Şimdi Ara

TROJENLE İLGİLİ BİRKAÇ SORU LÜTFEN BUYRUN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

quote:

bak kardeş virüsler , trojanlar ilk olarak win32 ye gider ve kendilerini çoğaltırlar , senin virüs sadece knight dosyasındaki virüsten ibaret değil!

avast'ı neden yükledin ki ya o bilgisayarını felç eder canım.avast virüsün bulaştığı dosyanın tamamını siler.
    sana önerim kaspersky 6.0

http://forum.donanimhaber.com/m_10182675/tm.htm buraya bi bak burdan yardım alabilirsin

burayı okusana burda cvp'ın
    halâ vardır pc de trojan , virüs çünkü kendilerini çoğaltıyorlar benim verdiğim linkten dedikklerimi yap

Dostum o postundada yazdım nereden bulduysan o yöntemler 400 yıl öncesine ait iki popüler trojanın silinmesi. Biz orta okul yıllarımızda onlarla milletle dalga geçerdik onlar tarih oldu artık anla. Hadi çaylaklık yapıyorsun ama lütfen birisi uyardıysa bunda ısrar etme. Dünyada 2 tane trojan yok milyonlarca trojan çeşidi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: TrStrOnG

ARKADAŞLAR PEKİ BU TROJENİN ZARARLARINI YAZABİLİR MİSİNİZ BANA?

Trojanlar bilgisayarda truva atı ilkesiyle çalışırlar sende açık verirler ve sonra başkalarının senin bilgisayarına girmesini sağlarlar lar. Başkası bilgisayarına girince ne yapar ? Ya dosyalarını siler yada çalar demi ? Eğer bilgisayarına klavyende yazdığın şeyleri kaydeden türden yazılım varsa ki biz bunlara keylogger diyoruz o keyloggerin datalarını çalarsa senin yazdığın bütün şifreleri çalar
  • karakterini seviyosan biraz uğraş formatla pc yi
  • format
  • kaspersky ve panda platiniumu öneririm.ama panda çok kasabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrStrOnG

Ya ben inndir.com dan kaspersky 6.0 ve tüm kaspersky sürümlerini indiriyorum ama windows açmıyor.Nedenini anlamadım acaba bende 3 tane antivirüs programı var ondanmı dır arkadaşlar????
    ARKADAŞLAR HALEN BAŞLIKTAKİ SORUNUN CEVABINI ALAMADIM LÜTFEN BAŞLIKTAKİ soruları cevaplayıN ARKADAŞLARRR

3 antivirüs programı yüklüyken hiçbiri birbirini desteklemez.AVG Avast ve Kaspersky arasında en güçlüsü Kaspersky olduğu için Kaspersky kendini yüklettirmez.Tüm antivirüsleri silip sadece Kaspersky kullanırsan hiçbir sorunun olmaz.Tabi bilgisayarında sorun yoksa

• offff uğur bi giremiom pc e bende şifre var ya ne biçim iştir bu yaaaa 56 kutusundan hell breaker çıktı bu arada sende varsa bendede var offf:((
  • quote:

II_HARİKA_COCUK_II o skip demesini şöyle giderebilirsin, masaüstünde sağ alt köşede kaspersky'ın küçük bir simgesi var ona sağ tuşla tıkla ve pause protections de bir daha demez.

TrStrOnG sende kaspersky neden çalışmıyor bilmiyorum pc ni görmeden bişi diyemicem o kadarda usta değilim.

eyw.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.