Tesekkur ederim, haklisiniz hocam, ben zaten baktim usta ucuyor ben kacar diyip uzaklastim, daha uyguna fiyat bulmaya calisacagim artik. Clio 2001 1.4 8V RTA model aracim. :) |
Bildirim
Tesekkur ederim, haklisiniz hocam, ben zaten baktim usta ucuyor ben kacar diyip uzaklastim, daha uyguna fiyat bulmaya calisacagim artik. Clio 2001 1.4 8V RTA model aracim. :) |
Soygun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çıkarken cüzdanını falan iyice kontrol etseydin, usta hırsızlığı iş edinmiş çünkü. bence otopratik, eurorepar, bosch car servis gibi yerlerden de fiyat al. en azından faturalı iş yapıyorlar, bir nebze de olsa krumsallar ve fiyaatlar hakkında bilgin olmuş olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 25 Aralık 2023; 18:31:54 > |
Ettim hocam vallahi. Evet bosch servisten randevu aldim da biraz acelem oldugu icin oncesinden halletmeye calisacagim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba triger set değişimi nerde kaça yaptırdınız. Parçaları dışarıdan mi alıp taktirdiniz? Benim Symbol Thalia 1.4 8v k7j trigeri seti değişecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |