Şimdi Ara

Trigonometri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öğreten Matematik Fasikülleri Trigonometri Konu Anlatımlı Güray Küçük şiddetle tavsiye ederim. Yıllar öncesinde hiç bilmediğim trigonometriği o kitap sayesinde öğrendim.
    Ayrıca tavsiye vermem gerekirse de o kitaba çalışırken bütün dönüşümleri ve formülleri bir kağıda yaz not alarak çalış yani.
    Çünkü öğrenmeden ziyade biraz dönüşümleri ezberlemen gerekiyor , ki sınav düzeyinde bakıldığında toplamda 5 dönüşüm üzerinde çözülüyor bütün sorular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben 15 tatilin 2. haftası br'den günde 5 tk yı 3 saate koydum böylece 5 günde bitecek. sonra 3 gün de endemik trigonometri,345 ve supara ayt den trigonometri çözüp 1000e yakın soru tarayacağım nasip olursa çünkü 2018 yks de 2 soru geldi 2 sini de yapamadım
  • Ben direk apotemi çözecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler bu işlerden elimi ayağımı çekeli çok oldu. Apotemi yayınlarını biri tavsiye etmiş. Ben de pas geçemedim. Daha önce incelememiştim. İsmini bile duymamıştım o zamanlar. Vasat bir yayınevidir yaklaşımı hakimdi. Meğerse değilmiş. Trigonometri, türev ve integral sorunuzu çözer eğer kitabı bitirirseniz. Matematiğiniz çok zayıfsa başka kitaplara yönelin. Anlatımı azdır, sıkılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 15 Ocak 2019; 0:5:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam bende br'den gidip bitince : sarmal,3d,endemik ve karekök yapmayı düşünüyorum ve artı olarak bende iki soruyu kacirdim. Bu sene böyle aptallıklara izin vermeyeceğim inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.