Şimdi Ara

Tristar mini uydu Tv reklam ürünü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bizimkiler benden habersiz tv den gördükleri bu kandırmaca uydu alıcasının siparişini vermişler... Eve geldiğimde öğrendim güldüm anlatılanların imkansız olduğunu böyle bişeyin olamayacağını söyledimmm...Araştırmalarıma göre de ürün hakkında şikayetler çok fazla ve reklamı tamamen kandırmaca olan bir ürün... aradım göndermeyin diye... ürün yola çıktı ses kayıtınız var 29 tl ürün iade, kargo ücreti alırız dediler... Ürünü teslim almasak herhangi bir ücret ödemesek olur mu... Bu ses kaydı muhabbetinin herhangi bir yasal dayanağı olabilir mi?

• öyle saçmalıkmı olur hey allahım ne günlere kaldık imzamı attınki senden para talep edicekler

bugünde beni aradı yasini şerif satıcak tanesi 6 tl diyor 10lu paket 20 tane gönderelim hayır işleyin diyor

bunların yatıcak yerleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancnr

Arkadaşlar slmmm...
    Bizimkiler benden habersiz tv den gördükleri bu kandırmaca uydu alıcasının siparişini vermişler... Eve geldiğimde öğrendim güldüm anlatılanların imkansız olduğunu böyle bişeyin olamayacağını söyledimmm...Araştırmalarıma göre de ürün hakkında şikayetler çok fazla ve reklamı tamamen kandırmaca olan bir ürün... aradım göndermeyin diye... ürün yola çıktı ses kayıtınız var 29 tl ürün iade, kargo ücreti alırız dediler... Ürünü teslim almasak herhangi bir ücret ödemesek olur mu... Bu ses kaydı muhabbetinin herhangi bir yasal dayanağı olabilir mi?

Kargoyu kabul etmeyin olur biter. Kredi kartı vermemişlerdir umarım

Ben bu uydu alıcılarına uydu alıcı demem. epg bile yok arkadaş ne işe yarar ki 30 liraya bunu alacağına 50-60 liraya hiremco f3 al hem yerli malı hem de bir uydu alıcısında olması gereken temel özellikler var (epg, teletex vs.)

Reklamlar deseniz ayrı bir komedi zaten. Ürünü öyle bir anlatıyorlar ki alan insan direk televizyonun arkasına takıp maçlar, filmler, belgeseller dahil binlerce kanalı izleyeceğini düşünüyor. Hatta forumda bile soruyorlardı bu cihazlar elektrik üzerinden mi yayın alıyor çanak olmadan izleyebilir miyim diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.