Bildirim
Trigger Kayışınu (Era 1.4 Benzin) Uygun Fiyata Değiştirmek?
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
maalesef servisler yüksek fiyat istiyor. istanbulda 2009 model erayı trigerseti(65 tl gmb marka) devirdam pompası(graf 90 tl) castrol yag(65 tl) filtreler(yerli 30 tl) antifiriz...250 tl toplam parcalar 100 tl işçilik hallettim. bursadada mutlaka uygun bulunur. -
Cevabınız için teşekkürler. Yakınımızda güvenilir usta yok. Çok uyguna halletmişsiniz gerçekten. -
selam arkadaş
hayırlı olsun benim era da 2009 model 49 bin de triger set ve devirdaim pompası değiştirecem tecrübelerinden faydalanmak isterim -
selam arkadaş
hayırlı olsun benim era da 2009 model 49 bin de triger set ve devirdaim pompası değiştirecem tecrübelerinden faydalanmak isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: turgut reis
selam arkadaş
hayırlı olsun benim era da 2009 model 49 bin de triger set ve devirdaim pompası değiştirecem tecrübelerinden faydalanmak isterim
Merhaba hocam, zamanı gelmiş 6 yılda değiştirmek lazim zaten. Hemen biran önce yaptirin ihmale gelmez. En güzeli serviste yaptırmak ama malum servisler 3 kat fiyat politikasına devam ediyorlar .
Tanıdık bildik usta varsa gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz Parçaları alıp . Triger set için GMB marka kullanıyor servis Devirdaim için GRAF kullanılıyor. İstanbulda olsaydınız HYUNDAİ de 7-8 yıl çalışmış bir usta vardı orda yaptırdım ben. Allaha şükür 6 aydır problem yok .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam
teşekkür ederim şimdiye dek hep servise gittim bu sefer gitmek istemiyorum -
Bende serviste yatırıyordum hocam şimdiye kadar.Ama Fiyatı duyunca servisin yolunu unuttum açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X