka/modeliniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbaris -- 23 Eylül 2013; 12:36:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Ürün bugün ****ta 9.90 a satılıyor. satıcı değilim, almadan önce bir bakınayım dedim, istediğim sadece ortadaki uydu alıcıdan ve kablo karmaşasından kurtulmak. küçük odada hafta 3-5 saat TV seyretmek için alınacak. sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...
    sonuçta 10 TL lik bir üründen Zeki Mürenin beni görmesini sağlamasını beklemiyorum tabii ki ama kullanım konusunda örneğin ;

- Seste sürekli bir vınlama... (mevcut uydu alıcımın özellikle kırmızı renk gördüğünde yaptığı şey...) ?
    - yedikeresekiz den başka, uydu alıcının frekansı ile TV kumandasının frekansı karışan var mı ?

gibi sıkıntı yaratacak durumları var mı ? kullanan arkadaşlar acil yorum yaparsa çok sevinirim.

teşekkürler...

hocam 9,90 a nerde satılıyor heralde forumda yasak sitenni adı *** şekl,inde çıkmış. bu arada benim tvler eski model samsung 26 led ve 29 sony wega lcd

• quote:

quote:

Ürün bugün ****ta 9.90 a satılıyor. satıcı değilim, almadan önce bir bakınayım dedim, istediğim sadece ortadaki uydu alıcıdan ve kablo karmaşasından kurtulmak. küçük odada hafta 3-5 saat TV seyretmek için alınacak. sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...

teşekkürler...

hocam 9,90 a nerde satılıyor heralde forumda yasak sitenni adı *** şekl,inde çıkmış. bu arada benim tvler eski model samsung 26 led ve 29 sony wega lcd

Alıntıları Göster

EDIT

Sadece site sahibi firmanın ürünlerinden 20 TL yapmanız gerekiyormuş... Daha önce denememiştim, bugün denerken öğrendim...
    kargo ücreti de 5.90 a çıkmış...

ama sen ürün hakkında hiç yorum yapmamışsın :)

bahsettiğim site, 20 TL üzeri alış veriş yaptığında belirlenmiş ürünleri 1 TL veya 9.90 TL'ye veriyor.
    Ben genelde çocukların oyuncakları için pil alıyorum, zaten ihtiyaç olan şeyler olduğundan... 48 adet kalem veya ince pili 16.90 TL ye satıyorlar...
    Dikkat edilmesi gereken tek şey, burası farklı satıcıların buluştuğu yer, farklı mağazalardan alım yaparsan hepsi için ayrı ayrı kargo ücreti ödersin.
    ben site sahibi firmanın ürünlerini alıyorum, bir nevi çin pazarı gibi / istoç firması gibi düşün... bazı bilindik markalar da oluyor uygun fiyatla... Kalite ne beklediğinize göre değişir...
    Genelde yaptığım alışveriş, 16.90 piller + 7 TL HDMI kablo + 3.5 TL kargo + günün ürünü (HDMI Kablo yerine USB çoğaltıcı, kalem, usb uzatma, 3.5mm kablo gibi ucuz şeylerle tamamlıyorum genelde.... HDMI portlarımın hepsi doldu gerçi artık HDMI kablo almıyorum... sitenin en büyük sıkıntısı, belki de bilinçli yapılmıştır, fiyata göre sıralamak yok. ve bir çok ürün 9.90 veya 19.90 a satıldığından 20 TL alışverişi doldurmak bazen işinize yaramayacak şeyleri almanıza sebebiyet verebiliyor...)

+ olarak uyguna aldıklarım
    1 TL'ye 74 parça manyetik lego (14-19)
    1 TL'ye çakmak girişli oto elektrik süpürgesi (20-25)
    9.90a gilette mach 3 turbo + 4 bıçak (15-30)
    9.90a 50 adet bulaşık makinesi kapsülü fairy (20-40)
    1 TL'ye büyük boy ahşap tavla (15-20)
    1 TLye nicer dicer (19)
    1 TL'ye 25 ledli uzaktan kumandalı lamba (19)
    9.90 a sinbo mutfak tartısı (39)

parantez içindekiler de yaklaşık piyasa fiyatları... benim için ederleri daha düşük belki kalite açısından ama, alayım desen, bu kalite ürünler bu fiyatlarda...

