Şimdi Ara

Troll,stone golem vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr bu yaratıkları kesmem için minumum lvl kaç olmam lazım?
    şuan 55 im
    warriorum
    bi de nasıl itemler gerektiğini yazarsanız sevinirim

• eger full +6 chıtın san ki öle olman gerekir kesebilmen gerekir elindede en az +6 bardish bide chıtınlardaki bonuslarda önemli eger normal warriorsan str bonuslu tank warriorsan hp bonuslu giy.tabii eger o lwl de full chıtın +6/10 deilsen yazık derim..
  • arkana healer aldıktan sonra çok rahat şekilde kesersin.Chitini full plate i geç plate +6 setle dahi troll keserken zorlanmassın.Al arkana 1200+ bufflı bi priest o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

arkana healer aldıktan sonra çok rahat şekilde kesersin.Chitini full plate i geç plate +6 setle dahi troll keserken zorlanmassın.Al arkana 1200+ bufflı bi priest o kadar.

ewet ama ben tek başına kesmen için bu şartları sölemiştim arkane healer al sora çıplak git
  • çıplak gidersen eğer defans olayı tamamen armorla alakalı olduundan bez bebek gibi oynarlar senle.
  • bne 47 ıce mageyım golem kesıyom zorlasada
  • Trollu çok rahat kesersin healerla fakat Stone Golem yatırır seni. Stone Golem için arkanda sağlam bi healerın olması lazım. Yoksa healerın en ufak bir hatasında yatarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt stone golem yakından cok guclu wurur we defans trollden yuksektir

ben 55 mageim 2sinide rahat kesiom 1i chill atsın yeter

ama trollere 2.5k ciwarı wururken goleme arasıra max 1.8k wurabiliorum :)
  • şuan üstümdeki çitinler upgarede değil +5 fakat bonusu yok
    elimde +6 bardish var ama +6 glave almayı düşünüyorum
    +1 raptor var geliştirmeye korkuyorum :P
    takılarım str
    bi healerle troll kesebilirmiyim?
  • Troll çok rahat jkesersin ama üzerine bonuslu kıyafetler al bence. En azından +6/10 STR aldığını düşünsek bu demektir ki 5 parça kıyafetten 50 STR eder. 50 STR sana bayağı bi güç kazandırır. Ayrıca tasiyem raptor +1 satım üzerini ve silahını güzelleştirmen. Upgradede yakabilirsin, +1 haliyle de senin işini görmez. En iyisi sat ve onun parasıyla +6 pauldron 10 STR, +6 pads 10 STR ve kalan paraylada Glave +6 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

Troll çok rahat jkesersin ama üzerine bonuslu kıyafetler al bence. En azından +6/10 STR aldığını düşünsek bu demektir ki 5 parça kıyafetten 50 STR eder. 50 STR sana bayağı bi güç kazandırır. Ayrıca tasiyem raptor +1 satım üzerini ve silahını güzelleştirmen. Upgradede yakabilirsin, +1 haliyle de senin işini görmez. En iyisi sat ve onun parasıyla +6 pauldron 10 STR, +6 pads 10 STR ve kalan paraylada Glave +6 al.

tavsiyen için sağol
    ama raptoru kendimde yokmuş gibi sayıyorum her ne kadar atack olarak işimi görmesede partylerde inanılmaz işe yarıyo ama chitinleri +6 alıcam + 6 glave de alıcaam eyw saolun görüşleriniz için
  • Benim chitinler +6/10str lwl 54 +6/146 bardish var elimde itemler +8 full str ben kesebilirmiyim?[attack:1100 defans:700'e yakın]
  • URUKIA KARDESIM BENI BILIYOSUN BAK SEN GIT KECON KES O DAHA II
  • arkanda bi buffer troll yerde. ama stone golemi 4-5 kişi lazım.
  • stone golemi ben 30 saniyede 1 kesiyorum patir kutur 35 51 57 buyuleri saolsun ice yim
  • zuhahaha tank wariorsan kesmen lazım kesemzsen o senın ezıklıgındır
  • ben lvl 51 rogueyim arkamda pirestle stone kesebiliyorum 1200 buff 960 heal pirestsiz olmaz bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

Benim chitinler +6/10str lwl 54 +6/146 bardish var elimde itemler +8 full str ben kesebilirmiyim?[attack:1100 defans:700'e yakın]

benim elimde +7/70 glave olduğu halde atağım 1200 senin nasıl 1100 oluyor anlamadım??+6/10 str chitin setim var levelim 60 master değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

ewt stone golem yakından cok guclu wurur we defans trollden yuksektir

ben 55 mageim 2sinide rahat kesiom 1i chill atsın yeter

ama trollere 2.5k ciwarı wururken goleme arasıra max 1.8k wurabiliorum :)

adam chill atsınlar dio
    la bu komedi la sen chill atsın dio ıce ın hangi skill olursa adamın swiftini siler
    sen bide nasıl kesion tek başına gelomi a.q
    gözümün önünde de kesde görüim

bi de serverını yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roland

quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

Benim chitinler +6/10str lwl 54 +6/146 bardish var elimde itemler +8 full str ben kesebilirmiyim?[attack:1100 defans:700'e yakın]

benim elimde +7/70 glave olduğu halde atağım 1200 senin nasıl 1100 oluyor anlamadım??+6/10 str chitin setim var levelim 60 master değilim

açıkçası bende merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.