Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de ben wi-fi baglanamadım... modemi seciyorum onceden paylaşılmıs anahtar yazıyor şifre galiba o... giriyorum 1 sure sonra baglanamadı yazıyor... ayrı bir ayar mı yapılıyor?
  • aciillll yardım!!!!!!selam arkadaslar ben de 2 gun önce trıdent w-t2 aldım ama urunden hiç memnun degılım
    sım kart hatası verıp duruo.sım kartı takıorum vodafone gayet gusel goruo ama bırı arayınca hattan düşüo ve sım kart takın uyarısı gelıo..bu bazen hemen oluo bazen on dakka falan suruo anlamadım neden oldugunu..yardımcı olacak bırı varsa gercekten cok sevınırım..urunu ereyondan aldım gerı gondercem ama
    erzurumun ilçesınde gorev yaptıgımdan tam bır sıkıntı kargo işlerı eger kendım yapabılırsem tabı sızlerınde yardımıyla..cevaplarınızı beklıorum
    gucluerali@hotmail.com dan ulasabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gucluerali

aciillll yardım!!!!!!selam arkadaslar ben de 2 gun önce trıdent w-t2 aldım ama urunden hiç memnun degılım
    sım kart hatası verıp duruo.sım kartı takıorum vodafone gayet gusel goruo ama bırı arayınca hattan düşüo ve sım kart takın uyarısı gelıo..bu bazen hemen oluo bazen on dakka falan suruo anlamadım neden oldugunu..yardımcı olacak bırı varsa gercekten cok sevınırım..urunu ereyondan aldım gerı gondercem ama
    erzurumun ilçesınde gorev yaptıgımdan tam bır sıkıntı kargo işlerı eger kendım yapabılırsem tabı sızlerınde yardımıyla..cevaplarınızı beklıorum
    gucluerali@hotmail.com dan ulasabılırsınız

Sorun çözülemeyecek gibiyse Aras kargo ile karşı taraf ödemeli gönderebilirsin Teknik servise. İstanbulda merkez servisleri var Aras Kargoda Evşin Elektronik dedinmi zaten yetiyor.

Adres :http://www.trident.com.tr/iletisim/

İSTANBUL MERKEZ SERVİS
    Adres : Merkez Mahallesi Çukurbosna Yolu Ankara Caddesi No:5
    Yakuplu/Beylikdüzü-İstanbul
    Telefon : 0212 875 55 66 Pbx
    Faks : 0212 879 10 64

• Arkadaşlar,

Trident cep telefonları için çakma iphone gibi şeyler söyleniyor. Bu telefon gerçekten "çakma" mı yoksa sadece kalite farkı olan başlı başına bir marka mı? çok özgün olmadıkları ortada.. ama "çakma" kelimesi başka "düşük kalite" başka..

ben ihtiyacım olan özelliklere sahip olduğu için almayı düşünüyorum ancak bu durum beni çok düşündürüyo..
    kullanan arkadaşlar bu telefonun aksesuar,oyun,program ve eklentilerini rahatça bulabiliyorlar mı?

ayrıca imkanı olan bir arkadaşımız vakit bulur da telefonu tanıtan küçük bi video çekerse duacısı oluruz..
    sevgiler..
  • Arkadaşlar WT2 modelini bende almayı düşünüyorum. Öncelikle verilen bilgiler için teşekkür ederim. Alacak arkadaşlara faydası olacağı düşüncesi ile bazı sahibinden.com'da gördüğüm bazı resimleri eklemek istiyorum. Umarım site açısından bir sakınca yoktur.

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

• arkadaşlar ben opera mini nin sitesinden opera mini yi indiricem sitede telefon isimleri var bütün telefon isimleri var ama trident yok başka yerden indiriliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: askın50

arkadaşlar ben opera mini nin sitesinden opera mini yi indiricem sitede telefon isimleri var bütün telefon isimleri var ama trident yok başka yerden indiriliyormu

Dostum sitede şöyle diyor

"1- Telefonunuzun varsayılan tarayıcısı ile m.opera.com adresini ziyaret edin. Opera Mini 5 beta için ise m.opera.com/next adresini..

2- Ekrandaki talimatlara göre ilerleyin

3- indirdikten sonra diğer Java uygulamaları içerisinde Opera miniyi bulun ve şimşek hızıyla internet kullanmaya başlayın"

bi de telefondan indirmeyi dene istersen..

