Şimdi Ara

Trident W-T6 - ücretsiz GPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trident W-T6 Çift Simkart + Tv + Wi-fi - Gps ( 2 Gb Hafıza Kartı Hediye )
    Arkadaşlar inanım bu telefonun kullananların yorumlarını merak ediyorum?

Genel Özellikler

* Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
    * Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
    * Boyut(mm) : 115 * 62 * 12.7
    * Pil : 3.7 V 950 mAh Lityum Ion
    * Navigasyon (GPS)
    * Java

Bağlantılar

* Bluetooth™
    * USB ile bilgisayar bağlantısı
    * GPRS
    * WAP
    * W-LAN

Hafıza

* Dahili hafıza
    * MicroSD ile arttırılabilir hafıza

Ekran

* 3.5" HVGA (320*480 piksel)
    * Dokunmatik Ekran

TV / Radyo

* Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
    * FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)

Kamera / Fotoğraf

* (Ön:0,3 Mpiksel / Arka: 2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel)
    * Resim Görüntüleyici

Video

* Video Kaydedici
    * Video Oynatıcı

Ses ve Müzik

* Müzik Çalar(MP3,MP4)
    * Ses Kaydedici
    * Polifonik ve Midi Melodiler

Mesajlaşma

* SMS
    * EMS
    * MMS

Uygulamalar

* E-Kitap Okuyucu
    * Oyunlar
    * Ajanda
    * Kronometre
    * Takvim/Hatırlatma
    * Alarm
    * Saat
    * Dünya Saati
    * Hesap Makinesi
    * Dönüştürücü
    * Facebook Mobile
    * Opera Mini
    * eBuddy
    * Facebook
    * Msn
    * Opera
    * Snaptu

Çağrı Yönetimi

* Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
    * Arayan kişiye özel resim gösterme
    * Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
    * Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
    * Kullanıcı grupları oluşturma
    * Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
    * Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
    * Çağrı zamanı / çağrı ücreti

Kutu İçeriği

* W-T6 cep telefonu
    * Yedek Batarya
    * Sarj Cihazı ve USB Kablo
    * Kullanım Kılavuzu
    * Garanti Belgesi
    * Kulaklık

Fiyatı da 350 falan mış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ncd -- 5 Temmuz 2010; 2:55:01 >

• Özelliklerine aldanma, paranı çöpe atma. Belki aldığın gün, belki iki hafta sonra ama mutlaka sorunlar yaşarsın ve buraya "Telefonum kilitleniyor", "Telefonum açılmıyor" gibi konular açarsın.
  • Teşekkür ediyorum. Bir şeyin taklidi yapılıyorsa vardır bir maraz. İnsan Gps i de duyunca ister istemez bile bile lades diyor ama bu sefer demeyeceğim. Sağolasın !
  • Bu telefona 350 TL vereceğine 360 TL'ye Nokia C5 al derim.

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=13860

Kullanacağın bir özellikse navigasyo bu telefonda var, ekranı kaliteli, tasarımı şık ve bence en önemlisi pil ömrü çok uzun. Tek eksiği wi-fi diyebilirim ki onu kullanmayacaksan eksi bile sayılmaz. Evde internet varken kim cepten internet'e neden girer anlamam. Ancak bir wi-fi olan cafe'ye, avm'ye gideceksin de orda canın sıkılacak ve bir iki sayfada dolaşıp MSN açacaksın, o kadar. Onun yerine GPRS hatta fiyatları ucuz sayılabilecek 3G ile de internet'e bağlanılabilinir. Gençtarife'de günlük sınırsız gprs bağlantısı 50 kr. :)

Wi-fi ve GPS'in bir arada bulundupu en ucuz marka telefon 450 TL ile Samsung Monte. Onun da renk derinliği ve ekran çözünürlüğü düşük, ekran klavyesi yok deniliyor. Monte başlığında yazdım ama henüz cevap gelmedi. Uygulamalar arası geçiş yapılamadığı da söyleniyor ve internet'te dolaşırken de belleği çok yiyormuş. Ben şu anda bu iki telefon arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 5 Temmuz 2010; 10:11:06 >

• Nokia e 61i almıştım taksiti bitti ve bozuldu. Genpa ya götürdüm tamiri mümkün değil dediler. Yeminle ben çok şansızım galiba bu konuda :(
  • Elektronik şans işi biraz. Bazıları Çin malı telefon alıyor, iki üç yıl sorunsuz kullanıyor; bazıları çelik kasa diye Nokia ya da başka bir marka telefon alıyor; aldığı haftası elinden düşüyort ve telefon ikiye bölünüyor. Çin malları donanım veya yazılımda sorun çıkartmasa bile malzeme kalitesi çok kötü oluyor ve bir darbe ile kesinlikle kırılıyor. Bazıları cepteyken iç ekranı, bazıları yine cepteyken dış ekranı kırılıyor. BU şekilde çok gördüm. Bazılarının da olağan şekilde içinden bir şeyler kırılıyor ve telefon çöpe gidiyor. Ayrıca bu telefonların ikinci eli de güçlü değil. Satayım desen satamazsın. SAR değerlerinin yüksek olması da bir olumsuz yönü daha.
  • Muhakak. Kesinlikle haklısınız. Şans şans diye de bile bile lades dememk gerek.Ne diyelim, i phone çok hoşuma gidiyo parası tamam fazla ama cazip kampanyalar var biraz daha bekleyip öyle değerlendirme yapmam gerekecek anlaşılan ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.