Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
  • Bu da Mini 5 ayarlarına girip ekranın yan çevrilmiş hali. mini 5 resimleri daha iyi kalitede gösteriyor. Ayrıca yer imlerini kolayca düzenlemenin yanısıra herhangi bir siteyi ziyaret ettiğinizde başka bir siteye girmeniz için ikinci bir sayfa daha açmanızı sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

charly lee arkadasım w-t5 modelini gördüm demişsin. o nası bi model? yani tasarımda w-t3 gibimi yoksa farklımı? bu arada çektiin fotolar fena deil.
    ewet arkadaslar w-t3 kullanıcıları: askın50 vardı mesela, tüm kullananlar girin şu forumada,bişeler yazında konu kendi kimliğine dönsün!

İĞRENDİM ŞU KELİMEDEN AMA YAZALIM BAZILARININ GÖNLÜ OLSUN, W-T5 ''ÇAKMA'' IPHONE. KULLANDIĞIMIZ W-T3 GÖRÜNÜMÜ. ELİME ALDIĞIMDA W-T3 SANDIM. SANIRIM W-T3 DONANIMINA 3G EKLEMİŞLER. ÖNDE KAMERA VAR. TABİ Kİ ŞU ANDA TEST AŞAMASINDA DEDİ. YANİ ÇIKAR ÇIKMAZ MODEL ADI DEĞİŞİR ONU İLERLEYEN GÜNLERDE GÖRECEĞİZ. BİR ÇOK ARKADAŞIM VAR 3G UYUMLU CİHAZI OLAN. AMA YİNE BİR ÇOĞU 3G İNTERNET PAKETİNE SAHİP DEĞİL. SADECE CİHAZIN DİĞER ÖZELLİKLERİNİ KULLANANLARDA VAR YANİ. BU BİR TERCİH MESELESİ...

BU ARADA YUKARIDAKİ RESİMLERİ BEN DEĞİL arz77 ARKADAŞIMIZ YÜKLEMİŞ. ELİNE SAĞLIK. RESİMLERDEN FAZLA BİR ŞEYLER BEKLEYENLER HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMIŞ OLABİLİR. AMA BANA GÖRE YETERLİ BİR NETLİK VAR RESİMLERDE.

BU ARADA MERAK ETTİMDE.www.vuclip.com 'a GİRENİNİZ VARMI. YA DA GİRİP VİDEO İNDİREBİLENİNİZ.
    ÖNCEKİ MSJLARIMDA BUNDAN BAHSETMİŞTİM AMA SAĞOLSUNLAR HİÇ ETTİLER....

Yaw bu vuclip'i iyiki vermişsin haa.. bende W-T2 var şimdi girip oradan direk olarak indirmeden video izledim, ama youtube v.s. den izliyemiyom? çok acaip bişey bu. Olay sadece donanımsal diyodum ama herhalde yazılımsalda aynı zamanda.

• Biraz araştırdım sanırım video izleyeceğimiz sitede bulunan videoların formatları 3gp olması gerekiyor. Vuclip'te bu böyle. Ama bak gittikçe yeni bir şeyler öğreniyoruz. Mesela ben Videoyu direk izlemeyi denememiştim. Deneyip yazarım burda. Youtube Facebook daki videoların formatı 3gp olmadığı için sanırım izleyemiyoruz ya da indiremiyoruz. ( belki mpeg4 formatı olsa sanırım onlarıda izleyebiliriz. )
  • gittim diyorsun..bu trident'in fabrikası nerede söylermisin bir de ben gideyim.....
  • wt3 te resim büyütme olayı nasıl iphone daki gibi mi

kullanan arkadaşların yorumları sayesinde bende bu telefonu almaya karar verdim

pixma vb gibi aynı özellikte farklı markalar olsada ben wt3 ü tercih ederim çünkü en azından diğerlerine göre daha tanınmış bir marka olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

gittim diyorsun..bu trident'in fabrikası nerede söylermisin bir de ben gideyim.....