Edit// SMS yollama yoluyla da indirme linkini sms olarak alabilirmişsin.. sitede öyle diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko60 -- 1 Ocak 2010; 19:34:03 >
  • seko60 kardeş sen indirdinmi oldumuu ???
  • ben de bir tane almayı düşünüyorum.aslında pocketpc kullanıyorum ama sırf değişiklik olsun diye alacağım.bir de burada bir arkadaş sormuş bununla ıphone oyunları oynanır mı diye.:-D
    kusura bakmayın ama bu soruyu soranlar hiç mi bilginiz yok teknolojiyle.ıphone işletim sistemi ile bu cihazın işletim sistemi aynı mı.sadece java oyunlarını oynarsınız.Ayrıca memnun olmayanlara bir sorum var bu telefonu alırken ne yapmayı umuyorsunuz.kablosuz nete gireceksiniz canınız sıkılınca tv izleyeceksiniz.yatmadan önce e-book okuyacaksınız.mp3 yükleyip dinleyeceksiniz bitmedi okulda ders aralarında da dokunmatik ekrana port edilmiş oyunları oynayacaksınız.biraz meraklıysanız java programları var resim bile çizebilirsiniz.inanın ben pocket pc kullanıcısı olmama rağmen aklım bu telefonda kaldı :-D
    tamam windows mobile ile mukayese edilmez java işletim sistemi ama o kadar da hafife almayın.bence paranıza göre özellikleri ile bu parayı hak ediyor.bozuluyormuş elbette bozulacak ben bugüne kadar kaç tane pocket pc yi servise yolladım bilseniz.pili de az gitmez eğer bütün gün tv izlemezseniz.uzun lafın kısası süper olmasa da alınabilecek bir telefon bu.

• birşey daha eklemem lazım film bile izlersiniz bu cihazla.daha ne olsun bir cacık yapmadığı kaldı.çinliler zorlasa belki onu da yapar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: askın50

seko60 kardeş sen indirdinmi oldumuu ???

hayır hocam indirmedim.. ben henüz bu telefonu almayı düşünme aşamasındayım. inceliyorum..
    sen "başka ne şekilde indirebiliriz?" deyince yardımcı olmak istedim
  • ya arkdaşlar lütfen telefon alanlardan birisi geniş r bili werebilrimi birde mp3 zilsesi yaplıormu cewap verilirse çok sevinirim !!!
  • arkadaşım lütfen bilgi verirmisin bize birde mp3 zilsesi olmuyurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyıldırım

arkadaşım lütfen bilgi verirmisin bize birde mp3 zilsesi olmuyurmu ?

resmi sitesinde yazan

Zil Sesi Tipi = Mp3, Polifonik

yani oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko60 -- 2 Ocak 2010; 12:43:04 >
  • Selam arkadaşlar bende kardeşime çok ısrar ettiği için alacağım w-t2 modelini birkaç sorum olacak telefonu kullananlara.

1. Mesaj çekerken kullandığınız ekranın görüntüsü i phone deki gibi q klavye mi oluyor? İnternette başka modellere bakarken klavye düzensiz duruyordu. Mesaj ekranının resmini çekip koyabilirseniz çok sevinirim.

2. İ phone kılıfıyla kullanılabiliyor mu? Kutunun içinden silikon kılıf çıkıyormu.

Cihazı Ankara Ankamall deki Electro World mağzasında demo olarak gördüm. Dün gittiğimde denemek için kaldırmışlardı. Sanırım satmayacaklar tekrar.
  • bir de ben wi-fi baglanamadım... modemi seciyorum onceden paylaşılmıs anahtar yazıyor şifre galiba o... giriyorum 1 sure sonra baglanamadı yazıyor... ayrı bir ayar mı yapılıyor?
  • 0212 875 55 66 ( Dahili 126 ) Trident Call Center Numarasından tüm sorularınıza yanıt alabilir yanıtları da bizimle paylaşabilirsiniz..

Hat sadece telefon sahiplerine değil sorusu olan herkese açık(mış)
  • Arkadaşlre tüm forumu okudum kimse SAR değerleri ile ilgili birşey yazmamış, bu konuda bilgisi olan var mı? Paylaşırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parrot2005 -- 2 Ocak 2010; 16:31:22 >
  • arkadaslar triden w-t2 modelı ıcınwifi ayarlarını biri ayrıntılı bır sekılde anlatabılırmı??
    otomatık olarak ıp almıyor her gıttıgım yerde benımmı yazmam gerekıyor
  • [İYİ GÜNLER TRİDENT W-T2 MODELİNİ ALDIM TELEFONUN SES KALİTESİ,TV,VE İNTERNET BAĞLANTISI FENA DEĞİL BENİM ARKADAŞLARA SORUM ŞU OLACAK MSN.NE BAĞIMSIZ OLARAK GİRMEK İSTEDİGİMDE SAYFA AÇILMIYOR AYNI ZAMANDA E POSTA SERVİSİNDEN MAİL ALIP GÖNDEREMİYORUM SON OLARAKDA 2 GB.HAFIZA KARTI TAKTIM DOSYA YÖNETİCİSİNDE HAFIZA KARTINI GÖRÜYOR AMA MÜZİK VE RESİM YÜKLEDİĞİMDE HAFIZA KARTINDA NEDENSE GÖREMİYORUM BU SORUNLAR İÇİN EK OLARAK PROĞRAMMI YÜKLEMEK GEREKİYOR VEYA TELEFONUN AYARLARINDANMI SORUNLARI GİDEREBİLİRİM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM VAR İSE LÜFTEN YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ GÜNLER..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.