Şimdi Ara

Trol Bebeklerwardır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aha buldum suan elımde sacı bıraz matlasmıs .boyatırız. ama melege benzemıo ona çare yok
  • @gentleman
    kardeşim yoksa yoktur cvp yazmak zorunda deilsin bn için 1 2 tane arkadaşm çabalıo misal caglar arkım çok tşk ederim sna bi resmini koysam bi baksam ona? bn sana bul demedim gentleman google ı da aratmadan sormayız dmi ukala kardeşim legend haklısın sen ukala deilsin ukala rolune arkadaş daa iddaaalı
  • buyur koydum galiba
  • arkadaşım 1 numarasın çok tşk ederim bn birazzdn sna ulaşırm :D
  • hoca ya bu bebeğin şaftı kaymış meleğede benzemiyoKanat yok bunda
    @justbequiet sen bu bebeği kıza verirsen bebeklerden bebek beğen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 26 Ağustos 2007; 1:22:17 >
  • bıde fotoda öle duruo . kardeşim haşat etmiş bebegi . kız bunu kafana çalar benden sölemesi
  • xD kardeşim haklısınız bna da tipsiz gelio ama istio bn nabıym xD
    ayrıca bn ona eeyore wericem kararımı werdim bunu sadeceo istedi die wericem ona deeerini anlasın diye
  • nese saglık olsun elımızde eeyore yok oneyse . kusura bakmada kız bıraz acayıpmış . yaşı kaç ?
  • ulan bnde tipe baktıkça tırsıoorm vazgeçtim yaw başlarım bole jeste ama ugrasanlar için çok tşk ederm siz en fazla 15 20 dk ugrastınız
    bn 4saattir ugrasıorm xD
  • önemli deil mühim olan insanlık . (raklama bagladık =)
  • al bitane nerden bulursan bul melek falan olmasın. Sonra git ona terziden ufak bir melek elbisesi diktirirsin hemde daha temiz olur, daha yeni olur. Bİr yerden melek olan bir bebek bulup onun giyisini ona takarsın bak boyle daha kolay olur alternatif çok. Yani illa melek olanı bulacagına sen bul onu melege çevir. Gittigidiyorda varmı işte al adamdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justbequiet

up up up up o kdr kişiyiz arkadaşlar hiç mi bilen yoq yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeen

bi kızla çıkcan diye valla trol hokeyci var tamm mı yoK
  • http://cgi.ebay.com.au/AEROBICS-DRESSED-TROLL-DOLL_W0QQitemZ130147065788QQihZ003QQcategoryZ1206QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Bu linkte satılıyor ve linkteki yaşlı troll un aynısı bende var..Bunlar çıktığı zamanlar ykm den almıştık, ama tabi şimdi bulmak zordur..Bu yaşlı olanın ebatlar da büyük, 2-3 tane daha vardı bizde..biri bi küçük boy sarı saçlı şirin elbiseli bişey, bi de minicik emekleyen bebek modunda olanlar var, onlar da eflatun saçlı:)

Trol Bebeklerwardır

• Melek trol budur, fakat bana pek tatlı gelmedi

http://i8.ebayimg.com/02/i/000/b1/80/316a_1.JPG
    http://i12.ebayimg.com/02/i/000/b1/80/31cd_1.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 26 Ağustos 2007; 22:45:40 >
  •  Trol Bebeklerwardır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.