Tabi ki neden olmasın. Beylikdüzü Migros'u bulman lazım önce. Sonra bakırcılar çarşısının yanındaki caddeden geçen Yakuplu Belediyesinin Halk Otobüsleri Var. Belediye önünde bulunan 4 yol dan geliş istikametine göre sağ tarafa döneceksin 50 mt sonra Shell İstasyonu var. Karşısındaki sokaktan girdiğinde 150 mt sonra Evşin Elektroniğin binasını göreceksin. Üzerinde TRİDENT tabelasıda var zaten. Kocaman bir arazi içersinde bulunuyor. Önemli olan Yakuplu Belediye aracına binmen ve Kaymakamlık binası önünde inmen. Burası zaten bahsettiğim 4 yolun orası.
    Açık adresleri sitelerinde de mevcut.
    Daha da açıklayıcı olsun diye maps den PRTSCN yapıp resim koymayı denedim ama kb yüksek olduğu için olmadı. Sana nokta atışı yapıp fabrikayı göstermeyi çok isterdim. İstersen PM den mail adresi ver maps den çektiğim fotoları atayım. Daha hızlı ulaşırsın fabrikaya

• quote:

Orijinalden alıntı: emreser

wt3 te resim büyütme olayı nasıl iphone daki gibi mi

kullanan arkadaşların yorumları sayesinde bende bu telefonu almaya karar verdim

pixma vb gibi aynı özellikte farklı markalar olsada ben wt3 ü tercih ederim çünkü en azından diğerlerine göre daha tanınmış bir marka olduğunu düşünüyorum.

Evet ıphone daki gibi ancak uygulama biraz farklı. ıphone da nasıl büyütüldüğünü hepimiz biliyoruz. W-T3 de ise ekranın alt kısmından yukarı doğru parmağımızı sürüklediğimizde resim büyüyor yukarıdan aşağı doğru sürdüğümüzde ufalıyor.
    Ayarlara girip listenin en altında bulunan Hareket Uygulama'ya girdiğimizde orada bulunan Ekranı salladığımızda duvar kağıdının değişmesi , Fm kanal değişimi , Müzik şarkı değişimi , Video oynatma değiştirme, resim dönderme gibi hareket sensörüne bağlı bir takım seçenekler var. Resim döndürme seçeneğini evet dediğimizde resim açıkken ekranı yan döndürdüğünüzde resim de dönüyor.

• Charly_Lee cevabın için teşekkür ederim. yanlış hatırlamıyorsam mail desteği yok diye okumuştum bu konuyu biraz açarmısınız bileniniz varsa. ben maillerimi hiçmi okuyamıcam bundan
  • Evet mail desteği yok. Ancak anlım gelen mailleri görmek istiyorsan eğer şöyle yapman gerekli. Hotmailinin ayarlarından cep telefonunu kaydedeceksin. Gelen mailler anından cep tlfnuna sms olarak düşüyor. Gerçi o zamanda her mail için belli bir kontör yada ücretlendirme yansıtılıyor. Bunun tlf la alakası yok sanırım. Her cihaz sms aldığına göre pekala her cihazda yapılabilir bu.
    Trident'e bunu sorduğumda bunu ancak şöyle kullanabilir mişiz.
    Eğer microsoft outlook kullanıcı iseniz outlook veri hesabınızdaki değerleri cihaz içersinde bulunan E-Posta ayarlarından yeni hesap oluştur diyerek pc de kullandığınız Outlook değerlerini cihaza kaydederek gelen E-postaları cep tlfnunuza yönlendirebilir ya da E-Posta oluşturabilirmişiz.

Şirketimde Outlook kullanıyorum ben ama şirket maillerinin cep tlfnuma gelmesi oldukça gereksiz olduğu için denemedim açıkcası. Hotmail, g-mail gibi hesaplarımızdaki mailleri ancak yukarıdaki gibi yönlendirebiliriz. ( En azından kullandığımız W-T3 için bu böyle. )

• quote:

quote:

gittim diyorsun..bu trident'in fabrikası nerede söylermisin bir de ben gideyim.....

