Şimdi Ara

Trojan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda galiba trojan var bunu nasıl silebilirim bana önerebileceğiniz yöntem veya bir program var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: 55delikanli55

Bilgisayarımda galiba trojan var bunu nasıl silebilirim bana önerebileceğiniz yöntem veya bir program var mıdır?

Galiba var derken yani makinan kendi kendine bir şeyler mi yapıyor dosya mi açıyor internete mi giriyor yani düzensiz mi hareket ediyor öncelikle cleaner programı ile bir tarattir tüm gereksiz dosyaları patch leri sil iyi bir antivirüs programı ile tarattir yada combofix le tarat bunlar bittik ten sonra kapat aç ona göre sonucu buraya yaz kolay gelsin . . .
  • adı ne trojanın? nasıl öğrendin trojan olduğunu ve antivirüs programı yok mu?
  • hayır ara ara takılmalar oluyor ve trojan agant diye bir dosya var sistemimde hadi olmasa bile bunu teyit ettirebileceğim yani olup olmadığını anlayabileceğimz varsa eğer silebileceğim programlar nedir cleaner i deniyorum şimdi
  • quote:

hayır ara ara takılmalar oluyor ve trojan agant diye bir dosya var sistemimde hadi olmasa bile bunu teyit ettirebileceğim yani olup olmadığını anlayabileceğimz varsa eğer silebileceğim programlar nedir cleaner i deniyorum şimdi

Combofix
  • avg ye 10 üzerinden kaç verirsiniz ??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeli lodos

quote:

hayır ara ara takılmalar oluyor ve trojan agant diye bir dosya var sistemimde hadi olmasa bile bunu teyit ettirebileceğim yani olup olmadığını anlayabileceğimz varsa eğer silebileceğim programlar nedir cleaner i deniyorum şimdi

Combofix

+1
  • +1 derken ?
    avgye 10 üzerinden kaç verirsiniz
  • AVG kullanma hocam , Norton kullan . Antivürüs programları arasında en çok tutulan ve 1.olan bir programdır . Herkese öneririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyeblack

+1 derken ?

Antivirus programlarına neden bukadar çok taktınız anlamadım. Aslında hiçbir işe yaramıyorlar. Oluşturulan virus yaklaşık 1 hafta kadar hiç bir antivirus programı tarafından tanınamıyor. Taki güncelleme gelene kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

Orijinalden alıntı: blackeyeblack

+1 derken ?

Antivirus programlarına neden bukadar çok taktınız anlamadım. Aslında hiçbir işe yaramıyorlar. Oluşturulan virus yaklaşık 1 hafta kadar hiç bir antivirus programı tarafından tanınamıyor. Taki güncelleme gelene kadar...

Her programı kastetmedin varsayıyorum . Çünkü Norton anında müdahale ediyor .

• Bende fazla güvenmiyorum aslında virüs programlarına ama işyerinde önemli bilgiler olduğundan dolayı önlem almak gerekiyor yinede. Önemli olan o riski yaşatacak şeyleri ayırt etmesini bilmek gerek. Yıllardır işyerinde Kaspersky kullanıyoruz. Diğer bilgisayarlarda sürekli virüs görüyorum. Benim kullandığım bilgisayarda çok şükür hiç çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.