Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

quote:

walla askın50 w-t2 ye göre çok güzel demiş kamerası ama ben bilmiom. bu arada mc.i arkadasım pixma şubat gibi yeni model çıkaracak diodun. bilgin varmı hiç bu konuda adı ve özellikleri,çıkış tarihi hakkında... bende beklemedeyim. trident pixma pinphone vs bi tane alacam araştırıom.

mc.i cvp bekliom görmedin herhalde...

merhaba yeni gördüm arkadaşım kusura bakma

şuan için pixma ürünleri gümrükte bugun yarın çekilecek ve en geç 5 gün içinde satışa sunulcaktır
    pixma mobilede ürün resimleri profosyonel fotoğrafcı tarafından çekiliyor(Trident gibi pc programları yapılıp resimler eklenmiyor satış yerlerine)
    ayrıca ekstra özellikler için öncelikle ürün 2 gün boyunca test ediliyor
    ve ilan açıklamalarıda gayet uzun ve doyurucu olmasından ötürü daha detaylı ve doyurucu bilgi vermek için ilanların hazırlanması dahi 1 gün alıyor

sonuç olarak ürünün bir bedeli olacak ki bunu alacak olanların bu üründe şu var mı şu yok mu bunu destekler mi desteklemez mi vb.sorulara siteden kendi teknik elemanlarının verdiği bilgi doğrultusunda ilan hazırlanacak hatta video lar çekilecek ve yayınlanacak

eş değer ürünlerle kıyaslamaları yine yarinkapinda.com da yayınlanacak artılar eksileri nelerdir dobra dobra yazacak sitede

böylelikle ürün alacak olanlar hangi marka ve modeli alsam hangisi daha iyi yada daha kötü bunların hepsini bireyler tek tek kendileri değilde bizzat pixma mobile teknik ekibinin çalışmaları sonucunda yarinkapinda.com ve pixma.gen.tr de yayınlancak ve kararsız kalma durumunu ortadan kaldıracaktır isteyen beğendiği modeli alır ve saatlerce araştırma yada forumdan alanların yorum yazmalarını incelemelerini beklemeden karar verebileceklerdir.

kısacası en geç 5 gün içinde ürünwww.yarinkapinda.com da satışa sunulacaktır

• valla alasım yoktu benım bıle alasım geldı benim için bu telefonda onemlı olan tek bırsey var oda dokunmatık kalem varmı yanında bılmıyorum ama kımse kalemı tercıh etmez dokunmatık hassazmı yanı tutukluk yapıormu eğer dokunmatık kotu ıse para vermeye değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

mc.i BEĞENDİYSEN BİR DAHA YAZAYIM...BEN BEĞENDİĞİM İÇİN YAZDIM...ZATEN BU HAFTA BİR TANE ALACAĞIMKİ MAĞDUR OLMAYAYIM...KACIRMAYAYIM...
    DANDİK NOKİA-SAMSUNG MU ALAYIM...ZATEN ELİMDEKİ NOKİA 5800MX SATACAĞIM TİRİDENT ALACAĞIM...BENDE BU NİMETTEN YARARLANMAK İSTİYORUM..BUNA HAKKIM YOKMU...HEM ZATEN BENNOKİA 5800 E 1000-1500 TL VERMİŞTİM..AH KAFAM DİYORUM...SAYENDE GERCEKLERİ GÖRDÜM...TEKRARLIYORUM..TEŞEKKÜR EDİYORUM..BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN ÇOK SAĞOL...
    BU AKŞAM BENİMDE BİR TRİDENDİM OLACAK BÜYÜK İHTİMALLE WT3 ALIRIM...TEKRAR ÇOK SAĞOL BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN:'(]

ARIKAN SENİNLE ATIŞMAYACAĞIM İSTEDİĞİNİ AL YADA ALMA BAK YUKARIDA SANA BAŞKALIRDA BİRŞEYLER DEMİŞ İŞİN GÜCÜN YOKMU BİRİLERİNİ KARALAMAK İÇİN Kİ BUNLAR ÇİN MALI SATAN FİRMALAR OLUYOR BİRİLERİNİDE ÖVÜYORSUN SÜREKLİ Kİ BUNLAR NOKİA SAMSUNG VS. OLUYOR SENİ AYDINLATTIĞIM YOK SEN 2 ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ BİRİSİN NE HADDİME SEN GERÇEKLERİ ZATEN GÖRÜYORSUNDUR AMA 2 ÜNİVERSİTE BİTİRDİN DE BİRİLERİNİ SÜREKLİ LEKEMELEKTEN NASIL BİR ZEVK DUYUYORSUN VALLA BEN AÇIKCASI NOKİA VE SAMSUNG TAN REKLAM PARASI ALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM SÜREKLİ ONLARA ÖVGÜ YAĞDIRIYORSUN.