Tabi ki neden olmasın. Beylikdüzü Migros'u bulman lazım önce. Sonra bakırcılar çarşısının yanındaki caddeden geçen Yakuplu Belediyesinin Halk Otobüsleri Var. Belediye önünde bulunan 4 yol dan geliş istikametine göre sağ tarafa döneceksin 50 mt sonra Shell İstasyonu var. Karşısındaki sokaktan girdiğinde 150 mt sonra Evşin Elektroniğin binasını göreceksin. Üzerinde TRİDENT tabelasıda var zaten. Kocaman bir arazi içersinde bulunuyor. Önemli olan Yakuplu Belediye aracına binmen ve Kaymakamlık binası önünde inmen. Burası zaten bahsettiğim 4 yolun orası.
    Daha da açıklayıcı olsun diye maps den PRTSCN yapıp resim koymayı denedim ama kb yüksek olduğu için olmadı. Sana nokta atışı yapıp fabrikayı göstermeyi çok isterdim. İstersen PM den mail adresi ver maps den çektiğim fotoları atayım. Daha hızlı ulaşırsın fabrikaya

ORASI FABRİKAMI MERKEZ SERVİSMİ....SİTESİNE GİRDİM..MERKEZ SERVİS DİYOR.....ANLAYAMADI.....BURADA MONTAJMI YAPILIYOR ???İMALATMI???ACIKLARSAN SEVİNİRİM..

• Arkadaşlar tekrar merhaba bildiğiniz gibi uzun zamandır w-t3 almayı düşünüyorum en nihayetinde bugün telefoncuda w-t3 ü inceleme fırsatım oldu..Ben

şu an nokia 6300 kullanıyorum. Burda bi çok arkadaş w-t3 ün kamerasından şikayetçiydi ama baktığım zaman 6300 dan fotoğraf kalitesi olarak hiçbir

eksiğini görmedim hatta fazlası vardı.. Kullanımı çok rahat dokunmatiği beklediğim gibi hassas.. hafif ve iphone boyutlarında yani iphone tüm aksesuarları

bu telefona da uyuyor. Gittiğim yerde maximuma 6 taksit 329 TL di ve 2 gb micro sd hediyeydi...Ankara'da daha ucuza alabilceğim bi yer var mı

bildiğiniz??Telefoncunun Kızılayda olması tercihimdir yalnızz. Kredi kartımın çıkmasını bekliorum almak için gerçekten beni tatmin etti özellikleriyle

sorunuz olursa cevaplarım...

• telefonu aldığın zaman mesaj yazma ekranı tv falan resimlerini paylaşabilirsen memnun olrum
  • quote:

quote:

quote:

ORASI FABRİKAMI MERKEZ SERVİSMİ....SİTESİNE GİRDİM..MERKEZ SERVİS DİYOR.....ANLAYAMADI.....BURADA MONTAJMI YAPILIYOR ???İMALATMI???ACIKLARSAN SEVİNİRİM..

Bildiğim kadarıyla burada montaj yapılıyor ayrıca merkez teknik servis de bu bina içersinde. Şöyle ki teknisyenin söylemine göre hergün kargo ile parça geliyor ve burada bu parçalar birleştiriliyor ( yani montaj ).
    Ayrıca telefonla konuşmalarımızda ( teknik servis ile ) bana ''fabrikamıza gelirseniz yardımcı oluruz'' cümlesini kurmalarından da fabrikalarının ( montaj ) orası olabileceğini düşünebiliriz. Asıl imalatın nerde olduğunu öğrenmekte zor değil. Açar telefon sorabiliriz sanırım.

• Arkadaslar bir kaç tane resim göndermek istedim. Belki fikir edinebilir siniz.

• 2

• 3

• Tv görüntü kalitesi burada belli olmasa bile çok iyi 90 dakika maç izledim herhangi bir koku ( bataryada ) ,ısınma vs yok. Şarj da çok fazla gitmedi

• ????

• ....

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.