Şimdi Ara

trojen görmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki norton anti-virus programı kullanıyorum ayrıca microsoft anti-spayware kullanıyorum sürekli güncellemeleri yapılıyor windows xp sp2 kullanıyorun güncellemeleri eksiksiz ama arkadaşlar lanet olası norton iki de bir trojen buldum diyo sadece ok e basabileceğim bir önerge getiriyor ekranıma ve ok basıyorum olmuyo yüzlerce kere basıyorum olmuyo en sonunda kafayı yiyerekten restart a basıp tekrar başlatıyorum bu nedir yaw anlamadım ki ben nerde yanlış yapıyorum arkadaş zararlı içerik içeren sitelere de girmem anlamıyorum ki bu nedir. ne yapmam gerekir bana bi yardım edin. teşekkürler...

arkadaşlar bir de bu olay virüs yazılımından mı kaynaklanıyor bana tam güvenli sağlayabilecek bi virüs programı sölermisiniz. istediğim özellikler:

öncelikle internetten indirdiğim bir dosya veya mail de virüs varsa yüklemeden önce beni uyarsın cd taktığımda cd ve disket takıldığında çalıştırmadan virüs ihtiva ediyorsa beni uyarsın istiyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livinglegend -- 2 Eylül 2005, 16:33:24 >

• KAspersky+ad aware yada spy sweeper+zone alrm kur tamamdır
    görmezsin hocam updateleri mutlaka yap.
  • saol dostum bu dediklerini nerden bulacam ayıptır sorması
  • +10000000000000 tek kelime
    quote:

Orjinalden alıntı: arsenik44

KAspersky+ad aware yada spy sweeper+zone alrm kur tamamdır
  • arkadaşlar bir soru daha soracam cahilliğimi bağışlayın bunları kuracamda bendeki norton virus programı ile mic. antspy ı kaldırmam gerekir mi

2. virus programları birbiri ile uyumlu çalışabiliyor mu örn : nod32 ile kav ı kursam çalışırmı?
  • Norton u kesinlikle laldırmalısın aksi takdirde çok kötü çakışacaklardır
    Pc ye format atmak zorunda kalabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik44 -- 2 Eylül 2005, 17:07:39 >
  • saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz
  • 1- norton sana dikkate almayayım mı diye sormuştur. sende ok dersen hiçbi yapmaz . nortonun bulduğu neyse onu elle silmeyi dene . ne olduğunu activity log tan gorebilirsin. olmazsa internette nasıl silineceğini araştır. ( ne olduğunu yazarsa yardım edebiliriz)

2- yapamazsan nortonu kaldırıp baska bi anti virus kur onunla dene mic. an. spy. i kadırmana gerek yok.

3- 2 antivirus aynı anada çalışmaz bir tane kurabilirsin

kolay gele
  • arkadaşım buldugu trojenleri karantinaya alıyordur ordan bakabilirsin ve silebilirsin
  • kasperky in yanına bence spy emergency kur... ikiside birbiriyle uyumlu çalışıyor... pişman olmazsın...
  • bence, geçmiş ve Temporary Internet Files klasörlerini sürekli sil ve cookiesleride.....
    o zaman bişeycik olmaz...
  • En garanti çözüm "HiJackThis!" adlı program. Program beleş google da arat bulursun zaten.. Programı kurduktan sonra(masaüstüne değil de başka bir klasöre koyman gerekiyormuş... virüsler programı tanıyıp bişeyler yapabiliyolarmış ben de bilmiyorum wala) Çalıştır ve scan&save log seçeneğini işaretle.. Daha sonra bu Hijackthis in kaydettii txt dosyasının içindeki yazılarıhttp://castlecops.com/f67-Hijackthis_Spyware_Viruses_Worms_Trojans_Oh_My.html adresindeki foruma yeni topic acarak yapıstır yapıştır(ingilizcen iyiyse sorununun da ne olduğunu yaz)(üyelik gerekiyor bu arada siteye) Sen mesajını yazdıktan yaklaşık 1-2 gün sonra adamlar cevap verirler. Adım adım ne yapacağını söylerler.. Tabi ne dediklerini anlamak için yine biraz ingilizce ve teknik bilgiye sahip olman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkordek -- 3 Eylül 2005, 4:13:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik44

KAspersky+ad aware yada spy sweeper+zone alrm kur tamamdır

katılıyorum arkadasa ama spy konusunda microsoft spy ware yi kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.