EĞERKİ CİDDEN ÇİN MALI ALACAKSAN SANA YENİ PİXMA DAN ÜCRETSİZ YOLLAYIM İNCELE KÖTÜ YANINI BURADA CÜMLE ALEME DUYUR İYİ YANINI BULURSAN EĞER DE PARASINI ÖDER SATIN ALIRSIN AMA CİHAZI GÖRMEDEN TEKNİK SERVİSİNİ BİLMEDEN SÜREKLİ KARALAMAKLA NE ZEVK ALIYORSUN BİLMİYORUM

----------AYRICA ÖZŞAHİNLER TEKNİK SERVİS İ İLE PİXMA MOBİLE ANLAŞMIŞTIR YANİ TEKNİK SERVİSİ ARTIK BURASIDIR SİTESİNE GİR ARAŞTIR NASIL BİR FİRMA -------------

seninle forumda yazışarak burayı meşgul etmek istemiyorum çünkü buradakilerr bilgi için giriyorlar bizim atışmamızı okumak için değil yok atışacağım senle diyorsan özelden mesaj at diğer üyelerin hakkını yemek istemiyorum onlar bilgi için girip takip ediyorlar bizzat bende WT-3 te bugun inceledim ayrıca kesinlikle pixma mobile den üstün bir cihaz değil keşke İstanbul'da olsanda firmaya gidip görsen iki ürünüde karşılaştırsan ve teknik serviside görsen bu kadar çin malına düşman olmazdın 10 parmağın 10 nu da bir değildir..
    saygılarla...

• cevap bekliyorum arkadaşlar w-t3 'ün kamerasında problem yaşayan oldumu ben yaşadım telefonum geri gidecek, teknik servis yapabilir inşallah ya telefonu daha kullanamadım...
  • EVET MC.İ ARTIK BU KONUDA YORUM YAPMIYORUM...AMA yarın kapında.com.daki hesaplarda yazan isimin kısaltılmışı herhalde senin nikin.
    ARTIK BU KONUDA YORUM YOK... FATURALI VE GARANTİLİ SATIYORSUN.BU NEDENLE SORUN YOK...ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
    İSTANBULDAYIM...HATTA ÜMRANİYEDE YİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 3 Şubat 2010; 0:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

EVET MC.İ ARTIK BU KONUDA YORUM YAPMIYORUM...AMA yarın kapında.com.daki hesaplarda yazan isimin kısaltılmışı herhalde senin nikin.
    ARTIK BU KONUDA YORUM YOK... FATURALI VE GARANTİLİ SATIYORSUN.BU NEDENLE SORUN YOK...ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
    İSTANBULDAYIM...HATTA ÜMRANİYEDE YİM..

o halde rica ediyorum yarinkapinda.com a bizzat gel ve beni bul donanım haber den arıkan dersen gelince tanışmış oluruz bu ön yargılarının yersiz olduğunu ve gerçektende bu ülkede çin malı olmasına rağmen düzgün çalışıp müşterisini düşünenlerin olduğunu göreceksin çay içmeye kesinlikle bekliyorum.saygılarımla
    m.c.i

• quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

quote:

quote:

walla askın50 w-t2 ye göre çok güzel demiş kamerası ama ben bilmiom. bu arada mc.i arkadasım pixma şubat gibi yeni model çıkaracak diodun. bilgin varmı hiç bu konuda adı ve özellikleri,çıkış tarihi hakkında... bende beklemedeyim. trident pixma pinphone vs bi tane alacam araştırıom.

mc.i cvp bekliom görmedin herhalde...

merhaba yeni gördüm arkadaşım kusura bakma

şuan için pixma ürünleri gümrükte bugun yarın çekilecek ve en geç 5 gün içinde satışa sunulcaktır
    pixma mobilede ürün resimleri profosyonel fotoğrafcı tarafından çekiliyor(Trident gibi pc programları yapılıp resimler eklenmiyor satış yerlerine)
    ayrıca ekstra özellikler için öncelikle ürün 2 gün boyunca test ediliyor
    ve ilan açıklamalarıda gayet uzun ve doyurucu olmasından ötürü daha detaylı ve doyurucu bilgi vermek için ilanların hazırlanması dahi 1 gün alıyor

sonuç olarak ürünün bir bedeli olacak ki bunu alacak olanların bu üründe şu var mı şu yok mu bunu destekler mi desteklemez mi vb.sorulara siteden kendi teknik elemanlarının verdiği bilgi doğrultusunda ilan hazırlanacak hatta video lar çekilecek ve yayınlanacak

eş değer ürünlerle kıyaslamaları yine yarinkapinda.com da yayınlanacak artılar eksileri nelerdir dobra dobra yazacak sitede

böylelikle ürün alacak olanlar hangi marka ve modeli alsam hangisi daha iyi yada daha kötü bunların hepsini bireyler tek tek kendileri değilde bizzat pixma mobile teknik ekibinin çalışmaları sonucunda yarinkapinda.com ve pixma.gen.tr de yayınlancak ve kararsız kalma durumunu ortadan kaldıracaktır isteyen beğendiği modeli alır ve saatlerce araştırma yada forumdan alanların yorum yazmalarını incelemelerini beklemeden karar verebileceklerdir.

kısacası en geç 5 gün içinde ürünwww.yarinkapinda.com da satışa sunulacaktır

teşekkrler arkadasım verdiğin bilgi için. ayrıca içten ve samimi yaklaşımın için sana tşkkr ederim. bu arada bana çay davetiyesi yok mu? eminim oraya gelen ben veya bi başkası tüm bireylere sıcak ve samimi bi davranış sergileyeceiin izlenimini ben aldım tşkkrler..

