Şimdi Ara

Trielbaenre ve yorumlama şekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam tam abiler tipi var, yorumlarken bir anda pilavlı sohbete çağıracakmış hissi alıyorum. Öte yandan Kaan Kural'dan nefret eden bir ben miyim? O kadar ezber kalıp cümleler kuruyor, öyle bir anlatış şekli var ki, sırf onun anlattığı maçları ingilizce yayından izliyorum. Resmen adama demişler gel yorumcu ol, oda tamam demiş buna bir kelime/cümle listesi vermişler, buda ezberleyip gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Bu adam tam abiler tipi var, yorumlarken bir anda pilavlı sohbete çağıracakmış hissi alıyorum. Öte yandan Kaan Kural'dan nefret eden bir ben miyim? O kadar ezber kalıp cümleler kuruyor, öyle bir anlatış şekli var ki, sırf onun anlattığı maçları ingilizce yayından izliyorum. Resmen adama demişler gel yorumcu ol, oda tamam demiş buna bir kelime/cümle listesi vermişler, buda ezberleyip gelmiş.

+1 Kaan Kural'ı bende beğenmiyorum,anlatımı iyi ama oyunu yorumlayışı yada oyuncu profillerine yaptığı yorumlar
  • Kanımca jest ve mimiklerinde biraz sıkıntı var. Karşı masada ki kızı keserken atacağın bakışları yorum yaparken atmaya çalışıyor o yüzden insanlara antipatik geliyor olabilir. Bir iki defa yayından sonra kendini izlerse bence aşabilir çünkü ilk halleri gerçekten sempatikti.
  • Kaan abi yoksa zaten yayını ingilizce olarak riot games kanalından izliyorum.
  • Acilen Diksiyon dersi alması lazım.Söylediklerini anlamak için ''Can Kulağı'' ile dinlemek gerekiyor. Yorumları normal derecede ama en iyi yorumcu olma adayı bana göre Scarlet bilgili ve ''anlaşılır'' konuşuyor.
  • İngilizceden izlemek en iyisi ama en son izlediğimde kaan kural doğru yorumlar yapıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot tr kanalından maç izleyen mi varmış
  • Geçen Faker iyi bi azur oyuncusu değil dedi kapattım yayini

• quote:

Orijinalden alıntı: Kovlu29

Geçen Faker iyi bi azur oyuncusu değil dedi kapattım yayini

Faker en iyi Azir oyuncusu değil dese anlarım, doğru olur da iyi bir Azir oyuncusu değil nedir abi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 3 Ekim 2015; 21:48:01 >
  • Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama nerdeyse söylediği 3 kelimeden 2si "hani"
  • Bu başlığı yeni gördüm ve iyi kötü her türlü yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Yayın hayatında bu tarz bir olay içinde ilk defa bulunuyorum ki her ne kadar yayında biz görünsekde ''reji'' kavramı çok farklı bir boyut. Tam yorumu yaparken röportaj oluyor ve bir yere bağlamak zorunda kalıyorsunuz. O arada kelimeleri yutabiliyorsunuz ama normalde de bu sıkıntım var ve yayın ekibi olarak farkındayız.Ağır eleştirilere gelince ise daha önceden profesyonel oyuncu olduğum için oyuncuların az da olsa kafa yapısını ve nerede ne yapıp ne yapmaması gerektiğini görebiliyorum. Yorumlarımı da direk bir ''Analist'' olarak değil de profesyonel oyuncu gözüyle yapıyorum.Belki de bu kısım size itici gelmiş olabilir ama benim de eski bir profesyonel oyuncu olduğum kısmını unutmayın. Tarz ve uslup kısmında ise herkese saygım sonsuz. Sevmek ve ya sevmemek tabiki kişiye özel bir durum bunu kimse değiştiremez.Tekrardan değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Peace out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trielbaenre -- 12 Ekim 2015; 19:01:04 >

• Trielbaenre T kullanıcısına yanıt
    Bence gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trielbaenre

Bu başlığı yeni gördüm ve iyi kötü her türlü yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Yayın hayatında bu tarz bir olay içinde ilk defa bulunuyorum ki her ne kadar yayında biz görünsekde ''reji'' kavramı çok farklı bir boyut. Tam yorumu yaparken röportaj oluyor ve bir yere bağlamak zorunda kalıyorsunuz. O arada kelimeleri yutabiliyorsunuz ama normalde de bu sıkıntım var ve yayın ekibi olarak farkındayız.Ağır eleştirilere gelince ise daha önceden profesyonel oyuncu olduğum için oyuncuların az da olsa kafa yapısını ve nerede ne yapıp ne yapmaması gerektiğini görebiliyorum. Yorumlarımı da direk bir ''Analist'' olarak değil de profesyonel oyuncu gözüyle bakıyorum.Belki de bu kısım size itici gelmiş olabilir ama benim eski bir profesyonel oyuncu olduğum kısmını unutmayın. Tarz ve uslup kısmında ise herkese saygım sonsuz. Sevmek ve ya sevmemek tabiki kişiye özel bir durum bunu kimse değiştiremez.Tekrardan değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Peace out

. DH ifşa ekibi talimatı aldı. Profili açık hedef saptandı.

1. ihtimal : Triel değilsin. Bu durumda yorum yok.

2. ihtimal : Trielsin. Buradaki 0-8 yaş grubunu bilmiyorsun ve açıklama yapma gereği duydun.

• o kadar kotu oldugunu dusunmuyorum

• Trial scarlett iyi ya su makarna midir nedir bir o kotu arminayi filan eskileri gördükten sonra trial melek kalir ama youtube da hwa survivor evi videolari filan var komik baya ordaki gibi bir ortam yapsalar guzel olur

• siz trielbanre yi izlersiniz

ben phreak deficio krepo vesayre vesayre yi izlerim :)
  • Yorumdan ne beklediğinize bağlı olarak değişir. Size antipatik geliyor olabilir ama mantıklı yorumlar yapıyor bence. Örneğin Makarna ve Coninin anlatımları size antipatik gelmiyor olabilir ama ikisinin de yorumları beni evde çıldırtıyor arkadaş nasıl buna böyle dersiniz falan diye evde kendi kendime sinir yapıyorum. Yine Kaan Kural belki Coni ve Makarna kadar akıcı ve açık anlatmıyor olabilir bazen ezberden konuşuyor ama kendini çabuk değiştirip genel olarak mantıklı yorumlar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 47thief -- 18 Ekim 2015; 2:43:20 >
  • Riotun bütün yorumcularından da iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence guzel yorumluyo ama yukselme liginde filan milleti itin bi yerine sokup cikariyo ayip. konusmasida sorunlu ama daha yeni sayilir alisir.

• Jony birde sakallı makarnalı dışındakiler çöp ötesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.