Şimdi Ara

Tripod seçme konusunda yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: discbreaker

2 sinin arasında çok fark var mıdır anlar mısın bu işten ve senin tavsiye ettiğin ürünü kullandın mı yada gördün mü sağlamm mıdır nedir

Yok hocam bende öyle dolanırken görmüştüm fiyatı cazip geldi yani gerçekte falan görmedim yakından sağlammıdır değilmidir bilemem Bir bilene sormak lazım
  • Nerdeyse 1 hafta önce bende bunuhttp://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7181# aldım.Şuanlık memnunum.Bir sıkıntım yok :)
  • Kafam iyice karıştı dostum biri bana şu 3 ürünü analiz edebilir mi fiyat farkı epey var aralarında ama özellik olarak neleri fazla eneleri eksik bu 3 ürünün birbirinden?
  • Digipod - A-2841P bu model için konuşacak olursam;
    Kendi makinem ile birçok kez çekim yaptım 70-300 zoom lens ile kullandığımda bile herhangi bir titreşim sallanma hissetmedim.
    Diğer tripoda baktığım zaman bacaklarının hepsinin aynı anda açıldığını farkettim bu size engebeli bi arazide düz bi şekilde açmanıza olanak sağlayamaz ama bu modelin üç ayağıda tamamen bağımsız.
    İkisinde de su terazisi mevcut ama ben hiç kullanmadım ne dereceli faydalıdır bilemem.
    Bu modeli kullanan 3 arkadaşım var ve hepside memnun ayrıca sırf fotozeynep sitesindeki 188 Yorum ve ortalama 1800 kişinin olumlu geridönüşü de bir nebze olsun fikir verebilir.
    Kesin olmamakla birlikte görebildiğim kadarıyla diğer tripdun kafası sabit yani değiştirme şansınız yok bu modelde ise ileride ihtiyaç dahilinde 3 Way Head başlığa rahatlıkla geçilebilir.

Bu kadar yorumun üstüne belirtmek isterim ki kendim bu tripoda sahip değilim ve kesinlikle kusursuz yada mükemmel olduğunu söyleyemem. Sadece eldeki bütçeyle alınabilecek iyi fiyat/performans oranlı bir ürün olduğu kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carking58 -- 12 Ağustos 2013; 8:41:05 >

• carking58 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için seçmemde yardımcı olup beni aydınlattınız ben de bunu sipariş etmeyi düşünüyorum bugünlerde deneyip artık kendim de göreceğim daha fazlasını tekrar çok teşekkürler.
  • Ne demek hocam bi faydam olduysa ne mutlu bana. Eğer alırsanız sizden de detaylı bi kullanıcı yorumu beklerim forumdaki arkadaşlar için yararlı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun inşallah.
    Tabiki hocam ne demek çok sağol. Ürün az önce elime ulaştı gayet güzel gibi duruyor ama makinamı üzerine takmada sanki sorun yaşıyorum bunun hakkında da bilgi verir
    misin? Bir vida var üzerinde makinaım altında da buna uygun bir delik fotoğraf makinasını döndürerek mi takıcam onu?

işte bu da elime geçen ürünün ilk fotoğrafı :)

Tripod seçme konusunda yardım...

• Hocam su anda memlekete donus yolundayim tam net hatirlamadigim icin yanlis bir bilgi vermek istemem. O yuzden donunce arkadastan temin eder gerekirse gorsel destekli bi sekilde anlatirim. Hayirli ugurlu olsun tripodunuz umarim imzanizi gururla tasiyan kareler yakalarsiniz buyuk bir zevkle hayirli gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carking58 -- 14 Ağustos 2013; 13:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam döndüğünde bakarız o halde aşağı yukarı ne zaman dönmeyi palnlıyorsunuz ben de ona göre girip kontrol edeyim. Ayrıca çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.
  • Arkadaşlarım çekime gitmişler o yüzden onlardan şu anda alamayacağım ama size şöylece açıklayayım isterseniz;
     Tripod seçme konusunda yardım...

Birde şu videonun 0:40 dan itibaren izlerseniz aynı ürün olmasada olayı kavramanıza yardımcı olabilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=MeAOV-eiFPY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carking58 -- 14 Ağustos 2013; 22:04:12 >

Vallahi ne desem dostum çok yük oldum sana da yaptım oldu, tüm yardımların, ilgi ve alakan için çok teşekkürler.
  • Ne demek dostum bi faydam olduysa ne mutlu bana. Tripodun tekrardan hayırlı olsun bence çok doğru bir tercih yaptın. Yakın zamanda senden çok güzel kareler bekliyorum haberin olsun. Ne zaman sorman gereken bişey olursa çekinme benim için bi zevk burada yazı yazmak güzel iltifatlar içinse çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.