Bu arada, site ismi neden banlanmış ? n11 kuponları satılıyor, sahibinden ilanları veriliyor, gittigidiyora ithafta bulunulabiliyor, bankalar, şirketler, hepsinin adı geçerken, bu sitenin adı neden **** oluyor, onu anlayabilmiş değilim...

ingilizcesini yazsam banlanır mı :) discountplus... plus kısmı aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbaris -- 23 Eylül 2013; 23:06:23 >

• quote:

quote:

Ürün bugünwww.indirimplus.com 9.90 a satılıyor. satıcı değilim, almadan önce bir bakınayım dedim, istediğim sadece ortadaki uydu alıcıdan ve kablo karmaşasından kurtulmak. küçük odada hafta 3-5 saat TV seyretmek için alınacak. sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...

teşekkürler...

olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbaris -- 24 Eylül 2013; 9:05:58 >

• quote:

quote:

quote:

Ürün bugünwww.indirimplus.com 9.90 a satılıyor. satıcı değilim, almadan önce bir bakınayım dedim, istediğim sadece ortadaki uydu alıcıdan ve kablo karmaşasından kurtulmak. küçük odada hafta 3-5 saat TV seyretmek için alınacak. sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...

teşekkürler...

olur mu acaba ?

Alıntıları Göster
    Ben Yu-Ma-Tu aldım 30 Liraya. İhtiyacı kesinlkle karşılıyor. Bir sene kullandık öğrenci evinde hiç bir sorun çıkarmadı. 55 Ekran tüplü Philips TV'de kullanmıştık. 50 TL verilmez buna.

Bu arada konuyu açana da çok geçmiş olsun. Bir şey almadan önce araştırmayı alışkanlık haline getirmek gerek. Güvenlecek en son insanlar satıcılardır. Konu dışı ama buzdolabı bakınıyoruz adam aylık 8 Lira elektrik tüketiyor diyor. Güç tüketimi belli hesaplıyorum 15 TL oluyor. İnanmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: portofino

Ben Yu-Ma-Tu aldım 30 Liraya. İhtiyacı kesinlkle karşılıyor. Bir sene kullandık öğrenci evinde hiç bir sorun çıkarmadı. 55 Ekran tüplü Philips TV'de kullanmıştık. 50 TL verilmez buna.

Bu arada konuyu açana da çok geçmiş olsun. Bir şey almadan önce araştırmayı alışkanlık haline getirmek gerek. Güvenlecek en son insanlar satıcılardır. Konu dışı ama buzdolabı bakınıyoruz adam aylık 8 Lira elektrik tüketiyor diyor. Güç tüketimi belli hesaplıyorum 15 TL oluyor. İnanmamak lazım.

Alıntıları Göster
    valla dostum yorum yapacak pek bişi yok. endeki frekans sorunu dışında güzel bi receiver. yani görüntü renk hız fena değil. ama işte frekans olayı yüzünden şu anda çöp vaziyette yatıyor 2 adet

• quote:

valla dostum yorum yapacak pek bişi yok. endeki frekans sorunu dışında güzel bi receiver. yani görüntü renk hız fena değil. ama işte frekans olayı yüzünden şu anda çöp vaziyette yatıyor 2 adet
    Turksat3A ekleyince sıkıntı kalmıyor yorumu var ? Siz eklediniz mi, eklemenize rağmen mi göstermiyor ?
  • quote:

Turksat3A ekleyince sıkıntı kalmıyor yorumu var ? Siz eklediniz mi, eklemenize rağmen mi göstermiyor ?

yok hocam uyduyla lgili değil oly. galiba benim evdeki tesisattada bi aıkıntı var yoksa benim şikayeti başka kimseden duymadım
  • quote:

quote:

yok hocam uyduyla lgili değil oly. galiba benim evdeki tesisattada bi aıkıntı var yoksa benim şikayeti başka kimseden duymadım

Alıntıları Göster
    Eyvallah....

aldık bakalım yakmalık matkap ile birlikte...

Maxitools Darbeli Matkap
    Satıcı : indirimPLUS+ 44.90 TL 1 44.90 TL Detay
    24-09-2013
    Trident Şifre Çözücülü Uydu Alıcısı
    Satıcı : indirimPLUS+ () 9.90 TL 1 9.90 TL Detay

• quote:

Eyvallah....

aldık bakalım yakmalık matkap ile birlikte...

Maxitools Darbeli Matkap
    Satıcı : indirimPLUS+ 44.90 TL 1 44.90 TL Detay
    24-09-2013
    Trident Şifre Çözücülü Uydu Alıcısı
    Satıcı : indirimPLUS+ () 9.90 TL 1 9.90 TL Detay

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben indirim plus tan 9.90 'a aldım sıkıntı yok siriusü uydu bulucuyla ayarlayamadım netten bir site balkonuna kadar haritada bulup yön gösteriyordu açtım sirius ayarlı üzerinde bir kanal çevirdim anteni o yöne şak buldu.Şimdi şifreli kanalları nasıl açacak mı ona bakmak için nete girdim girmem gereken kod var mı diye buraya geldim.115TL ocaktaki ürün eylülde 9.90 kumandasını alamazsın içinde pilleride var piyasa acayip eski uyduya kanalları yükletmeye kalksam 20tl tutar :).

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.