• ysa 1992 ve arıkan arkadslarım tesekkurler aydınlatıgnız ıcın.gm almaya karar verdım.ama ben teknolojı konusnda sıkıntılı bırıyım yanı telı ılk basta kullanmakta zorluk cekerım.
    kadikoyefesi09@fenerbahce.1907
    bu benım msn ım benı eklermısınız cunku telı alınca sıze danısmak ısteyecegım konular olcakatır.herzaman sıze ulasabılmem ıcın bana yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbal

cevap bekliyorum arkadaşlar w-t3 'ün kamerasında problem yaşayan oldumu ben yaşadım telefonum geri gidecek, teknik servis yapabilir inşallah ya telefonu daha kullanamadım...

Benim W-T3 ümde kamera sorunlu çıkmadı. Telefonu teknik servise göndermekten çekinme bence çünkü dün bir sorum oldu telefon ile ilgili siteden mesaj attım. 1 saat sonra aradılar ve konuyu aydınlattılar. Teknik servisteki elemanlar gayet bilgili ve hızlı cevap vermeleri gerçekten güzel bir olay. Daha önce nokia ve samsung marka telefonlarım için aynı şekilde soru sormuştum çok uzun süre cevap alamadım.
  • bvgra beni aydınlattığın için teşekkürler.Telefonumu hemen göndericem inşallah hemen yapılırda geri gelir daha telefonu doğru düzgün kullanamadım.
  • ztyfnp
    elbette arkadaşım bekleriz herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadikoyefesi09

ysa 1992 ve arıkan arkadslarım tesekkurler aydınlatıgnız ıcın.gm almaya karar verdım.ama ben teknolojı konusnda sıkıntılı bırıyım yanı telı ılk basta kullanmakta zorluk cekerım.
    kadikoyefesi09@fenerbahce.1907
    bu benım msn ım benı eklermısınız cunku telı alınca sıze danısmak ısteyecegım konular olcakatır.herzaman sıze ulasabılmem ıcın bana yardımcı olurmusunuz?

ZEVKLE YARDIMCI OLURUM.....BU KONUDA DENEYİMİM OLDUKCA İYİDİR...İYİ,KÖTÜ,ÇAKMA,KAÇAK,AYNI MAL,VS KONULARINDA BİLGİ SAHİBİYİM...SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM...İYİ BİR TELEFON ALMIŞSIN...KENDİ ADINI TAŞIYAN VE DE KİMSENİN TAKLİDİ OLMAYAN BİR TELEFON...GÜLE GÜLE KULLAN

• arkadaşlar ben WT-2 aldım.Müthiş bi telefon her türlü özelliği var.eğer düşünüyorsanız kesinlikle almalısınız.!! büyük ekranda internete girmesi, izlenebilmesi, video izlemesi müthişş..!! Almanızı öneriyorum.ben teknolojiksten aldım güvenilir bir yer.2 yıl garantiside var.Güvenilir bir yer öneririm ..!!
  • w-t3 ü olan arkadaşlar telefonu herşeyini çözdüm ama şunu yapamadım belki siz bulabilmişsinizdir menüdeki mesela hesap makinesini başka yere nasıl taşıya bilirim yardım bekliorummmmmm
  • arkadaşlar benim telde operanın yangi sürümü var bilmiorum ama ben netten video izleye bilioyorum her siteden hemdee
  • ztyfnp kardeş ben hergün telefon la tv izlerim müzik dinlerim nete girerim bana 2 gün gidio şarz ama bazen hiç bişi yapmadım da 5 gün felan
  • Yakın bir zamanda bende alıcam inşallah wt-3 :) bugun sordum burda bir mağaza da kredi kartına 10 taksit dedi 360 oluyor sanıyorum matıydı benim baktığım o da güzeldi ama ben parlak siyahını almayı düşünüyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 3 Şubat 2010; 21:59:02 >
  • o tel. süper gerçekten araştırdım kendime göre kötü bir tarafınıda görmedim bnde almayı düşünüyorum
  • askın50 arkadaşım menüdeki herhalde bir klasörün üzerine basılı tut.ordaki hesap makinası gibi şeyler titremeye başlayacaktır hepsi.sonra tekrar taşımak istediğine basılı tut ve basılı tutarak yan sayfaya geçir.. titremeyi durdurmak için telefonun dışındaki yuvarlak tuşa tıkla....!!!
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.