Şimdi Ara

Triger Zincir Değişimi Fiyatı Kandırılıyor muyum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 320d aracım vardı satarken trigerden ses geldiğini fark ettim gittim yaptırıp öyle sattım. zincir seti + üst kapak contası + yağ bakımı + egzantirik ayarı şu bu derken 3250 tl civarı bi masrafım oldu. bence triger zinciri için minimum 1000 tl yi gözden çıkarın burada ki arkadaşlar ütopya dünyasında ki sanayiye mi gidiyorlar anlamadım?
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Sente ayarlama aparatı olmayan ustadan uzak durun. Her motorun kendi sente aparatları vardır bazı ustalar sadece işaretlerden senteyi ayarlamaya çalışır bu yanlıştır. 200 tl icin Cenk "usta"yi tercih etmezdim yerinizde olsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence 1.5 dci

Inanlar otomotiv(yetkili servis)

triger kayis degisimi

Alternator kayis degisimi

Yag degisimi

Filtrelerin degisimi

Park sensoru takildi

Toplam 1500tl tutmustu bu yil yaptirdim.

Yetkili servise gitmenizi oneririm.

Reno ve fiat a herkes gomuyo ama en uygun servis fiyatlari bu markalarda.

• mahruti kullanıcısına yanıt
    evet zincir değişimi için bende normal bir sanayi ustasına gitmekten vazgeçtim. Bosch car service ile görüştüm onlar üst kapağı açmaya gerek olmadığını söylediler. Muhtemelen bosch car servicete değişimi yaptırıcam.
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    kaç binde km?
  • zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    124 bin kmde şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ontwerper

124 bin kmde şuanda.

hocam kayış bile 100k da değişiyor zincir için 350k lardan bahsediliyor. aracın km si orjinal ise bu işte bir yanlışlık var.
  • zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    km orjinal 2 senedir bizde araç. Çok ufak ses yapmay başladı.2012 model 5 sene oldu metal yorgunluğu diyelim ne diyelim bilemedim. Çok ufak bir ses ancak satarken karşıma çıktığı için ne olur ne olmaz diyerekten araştırmaya girdim. Ya ben yaptırıcam yada fiyatını düşücem zaten.
  • Zincir sesinden rahatsız değilseniz genelde bir sorun olmadığı için değişmenize gerek yok. Yine de yetkili servise sorun böyle kullansam ne olur ben rahatsız olmuyorum bu sesten diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.