Şimdi Ara

Troll neden nerf yemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ek olarak normalde dotabuff da most played de yıllardır son 10 da olan trollun bu ay 7. liğe yükselmiş olması heronun şu an nasıl ön plana çıktığının cevabıdır win rate si de azımsanacak kadar değil VOLVO FIX THIS

• Hero hiç picklenmezken op değildi ama... Aynı şey jugger için de geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

kanalın hayırlı olsun

teşekkürler
  • Kardeş kanalın için konu aç bence. Oraya postla videolarını. Hayır videoda da ne adam gibi edit var ne de "he la adam haklı" dedirten bir şey var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Kardeş kanalın için konu aç bence. Oraya postla videolarını. Hayır videoda da ne adam gibi edit var ne de "he la adam haklı" dedirten bir şey var.

kanal videolarını nereye açıyım ayrıca ? farklı tarzda oyunlar var. Videoda edit konusunda haklısın yeniyim daha öğreniriz ilerde. ama bu konuda haklıyım bence nerf şart trolle
  • Son zamanlarda bana eski Huskarı hatırlatıyor.

Tam içinden öldü bak derken hepsini gömüp yaşamaya devam edebilecek düzeyde bir hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Son zamanlarda bana eski Huskarı hatırlatıyor.

Tam içinden öldü bak derken hepsini gömüp yaşamaya devam edebilecek düzeyde bir hero.

aynen çok oluyor o ya can çalması varken canı yarıdayken 4 kişiyi öldürenini gördüm

Bu da aynı hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 3 Mart 2015; 21:56:27 >

• Bkb actiginda fightta olumsuz oluyor, miss dengesi ayarlanmasi lazim biraz. 10 dakika icinde phase domi bitirirse hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bikaç ay önce trolle oynamıştım, iyide kasmıştım karşıdada tiny vardı bende o zaman trollün bufflanıp tinynin nerflenmesi gerektiğini düşünmüştüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Bkb actiginda fightta olumsuz oluyor, miss dengesi ayarlanmasi lazim biraz. 10 dakika icinde phase domi bitirirse hayirli olsun.

Trollün farmını da kesemiyorsun hem deli gibi damage'i var hem de gerekirse ranged'a geçiyor yine dokunamıyosun. İki tane low mana cost'lu nuke'unu söylemiyorum zaten. Adamda slow, miss, attack speed, damage, armor ne ararsan var çok can sıkıyor bazen.
  • Yandaki net wortha baktığımızda trollün farm olarak önde olduğunu görüyoruz ayrıca jugger ulti kullanamıyor wisp yanlış kişiye bağlanıyo yani biçok hata var
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Bkb actiginda fightta olumsuz oluyor, miss dengesi ayarlanmasi lazim biraz. 10 dakika icinde phase domi bitirirse hayirli olsun.

Trollün farmını da kesemiyorsun hem deli gibi damage'i var hem de gerekirse ranged'a geçiyor yine dokunamıyosun. İki tane low mana cost'lu nuke'unu söylemiyorum zaten. Adamda slow, miss, attack speed, damage, armor ne ararsan var çok can sıkıyor bazen.

Yoo neden kesemiyesin mesela oyun başı ganklara çok açık bi yapısı var ms olarak avantajlı gibi dursada stun veya slowa gg önemli olan teke tek girmemek
  • heroda herhangi bir kaçış mekanızması yok.

melee bir hero tabiki güçlü olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.