Şimdi Ara

TRİKE BİSİKLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Projeksiyon,müşterisini alışverişte takip eden market arabası derken daha mekanik bir projeye yelken açtım.Biraz ilginç bir bisiklet önde 2 arkada tek tekeri var.Bu bisiklet şu an da Abd ve bir kaç ülkede epeyice satan bir model.1000 $ İLA 5000 $ arasında alıcı bulan bisikletin çok kolay ,konforlu ,rahat bir sürüşü var.Malum bisikletler darbe emicilere rağmen bir süre sonra kalça ve kollarda ağrılara sebebiyet verebiliyor. Bazıları sakat arabasına benzetse de bu çok farklı bir şey.

• Arka tekerlek aynen bir bisiklet donanımı ile aynı.Önlerde ise disk firenli iki tekeri var.Gayet basit bir gövdeye sahip.Yanlız ben standart modele sağdık kalmıyarak arka ile ön gövde arasına iki yonlü mafsal ve amortisör yerleştirmeyi düşünüyorum.

TRİKE BİSİKLET
  • ?
  • Bununla ne kadar hız yapabilirsin ki. Ve insanı daha fazla yorar gibi duruyor kontrol açısından da daha zor.

Hangi amaca hizmet ediyor ben anlamadm.

Spor mu Gezi amaçlı mı

yoksa taşıma mı
  • Hızı standart bir bisikletten çokta farklı deyil.Kullanım alanı gezi amaçlı.Ayrıca arkaya eklenecek karınca ile sırt çantası ve genel ihtiyaç malzemelerini taşımak mümkün.Hafif bir malzemeden yapılır ise kullanım şekli itibari ile çok güç sarfetmeniz gerekmez.Kontrolüde denge gerektirmediği için zor deyil.Sorun kişiye özel olması.Ayak gövde mesefesi kullanıcıya standartlanmış , 1m enininin olması.Bisiklet gibi yarım metrelik bir yerden geçmeniz mümkün deyil.

TRİKE BİSİKLET
  • Arkadan 2 tekerden çeken bisiklerde iki tekeri döndürmek için harçanan kuvvet muazzam ve buna benzer bir çok sorunlar var.Bu modelde çekişin tek tekerle yapılması işi kolaylaştırıyor.Hafiflik çok önemli bir faktör buna dikkat edilmeli.

TRİKE BİSİKLET
  • Resimde görüldüğü üzere.

TRİKE BİSİKLET
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Elektrikli bisiklet
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.