Şimdi Ara

trojan-pws.Onlinegames.ahrg (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kaspersky 2009 full sürümmü

@Lu£

vallaha kardeşim full sürüm diildi heralde

@_LoRDi_

yok denemedim ama garip bi şekil
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicer

Sistemin iyise Kaspersky tavsiyem

sistemle ne alakası var a.

--------------------------------------

ayrıca kasperden daha iyi bir virus programı varsa yine kasperdir.

tek benzeri öteki teki hesabı
  • madem çok ısrar ettiniz inidiriyim bari
  • Arama yap bence 3-5 tane bu trojenden nasıl kurtulacağını anlatan çok iyi konular açılmıştı,biraz uğraşacaksın ama kesin çözüm.
    Spyware Doctor'a neden bu kadar yüklenen arkadaşlar var anlamıyorum.Yıl 2008 kalkmış 2002 yılından bahsediyorsunuz.Hem bu trojen ve buna benzer birkaç trojen sadece format atarak kalkmaz biraz zahmetli birkaç işlem sonucu tamamen kurtulacaksın arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Arama yap bence 3-5 tane bu trojenden nasıl kurtulacağını anlatan çok iyi konular açılmıştı,biraz uğraşacaksın ama kesin çözüm.
    Spyware Doctor'a neden bu kadar yüklenen arkadaşlar var anlamıyorum.Yıl 2008 kalkmış 2002 yılından bahsediyorsunuz.Hem bu trojen ve buna benzer birkaç trojen sadece format atarak kalkmaz biraz zahmetli birkaç işlem sonucu tamamen kurtulacaksın arkadaşım.

dh nin arama motur biraz problemli zahmet olmassa pm den yardım edermisin arkadaşım
  • spydoctor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schlauben

quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Arama yap bence 3-5 tane bu trojenden nasıl kurtulacağını anlatan çok iyi konular açılmıştı,biraz uğraşacaksın ama kesin çözüm.

dh nin arama motur biraz problemli zahmet olmassa pm den yardım edermisin arkadaşım

Biraz beklersen ben linklerini bulmaya çalışacağım.

• Öncelikle 1 haftadır banlı olduğum için herkese selamlar

Kaspersky Internet Security 2009 kullanıyorum. 30 gündü kullanım süresi.. crack ile 300 küsür gün yaptım.. 1 senesi var yani neyse .

okulda kullandığımız pc lerde haliyle virüs dolu. arkadaşın flash ından kendime program atmıştım. eve gelip flashı taktığımda online games dahil birsürü trojan+ virüs buldu ve temizledi. Tabi dikkatli birisi olmasaydım direk açıcaktım flashı ve belkide çarımdan olucaktım. arkadaşım 70 lvl çara sahip WoW oyuncusu.. bu virüs ordan burdan, kullanılan illegal oyun programlarından, oyundaki tanışılan arkadaşlardan msnden falan heryerden bulaşan virüs.

kısacası k-sky buluyor kardeşim. kur yükle pc yi full tarat.. haftada 1 tarat . çok şükür herseferinde pc'm temiz çıkıyor.

detected = 0 !

• @WarriorAngel

tavsiyeni için teşekkürler kardeşim

@TheMasscare

emeğin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schlauben -- 11 Kasım 2008; 22:47:27 >
  • Tam senlik bir konu incele derim
    http://www.srobotter.com/showthread.php?t=572
  • İnşallah bu link ile sorunun tamamen ortadan kalkar ama önce konuyu iyice incelemeni tavsiye ederim.
    Eğer sorunun devam ederse verdiğim linkde ki konuya mesaj atarak yardım isteyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm

Bu konuyada isterseniz log bilgilerini probleminizin ne olduğunu belirterek mesaj bırakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/mpage_1/key_onlinegames/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.