Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam bvgra bana argold iletişimn kızılaydaki adresini daha açık biçimde yazabilir misin? Gidip yerinde incelemek istiyorum bu telefonu eğer mümkün olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanmetu

Lütfen telefonu alan kullanan yada almayı düşünenler yormlarını paylaşsın arkadaşlar. Biz kimseden akıl istemiyoruz sadece aklımızdaki soruları gidermeye çalışıyoruz saygılar....

Evet mesela kamerası ötekilere göre güzel diyorlar doğru mu ? Sonra hafızası 8 gb tan fazla desteklemiyor mu ?
  • arkadaşlar param hazır yarın sadece gidip telefon alacağım trident wt.3ü haftalardır araştırıyorum..merak ettiğim tek nokta rahat mesaj yazma olanağı..mesaj trafiği çok olan bir insanım..buna gore gidip alacağım bu cihazı kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim..iyi akşamlar
  • BU GECE İTİBARİYLA HİZLİAL DAN WT3 SİPERİŞ ETTİM ARKADAŞLAR.HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH MEMNUN KALIRIZ.
  • Hayırlı olsun, inşallah sorunsuz çıkar, aldığında telefon hakkındaki düşüncelerini bekliyoruz..
  • çok teşekkür ederim.kesinlikle yorumluyacağım şüpheniz olmasın.
  • Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle bende düşünüyorum bakalım :)
  • İnşallah memnun kalırsınız ( alacak olanlara ) arkadaşlar. Yarın Tridentin fabrikasına gidiyorum. ( java sürümünü güncellemek için ) Randevu aldım Kerem Bey'den. Muhtemelen kendiside bu foruma üye olacak. ( Burda yazılanlardan bahsettim ve bizleri aydınlatması için mutlaka girmesi gerektiğini söyledim. Kırmadı sağolsun. Yakın zamanda girecektir heralde.) O zaman aklımızdaki sorulara kaynağından cevap buluruz.
  • bvgra sana çok teşekkür ederim sorularımı cevaplıyorsn.. Valla bu aleti alırsam snn sayende olcak sanırım :)) Peki bu telefonu bahsettiğin yerden kaça ve kaç taksite aldın kardeş?
  • quote:

bvgra sana çok teşekkür ederim sorularımı cevaplıyorsn.. Valla bu aleti alırsam snn sayende olcak sanırım :)) Peki bu telefonu bahsettiğin yerden kaça ve kaç taksite aldın kardeş?

Rica ederim. Ama öyle söyleme alırsın memnun kalmazsın filan sonra kulaklarım çınlamasın :))) şaka bi yana elektronik alet sonuçta şans işi ama ben memnun kaldım ileride ne olur onu bilemem. 350 TL / 9 taksit aldım ben. Biraz pahalı aldım sanırım ben kardeşim ısrarcı olduğu için dilinden kurtulmak için hemen aldım. Necatibey caddesinde cadde üzerinde telefon borsası yazan dükkanlardan birine de sormuştum. Orada da World 6 taksit 330 TL gibi bir fiyat vermişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsk1907

quote:

Lütfen telefonu alan kullanan yada almayı düşünenler yormlarını paylaşsın arkadaşlar. Biz kimseden akıl istemiyoruz sadece aklımızdaki soruları gidermeye çalışıyoruz saygılar....

Evet mesela kamerası ötekilere göre güzel diyorlar doğru mu ? Sonra hafızası 8 gb tan fazla desteklemiyor mu ?

Kamerasını diğer modellerle kıyaslayamam çünkü diğerlerini görmedim ama genel olarak ışığın yeterli olduğu yerde çekim iyi. Gündüz çekimleri de güzel. 8 gb hafıza konusuna gelince ben 4 gb hafıza kartı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bir telefon için zaten 8 gb çok fazla bir depolama alanı daha fazlasını kaldırabileceğini sanmıyorum gerek de yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

Orijinalden alıntı: fbsk1907

quote:

Kamerasını diğer modellerle kıyaslayamam çünkü diğerlerini görmedim ama genel olarak ışığın yeterli olduğu yerde çekim iyi. Gündüz çekimleri de güzel. 8 gb hafıza konusuna gelince ben 4 gb hafıza kartı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bir telefon için zaten 8 gb çok fazla bir depolama alanı daha fazlasını kaldırabileceğini sanmıyorum gerek de yok bence.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ama alıp kamerasını beğenmediği için satan bir arkadaş kamerasına vga dedi yane güzel değilmiş gidip yerinde bakmak lazım en iyisi ya :) ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 11 Şubat 2010; 3:18:04 >

• inşallah bakalım ama hala ürünü beklemekteyim.henüz elime geçmedi geçince yorumlamak nasip olacak sanırım.
  • sensor olayi nasıl bu telefonda hareketli oyun oynanıyormu..?
  • t3 elime geçince yapmam gerekenleri yazacak yardımsever bir formdaş bekliyorum.yüklemeler konusunda daha doğrusu .nerden nasıl ve tabi ki ne şekilde?tavsiyeleriniz benim için çok önemlidir.
    ha tabi bide cihazım sorunsuz olursa inşallah lazım olacak yüklemeler için tekrar plase...
    teşekkürler
  • yapilacak herhangi bir ayar yok sadece operayi acarken kurulum istiyor o da cok kolay. birde ara sira kalibrasyon ekran icin yaparsan iyi olur. sormak istedigin birsey olursa cvp larim. hayirli olsun
  • arkadaşlar
    www.yarinkapinda.com ' da trident satışları başlamıştır bilginize.Mağaza İstanbul'da dır gidip görerek te ürünleri satın alabilir yada kapıda ödeme yoluyla da ödeme yapabilirsiniz tabi havale ile alımlar daha uygun fiyata geliyor(212 511 92 99)
  • mc.i sen yeni modeller gelio diodun nooldu beklioruz hala bi gelişme varmı?
  • Ya yeni model olcakta nolucak sanki nokia dan felan bekliyormuşuz gibi :) hepsi aynı işte ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 12 Şubat 2010; 18:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

mc.i sen yeni modeller gelio diodun nooldu beklioruz hala bi gelişme varmı?

bugun itibariyle ürünler stoklarda hazırlıklar yapılıyor 3-4 güne satışa suncaklar
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.