Şimdi Ara

Trojan Horse Tam Bir basbelasımış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 160 gb lık hdd kin içi tamamen boşaldı bugüne kadar böylesini görmemiştim
    hemde nod32 ye ramen hemen söylüyeyim nod32 de tam sürüm (DÜ)
    gitti okadar şemalar resimler programlar yani sinirimden agladım
    Diycem şudur bu nod32 falan hikaye kespersky den başka virüs programı tanımam.
    tamam makinayı kasıyor falan ama eeeeeeeeeee nekadar ekmek o kadar köfte işte.
    hardısk 4de bölmüştüm buna rağmen silip süpürdüler beni ŞİMDİ EŞŞEK ten düşmüş gibiyim
    kendimi iflas etmiş biri gibi hissediyorum hiçbirşeyim kalmadı............

• öncelikle çok büyük geçmiş olsun.tek başına antivirüs yeterli olamaz.En güncel bir trojanı antivirüs elinden kaçırırsa bile firewall kullanırsanız onunla yakalayabilirdiniz.
    Şimdi yapılacak tek birşey var diskinize yeni dosyalar yüklemeyin aynen öyle kalsın diski söküp başka bir pc de file recovery yapın %90 kurtarma ihtimaliniz var şayet üzerlerine yeni dosyalar yazmadıysanız.
    Çok geçmiş olsun.
  • Sağol kardeş olay şöyle olmuştur emuleden program indirirken makina yavaşladı fare falan
    zorla çaşıyordu bişeyler oldugunu anladım trojan remover diye bir program var onu bile açtırmadı bana
    neticede makina kitlendi tabi haliyle reset yaptım sonra hdd boot sektor yemiş diyer makinayada
    bagladım fakat hdd yi görüyor virüs taraması yapmak istediyinde bizim AMD 3000+makina aynen comodore64 durumuna düşüyordu tabi budurumda yapılacak tek iş fdısk yapmak diye biliyorum
    vede yaptık zaten yani Dostlar bu TROJAN HORSE yazılımını kim yapmışsa bilgisayarcılar aç kalmasın
    garipler diye yazılmış bir yazılım......SAYGILARIMLA
  • Öncelikle:

NOD32 sadece ve sadece basit bir Anti-Virüs'tür.

Kaspersky Internet Security ise (Senin durmda Kaspersky Anti-Virus kullananlar da nanay olacaktı)
    içinde birçok modül barındıran ve Trojanları'da bulabilen has RUS malı (En sağlam Cracker'lar Rus'tur),
    Eugene Kasperksy abimizin ürünüdür. Sağlamdır, testlerde birinci olur ki hak eder de.

Neyse araba devrilince yol gösteren zımbırtısna dönmeden verilerini kurtarman için sana bir tavsiye:

Birisi de bir zamanlar benim 300 GB'lık oyun ve film arşivimi silmişti.

Handy Recovery v4 ile kurtardım verileri, hem de bit'i bitine yani o derece.

Eğer Diski kurcalamdıysan verileri kurtarabilirsin. Hem de çok kolay. Dene derim bu yazılımı. Benim o gün demediğim kalmamıştı ve işime yarayan tek bu oldu. Gerisi fasa fiso...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_recep -- 16 Ocak 2008; 19:51:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.